а че отсюда не пополнить... без комиссии и бонус дают...![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а че отсюда не пополнить... без комиссии и бонус дают...![]()
есть вариант получить карту дельта портмоне... 5000 лимит на месте дают... можно и с нулевым брать, просто тогда нужно для платежей пополнять с другого счета... если к концу месяца долг закрыт то стоить обслуживание будет всего 5 грн (за смс)...
но эти 5 грн легко перекроются кэшбеком 2% за все платежи системы портмоне и 1% в торговых сетях...
токо за оплату по муниципальной карте на 400 грн будет 8 грн возврата... и никаких отказов не будет... совместный продукт банка и портмоне
С приватовской карты лучше платить через сайт МТС http://www.mts.com.ua/rus/where_to_pay.php тогда комиссии не будет.
Подала на 0-800-... заявку на закрытие договора (в т.ч. и карты)
с 4 разатаки закрыли ... по крайней мере в Приват-24 вижу "карта не активна"
Как проверить, что договор, действительно, закрыт?
Карта уже никак не активируется?
Если сейчас на карте - 0, кредитный лимит изначально был и сейчас - 0 ... долг каким-то образом может образоваться?
Как закрыть эту карту (и договор по этой карте) - раз и навсегда?
Хотите пользоваться Portmone.com без абонплаты?
Вы ж так и говорите, что если не оформлять карту, то будет сниматься абонплата.
в принципе да... если без карты то абонплата червонец... но
В случае оплаты только услуг региональных компаний и/или любого мобильного оператора Украины — пользование системой БЕЗ АБОНПЛАТЫ.
да и шо такая проблема карту получить... её же можно на сайте заказать... в банке примут решение и скажут когда приехать в отделение забрать
О ЧЕ НАРОД ПИШЕТ:
Великий мінус Приват24 !!!
Читач написав на сайт: Нещодавно довелося побувати у досить складній ситуації, яка сталася через популярний інтернет-банкінг ПриватБанку.
Цієї п'ятниці 3 травня 2013року. Я опинився в досить складній для себе ситуації.
Приблизно в 20:34, я отримав перше незрозуміле смс-повідомлення від ПриватБанку, з паролем на підтвердження подачі невідомої заявки.
Не розуміючи, що це таке, я проігнорував повідомлення, думаючи про те, що можливо сам її подавав, а повідомлення затрималося (часто таке буває у ПриватБанку).
Але після декількох наступних смс, я стривожився і зателефонував на гарячу лінії ПриватБанку. Вдалося це лише з 4-го разу, і до цього часу зловмисники, встигли здійснити зняття готівки з однієї з моїх карт.
При додзвоні до оператора, я наполіг на термінове блокування мої карток, їх у мене було багато, і це ще зайняло декілька хвилин.
Разом з цим, я попросив заблокувати мій фінансовий номер телефону.
При розмові з оператором і надалі продовжували надходити невідомі повідомлення про підтвердження операцій. На, що він відповів, що хтось і надалі перебуває на моїй сторінці Приват24 та пробує здійснити перекази з моїх рахунків. На прохання зробити щось, оператор відповів, що усе що він міг, він зробив. Далі він порекомендував мені звернутися у відділення банку та написати заяву на службове розслідування даної ситуації, що я і зробив на наступний же день.
Але в зв'язку з тим, що зараз святкові дні, мені доведеться очікувати на робочі банківські дні із заблокованими рахунками, та з закритим доступом до власних фінансів, на невідомий мені період.
Також при розмові, оператор повідомив мені, що зняли кошти з картки за допомогою банкомату та функції "Операції без карти". При цьому банкомат видає спеціальний код доступу до картки. Після цього вони продовжили знімати кошти, але картку ми встигли заблокувати. Ще через деякий час прийшли декілька повідомлень на підтвердження інших операцій, які вже були забраковані.
Тепер мені доведеться очікувати на результати цього розслідування.
На мою думку вхід на мою сторінку Приват24 відбувся за допомогою нового сервісу входу через QR-код, адже саме за допомогою нього не потрібно підтвердження з мобільного телефону.
Ця ситуація викликала у мене повну недовіру до ПриватБанку загалом.
А також порушення мої прав згідно:
"ЗАКОН УКРАЇНИ
Про захист персональних даних
(Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2010, № 34, ст. 481)"
адже зловмисники отримали доступ до моїх персональних даних на сторінці Приват24.
Моя порада для усіх користувачів даного сервісу - будьте уважними, використовуйте смс інформування. Та в разі чого телефонуйте на гарячу лінію ПриватБанку - дзвінки з мобільного безкоштовні.
Від редакції:
Ми спробуємо взяти в банку коментар щодо цього випадку
шото непонятно... на сайте вроде пишут что идентификация проходит
Экстренные деньги
Вам больше не надо идти в отделение - снимайте деньги в банкомате без банковской карты! Даже если Вы забыли, потеряли или сломали карту, Вы всегда сможете получить свои деньги или переслать их своим близким.
Как пользоваться услугой?
- Шаг 1. Позвоните по номеру 3700 (бесплатно с мобильного), 0 800 500 003(бесплатно со стационарного телефона) или обратитесь в службу чата
- Шаг 2. В целях безопасности ответьте на вопросы оператора и назовите сумму, которую Вы желаете снять.
- Шаг 3. Получите на свой мобильный телефон SMS с кодом из 8 цифр.
- Шаг 4. В банкомате ПриватБанка выберите меню «Экстренные деньги» и следуйте инструкциям на экране.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks