Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Я проголосую..

Голосували
735. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • За

296 40,27%
  • Проти

336 45,71%
  • Скоріш за все за

42 5,71%
  • Скоріш за все проти

23 3,13%
  • Ще не визначився

15 2,04%
  • Мені байдуже

23 3,13%
Сторінка 11 з 513 ПершаПерша ... 2345678910111213141516171819202161111511 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10242, показано з 201 по 220.

Тема: Украина и НАТО (единая тема)

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Crack Переглянути допис
    Ещё не вечер.....
    А давайте говорить о том, что есть, а не о том, что может быть когда-нибудь, если пофантазировать....
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    16

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Кто кого запрещает? Кабельное? Анимал Планет или Дискавери? А может тарелки ставить не разрешают???
    О чем Вы??
    Да в принципе ни о чем. Просто потрепаться захотелось.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 822

Типово

Він нагадав, що у листопаді 2005 року на самміті Україна-НАТО у Вільнюсі була ініційована розробка плану дій щодо членства України в альянсі у частині Міністерства оборони. За словами голови комітету, цей документ успішно виконується Міністерством оборони з вересня 2006 року.

А.ГРИЦЕНКО зазначив, що в цілому ПДЧ – це документ, який містить перелік реформ, що потрібні Україні, її громадянам, а не альянсу. Загалом для країни такий документ ще не розроблений, додав він.

“Армія тут об’єктивно йшла попереду всіх. Якби в НАТО приймали не країну, а армію, то ми вже давно були б там”, – сказав голова комітету.

Він також нагадав, що Україна бере участь в усіх 4 операціях НАТО, чого не роблять навіть деякі країни - члени альянсу.
    если Ющенка никто на Юлю не натравит, то - мне нравится жить в этой стране!

Дописів
    24 545

Типово

Immortal
    но я вроде ж сказал, что действие по чьей-то указке уже есть проблема, вам этого мало???
    А по якій причинні хтось повинен буде діяти по чийсь указці?
    Явно хуже может тем странам и не стало, но в случае если нато вдруг откажется им помогать во время конфликта, эти страны уже сами не смогут себя защитить. Тем более если само нато им ударит в спину.
    А це чому? Скорочення військово бюджету явно не вимагається.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 034

Типово

От уж и тема БОЯН опять на сопицот страниц пойдёт. Нато надо?ненадо?
    а на простой вопрос никто и не ответил - ЗАЧЕМ???только не пространно "для безопасности" да ещё и "колективной" а чётко и конкретно в трёх словах - для чего нам, изначально нейтральной стране, вступать в военный союз, в мирное время при отсутствии даже предпосылок, не точто предпосылок а вообще намёков на предпосылки войны против нас, или агрессии или подобного, если уж и допустить(пофантазировать, не более) то ещё и такого что наша армия однозначно не справится, так всётаки - ЗАЧЕМ? КТО/ЧТО нам угрожает?
    Востаннє редагував Sergey B.: 17.01.2008 о 18:36

Дописів
    8 738

Типово

Если мы хотим находиться в нато, мы должны будем исполнять какие-то условия. Это указка, которая нужна как зайцу стоп-сигнал.

А откуда вы знаете, что сокращения военного бюджета не будет??? Тем более его можно направить в русло, нужное США, а не нам. И последнее, в нато нам явно не дадут сделать независимую оборону, им это невыгодно в случае конфликта.
    Победа коммунизма неизбежна!

Дописів
    24 545

Типово

Immortal, реально існуюче НАТО і те, що знаходиться у вашій уяви, мають дуже мало спільного.
    Почитайте ж які там вимагаються умови і яка роль центру в діяльності альянсу.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 034

Типово

Почитайте ж які там вимагаються умови і яка роль центру в діяльності альянсу.
    ага почитайте конституцию СССР и УССР так мы ваще независимые все 70 годков были. а как ни странно реально иснуюче обычно получается иначе чем "написано", я даже не конкретно про США в НАТЕ вообще насчёт "почитайте".

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Clinic-Control Переглянути допис
    В Автономной (от Украины) Республике Крым
    В НАТО он еще не состоит, слава Богу, но янки здесь уже успели побывать и нагадить в Черное (Русское) море.

Я вас утішу, не переживайте, і Крим, і Севастопіль, як невід'ємні частини України будуть в НАТО, якщо не в цьому, то в настуному році.

Дописів
    8 738

Типово

Ну почитал, и что??? Я о том же говорю.
    Победа коммунизма неизбежна!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Банзаю, якщо всі, хто остерігається вступу до НАТО "тупі", то як назвати тих що хочуть бистріше лягти під НАТО, не розібравшись навідь скільки це буде коштувати, і чим це може обернутися...
    ЗІ, для "розумних" ми не Франція... а в Туреччини, наскілки мені відомо були протиріччя з НАТО.. а ми навідь не Туреччина...
    ЗІ ЗІ Банзаю, або Ви закінчуєте бикувати, або я повертаю Вас на рівень Прокурора..
    Дехто тут протиставляє себе "свідомим".
    Тобто, він взнає себе невсідомим.
    СВІДОМИЙ, -а, -е. 1. Який має свідомість (у 1, 2 знач.). 2. Пов'язаний з розвитком свідомості (у 2 знач.), розуму; усвідомлений, розумний. Свідоме життя. // Який спирається на систему певних поглядів. 3. Який має свідомість (у 2 знач.); який правильно розуміє та оцінює навколишню дійсність. // Перейнятий свідомістю. // чого. Який розуміє, усвідомлює що-небудь. 4. Зроблений, заподіяний з певним наміром, навмисно. // Ужитий з наміром, з певною метою. 5. діал. Знайомий, відомий.
    http://www.slovnyk.net/?swrd=%F1%E2%B3%E4%EE%EC%E8%E9
    Тобто я тих, хто протиставляє себе "свідомим" назвав так, як вони того й бажають, тобто "тупими". Якщ вони небажають називатися "тупими", можу називати їх "свідомими".

"А ларчик, то проста откриваєцца" (с) хтось.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Sergey B. Переглянути допис
    От уж и тема БОЯН опять на сопицот страниц пойдёт. Нато надо?ненадо?
    а на простой вопрос никто и не ответил - ЗАЧЕМ???только не пространно "для безопасности" да ещё и "колективной" а чётко и конкретно в трёх словах - для чего нам, изначально нейтральной стране, вступать в военный союз, в мирное время при отсутствии даже предпосылок, не точто предпосылок а вообще намёков на предпосылки войны против нас, или агрессии или подобного, если уж и допустить(пофантазировать, не более) то ещё и такого что наша армия однозначно не справится, так всётаки - ЗАЧЕМ? КТО/ЧТО нам угрожает?
    а що, чекати, поки хтось почне загрожувати чи зробити так, щоб навіть загрожувати боявся?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 034

Типово

да не противопоставляет, и не "свідомим" а свИдомЫм, с сознанием вообще это слово общего не имеет ничего, не делайте вид что не понимаете, к томыже свидоми украйинци сами себя выдумали и противопоставили.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 034

Типово

а що, чекати, поки хтось почне загрожувати чи зробити так, щоб навіть загрожувати боявся?
    а ну всё понятно "абы було..." а вдруг инопланетяне прилетят захватить землю то что нам надо капитана Кирка искать срочно и вступать федерацию планет? шоб боялись))))самим не смешно? причина веская

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

да не противопоставляет, и не "свідомим" а свИдомЫм, с сознанием вообще это слово общего не имеет ничего, не делайте вид что не понимаете, к томыже свидоми украйинци сами себя выдумали и противопоставили.
    повторіть, б.л., ще раз, але з бомажки, своїми словами у вас того, трохи не теє...

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

а ну всё понятно "абы було..." а вдруг инопланетяне прилетят захватить землю то что нам надо капитана Кирка искать срочно и вступать федерацию планет? шоб боялись))))самим не смешно? причина веская
    увесь світ дурний, на всяк випадок, повстпав у якісь блоки, а ми - розумні, будемо чекати марсіан.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    СВІДОМИЙ, -а, -е. 1. Який має свідомість (у 1, 2 знач.). 2. Пов'язаний з розвитком свідомості (у 2 знач.), розуму; усвідомлений, розумний. Свідоме життя. // Який спирається на систему певних поглядів. 3. Який має свідомість (у 2 знач.); який правильно розуміє та оцінює навколишню дійсність. // Перейнятий свідомістю. // чого. Який розуміє, усвідомлює що-небудь. 4. Зроблений, заподіяний з певним наміром, навмисно. // Ужитий з наміром, з певною метою. 5. діал. Знайомий, відомий.
    http://www.slovnyk.net/?swrd=%F1%E2%B3%E4%EE%EC%E8%E9
    Тобто я тих, хто протиставляє себе "свідомим" назвав так, як вони того й бажають, тобто "тупими". Якщ вони небажають називатися "тупими", можу називати їх "свідомими".

"А ларчик, то проста откриваєцца" (с) хтось.
    .. Ви не відповіли на питання...

то як назвати тих що хочуть бистріше лягти під НАТО, не розібравшись навідь скільки це буде коштувати, і чим це може обернутися...
    ЗІ подивітся в своєму словнику, що означає слово БЛЯ,ДЬ...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    увесь світ дурний, на всяк випадок, повстпав у якісь блоки, а ми - розумні, будемо чекати марсіан.
    А як доросла людина Ви можете розмоляти...
    Чому був створений блон НАТО... які країни є членами НАТО, чому вони туди вступили, статус Франції в блоці НАТО, чому Франція має такий статус, це для початку...
    Коли відповісте на ці питання я посталю інші...
    ЗІ я не проти НАТО, я просто бажаю, знати чого це нам буде коштувати, для вступу, в мирний час, під час війни...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Почетный форумчанин Аватар для j
    Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Цитата Допис від Immortal Переглянути допис
    Если мы хотим находиться в нато, мы должны будем исполнять какие-то условия. Это указка, которая нужна как зайцу стоп-сигнал.
    Судя по Вашей подписи, Вы просто ОБЯЗАНЫ знать, кто именно изрёк фразу : "Свобода есть осознанная необходимость"
    Вы согласны с этим постулатом?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

.. Ви не відповіли на питання...
    Яке? Наче ж відповів.

ЗІ подивітся в своєму словнику, що означає слово БЛЯ,ДЬ...
    БЛ.ЯДЬ, -і, ж., вульг. Розпусна жінка, повія.
    http://www.slovnyk.net/?swrd=%E1%EB%FF%E4%FC

ви хочте сказати, що Україна буде підкорятися всім вимогам? Безплатно? Як правило, розпусні жінки (повії) беруть гроші.

Сторінка 11 з 513 ПершаПерша ... 2345678910111213141516171819202161111511 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті