| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
послушала бы твои комменты на кирова)))
этот негодяй еще и на красный соптимизировал![]()
блин,люди
ROBOCOP научитесь обрезать видео,или пишите с какой секунды смотреть!25 секунд сфетофора
Весенне обострение налицо.
Интересно, сколько несся обходящий меня БЧЖ? Мою скорость видно на видео внизу.
ГАИшники проводили летунов мутным взглядом и продолжили разводить какую-то женщину. А фигли, из БЧЖ могут и послать, а тут можно денег поиметь.
БЧЖ потолкались на разделительной и бодро укатили на красный![]()
А ничего, что вы тоже превышаете на 35 км/ч разрешенную в том месте скорость?
Гм-гм
8.21. Дорожні знаки застосовуються відповідно до цих Правил і повинні відповідати вимогам національного стандарту.
....
Якщо дорога має більше ніж одну смугу для руху в одному напрямку, установлений обабіч дороги відповідного напрямку дорожній знак дублюється на розділювальній смузі, над проїзною частиною або на протилежному боці дороги (у разі, коли для руху в зустрічному напрямку є не більше ніж дві смуги).
12.10.
....
У разі коли дорожні знаки обмеження швидкості руху 3.29 та/або 3.31 встановлені з порушенням визначених цими Правилами вимог щодо їх введення чи з порушенням вимог національних стандартів або залишені після усунення обставин, за яких їх було встановлено, водій не може бути притягнений до відповідальності згідно із законодавством за перевищення встановлених обмежень швидкості руху.
PS. Правда, 8.21 вступает в силу через 10 дней![]()
о, у зебра самій толковый регистратор на форуме, модель в студию
Мне стало абсолютно неинтересно постить бред и т.п. (C) Zaurus
BlackVue DR500GW.
Обзор есть тут:
http://anton.shevchuk.name/my-life/r...ue-dr500gw-hd/
Он прикольный, с кучей интересных функций и хорошим софтом. Но восторженные охи-вздохи в его сторону, ИМХО, преувеличены
Качество видео можно легко поднять увеличением битрейта, в кастомной прошивке. Но у меня это имеет немного смысла - все лобовое в нитях подогрева, все регистраторы снимают через такое стекло паршивенько.
Я аккуратненько, никого из полосы не выдавливая![]()
https://www.instagram.com/aleksandrovanewborn/ фотографирую самых маленьких малышей от 5 до 14 дней
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks