| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
По сути вам и сказали - да вы не поняли.
Что вобщем то не удивительно.
Зато вы красивая наверно очень
Эт никоим образом не Ваша победа. Не примазывайтесь.
Вы так откровенно по фрйду занимаетесь замещением - что мама не горюй.
Вы знаете - я не мальчик уже, поэтому регулярно посещаю кладбище на котором благодарю и бабушек и дедушек.Вам остается смиренно благодарить дедушек и бабушек за возможность жить - и не более того
Вот и сейчас на радуницу съезжу
не говоря уж про ваши личный бред о том что якобы кто-то говорит о своих подвигах в той войне - хочу заметить - мы без сопливых юнниц решим, как праздновать свои праздникиа не цеплять на себя гвардейские ленты, при этом называя их георгиевскими,
потому как Ваших подвигов в той войне нет
ну давайте, Сухов, розкажіть нам про психологію звичайного радянського солдата, що просто мріяв загинути за тов. сталіна у процесі захоплення нікому не потрібної висоти за буд-яку ціну. не вижити у м'ясорубці війни і повернутись додому, а зовсім навпаки - героїчно загинути. ну і про те, як повзли на пузі під кулями та уламками, у багнюці, крові, лайні і матюках на ту висоту, а думали про майбутні покоління і берьозовий сок. просвітіть нас.
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
нєнєнє. могло взагалі бути як у класіка... ну тобто дєдушкі-бабушкі спочатку героїчно всіх перемогли і дочекались, а хтось один раптово кажеі шансів на твою появу у тих самих обставинах взагалі 0 цілих 0 десятитисячних.Милая, я тебе скажу о своем чувстве - это чувство к тебе я пронес через всю жизнь, через войну, через еще более трудное мирное время... я пронес это чувство через всю жизнь и вот сегодня говорю тебе - "Я не люблю тебя!"
такшо як не дивись, а факт твого існування - лише збіг обставин.
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Глум, конечно мысли солдата на войне довольно приземленны, но вот сами немцы с удивлением отмечали, что очень часто наши солдаты вели войну уже не за свою жизнь и не за то чтобы победить, а за то ... чтобы выиграть у немцев немножко времени. То есть разменивали свои жизни просто за несколько часов или минут.
Не даром тот же Меллентин в своей книжке рассказывает, что советский солдат не так уж не победим, но все равно чертовски опасен.
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
А объективный факт таков. При наличии такого лютого пиздeца которым является 22 июня 1941 года, СССР смог победить в той войне. Без массового героизма отдельновзятых солдат, которые не думали про свои жизни, а сознательно приносили себя в жертву это было просто невозможно. Ещё один пример: Николай Сиротинин. И тысячи, и миллионы их на той войне. Именно они позволили СССРу в той войне стать настоящим победителем, а не пирровым как Великобритания.
Про бої у Брестській фортеці дізналися десь на початку !960 років.А їм, тим солдатам , просто нікуди було діватися, бо просто попали в западню.
Про Севастополь.
Октябрському не хотілося говорити". Щодо адмірала, то йдеться про найтрагічніші останні дні оборони, бо тоді, - зазначає сучасний дослідник севастопольської трагедії О. Кулик (1996), "захисників Севастополя не лише покинули напризволяще, але й обдурили"; при цьому, додає він, командування, "включаючи й самого Октябрського", запевнило захисників, що вони "обов'язково будуть вивезені на Велику землю".
Насправді ж покинуті командуванням війська німці притисли до берега, звідки дістатися рятівних гір ніяк не випадало. Ось що писав про це у своїх "Записках", завершених невдовзі після тих подій, учасник оборони Севастополя капітан першого рангу Євсеєв (Скрытая правда.., 1992, с. 335?337): "…Війська проходили місто і рухалися до моря, до бухт… Противник артилерійським вогнем з північної сторони обстрілював окремі групи людей, що залишилися в живих і, роззосередившись, відходили. Авіація противника проходила над тими групами військ і скидала бомби… Скільки сягало око, всюди виднілися розриви бомб і снарядів… Здавалося, не було можливості дістатися моря… Стояла неймовірна спека. В роті пересохло. Хотілося пити, хотілося відпочити і покурити… Діставшись (пізнього вечора. - М.Л.) до Комишової бухти, ми побачили багато військ, що скопичилися на побережжі. Прибували все нові й нові війська… Я глянув на бухту. Жодного корабля…" Ось і вся "евакуація" та "прорив" у гори. В дійсності, як наголошував у першій книзі (с. 30) згаданого видання Г. Ванєєв, "знесилені без води та їжі відважні захисники Севастополя в більшості своїй були взяті в полон"…
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks