Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 51 з 57 ПершаПерша ... 4142434445464748495051525354555657 ОстанняОстання
Всього знайдено 1126, показано з 1 001 по 1 020.

Тема: О Ющенко для особо желающих

Звідки Ви
    Из зоопарка.
    Дописів
    17 422

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    Меня интересует почему тысячи членов НУ позволяют этому недоразумению оставаться пидером
    http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=192434

Многа букафф асилите?

Пара года 2008 (Гелиашер) Аватар для Иггдрасиль
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 973

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Цыня, я ведь не шутил. Видимо, среди этих достопочтенных джентельменов нет более достойных кандидатур, чем шановный Виктор Андреевич.
    я розумію, що тут маса іронії, але:
    достойнійшої людини на голову Партії особисто я дійсно не бачу.... Хоч тут деякі і приводять мою фразу , що Ющенко знищує "Нашу Україну", так це теж моя особиста думка, бо при Ющенку президенті НУ не мала ніяких привілей навіть у кадрових призначеннях, він не займався Партією, а пропонував партійних менеджерів, які з Партії тільки матеріального зиску шукали і зараз у його найближчому оточенні катастрофічно мало людей, які щось розуміють у партійному будівництві і до нього дуже важко достукатися, коли його некомпетентне оточення робить якісь заяви, які ні у які ворота не лізуть. Але...
    Давайте так, хто з нинішніх політиків зробив для України більше, ніж Ющенко? Я не кажу про економіку, бо зараз тут знайдеться маса лайнометів, які почнуть розповідати про загублену економіку і т.ін. Економіка - це була прерогатива урядів і прем"єрів по тій конституції, при якій Ющенко був Президентом.
    Він відповідав за зовнішню політику і гуманітарну сферу. І при Ющенку був сформований чіткий європейський вектор розвитку України. В усіх міжнародних рейтингах Україна була вищою, ніж при Кучмі і вищою, ніж при Януковичі, був пройдений основний шлях до асоціації з ЕС (прийнятуо дуже велику низку законів). Свобода слова ніколи, ні до нього, ні після не була на такому високому рівні, як при Ющенку. Він підняв історичні питання, бо історична пам"ять, це те, що робить з населення народ, а , доречі, Ющенко особисто не мав з цього ніякого зиску.
    Так, було багато помилок, але хто ж обливає Ющенка брудом більше за усіх? Не буду перелічувати призвища, але це люди, які не зробили для України і сотої долі того, що зробив Ющенко, які потрапили у велику політику завдяки Ющенку і які, коли мали посади і преференції завдяки Ющенку, прославляли його так, що аж скули зводило.
    ЗІ Коли я кажу "для України", я маю на увазі саме незалежну, суверенну Україну.
    Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
    Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
    Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.

Звідки Ви
    Из зоопарка.
    Дописів
    17 422

Типово

Да уж. Если Плющенко самый достойный, то понятно тогда какие тама все остальные.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 973

Типово

Цитата Допис від Йожик Переглянути допис
    Да уж. Если Плющенко самый достойный, то понятно тогда какие тама все остальные.
    Плющенко, це російський фігуріст...вчимо матчастину))

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 973

Типово

...Именно правые партии всегда лоббировали интеграцию Украины в ЕС, а главное — в НАТО, однако вопрос европейского выбора отнюдь не так однозначен для большинства. «Наша Украина» и сам Виктор Ющенко заставляли изрядно нервничать российское руководство своими заявлениями о том, что напрямую связывают вступление Украины в Таможенный союз с возвратом в советское прошлое. Виктор Ющенко продолжает поддерживать внешнеполитические контакты с высокопоставленными европейскими чиновниками. Ключевой темой этих встреч неизменно остается вступление Украины в Евросоюз, который, по его мнению, «спасет его страну от объятий России»....

http://ej.ru/?a=note&id=12725

спокійний аналітичний матеріал...доречі, з російського журналу.

Звідки Ви
    Из зоопарка.
    Дописів
    17 422

Типово

Цитата Допис від Иггдрасиль Переглянути допис
    Плющенко, це російський фігуріст...вчимо матчастину))
    Ошибся. Праввильнее - Ядомпоплющенко.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 973

Типово

Ошибся. Праввильнее - Ядомпоплющенко.
    категорія циніків та котів...нецікаво.

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Цыня, я ведь не шутил. Видимо, среди этих достопочтенных джентельменов нет более достойных кандидатур, чем шановный Виктор Андреевич.
    Тест, не глумись, я же серьёзно пишу. Я уверен, что любой рядовой член НУ лучше Ющенко. Ну кроме продажных Иггдрасилей разумеется.

http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=192434

Многа букафф асилите?
    Ты сравниваешь НУ с какими то верующими?))) Не смеши. Большинство людей туда пришли не за этого червя, а против его оппонента, потому и разбежались легко и быстро.

Циник
    Guest

Типово

я розумію, що тут маса іронії, але:
    достойнійшої людини на голову Партії особисто я дійсно не бачу.... Хоч тут деякі і приводять мою фразу , що Ющенко знищує "Нашу Україну", так це теж моя особиста думка, бо при Ющенку президенті НУ не мала ніяких привілей навіть у кадрових призначеннях, він не займався Партією, а пропонував партійних менеджерів, які з Партії тільки матеріального зиску шукали і зараз у його найближчому оточенні катастрофічно мало людей, які щось розуміють у партійному будівництві і до нього дуже важко достукатися, коли його некомпетентне оточення робить якісь заяви, які ні у які ворота не лізуть. Але...
    Давайте так, хто з нинішніх політиків зробив для України більше, ніж Ющенко? Я не кажу про економіку, бо зараз тут знайдеться маса лайнометів, які почнуть розповідати про загублену економіку і т.ін. Економіка - це була прерогатива урядів і прем"єрів по тій конституції, при якій Ющенко був Президентом.
    Він відповідав за зовнішню політику і гуманітарну сферу. І при Ющенку був сформований чіткий європейський вектор розвитку України. В усіх міжнародних рейтингах Україна була вищою, ніж при Кучмі і вищою, ніж при Януковичі, був пройдений основний шлях до асоціації з ЕС (прийнятуо дуже велику низку законів). Свобода слова ніколи, ні до нього, ні після не була на такому високому рівні, як при Ющенку. Він підняв історичні питання, бо історична пам"ять, це те, що робить з населення народ, а , доречі, Ющенко особисто не мав з цього ніякого зиску.
    Так, було багато помилок, але хто ж обливає Ющенка брудом більше за усіх? Не буду перелічувати призвища, але це люди, які не зробили для України і сотої долі того, що зробив Ющенко, які потрапили у велику політику завдяки Ющенку і які, коли мали посади і преференції завдяки Ющенку, прославляли його так, що аж скули зводило.
    ЗІ Коли я кажу "для України", я маю на увазі саме незалежну, суверенну Україну.
    1. Зовнішня політика?))) Мене важко запідозрити в прихильному ставленні до РФ, але це наш найвагоміший сусід і партнер, мені було просто соромно за поведінку ющенко. Ну а в Європі його називали найкумеднішим президентом і не завжди помічали, теж якийсь сумнівний успіх.

2. Свобода слова, це коли президент звинувачує у зраді свого прем"єра? А політики поливають один одного брудом?
    3. Гуманітарна кажеш? Це що, лікарня майбутнього?
    4. За ставлення до історії цього вилупка взагалі потрібно задавити, він довів цю тему до абсурда і зробив з історії якесь сміховисько, ніхто тепер не сприймає нашу історію серйозно.

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

1. Зовнішня політика?))) Мене важко запідозрити в прихильному ставленні до РФ, але це наш найвагоміший сусід і партнер, мені було просто соромно за поведінку ющенко. Ну а в Європі його називали найкумеднішим президентом і не завжди помічали, теж якийсь сумнівний успіх.

2. Свобода слова, це коли президент звинувачує у зраді свого прем"єра? А політики поливають один одного брудом?
    3. Гуманітарна кажеш? Це що, лікарня майбутнього?
    4. За ставлення до історії цього вилупка взагалі потрібно задавити, він довів цю тему до абсурда і зробив з історії якесь сміховисько, ніхто тепер не сприймає нашу історію серйозно.
    второй пункт какой-то сумбурный, а остальное +1
    Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
    Об управленческом учете человечьим языком

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від RedFox Переглянути допис
    второй пункт какой-то сумбурный, а остальное +1
    Вспомни взаимные наезды юща с юлькой, противно смотреть было. А ток шоу вспомни, ваще жопа.
    Я считаю, что люди должны отвечать за свой базар. Если обвинил през премьера в госизмене - кто то из них должен сесть, или она за измену или он за клевету.

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Вспомни взаимные наезды юща с юлькой, противно смотреть было. А ток шоу вспомни, ваще жопа.
    в смысле? Они вместе на ток-шоу были?
    Я считаю, что люди должны отвечать за свой базар. Если обвинил през премьера в госизмене - кто то из них должен сесть, или она за измену или он за клевету.
    Радикализм он до добра никогда не доводит. Но вот когда президент страны абсолютно бессмысленно наезжает на своего самого крупного экономического партнера (поведение Юща во время 08080, то это просто преступление по отношению к собственной стране.

Циник
    Guest

Типово

в смысле? Они вместе на ток-шоу были?

Радикализм он до добра никогда не доводит. Но вот когда президент страны абсолютно бессмысленно наезжает на своего самого крупного экономического партнера (поведение Юща во время 08080, то это просто преступление по отношению к собственной стране.
    У них всю дорогу сплошное ток шоу было, и черноротых балаболов ПР это касается никак не меньше.
    А радикал с него никакой, да и либерал тоже. Ни рыба ни мясо

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

У них всю дорогу сплошное ток шоу было, и черноротых балаболов ПР это касается никак не меньше.
    ну одно дело когда в студии премьер с презом друг друга поливают, а другое дело, когда черноротики хотя бы второго эшелона власти. Ну как не крути, но это разные вещи.

Циник
    Guest

Типово

ну одно дело когда в студии премьер с презом друг друга поливают, а другое дело, когда черноротики хотя бы второго эшелона власти. Ну как не крути, но это разные вещи.
    та какая разница в студии или через СМИ? всё равно позор на весь мир, зато свобода слова, п*зди что хочешь

Звідки Ви
    Из зоопарка.
    Дописів
    17 422

Типово

категорія циніків та котів...нецікаво.
    Ая-й-яй. это он заметил. А мои три вопроса раньше, не засметил. Неудобные оказались.

Ты сравниваешь НУ с какими то верующими?))) Не смеши. Большинство людей туда пришли не за этого червя, а против его оппонента, потому и разбежались легко и быстро.
    Я про тех кто не разбежался. Они ничем от верующих не отличаются. Почитайте внимательнее третий пост в той ссылке.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Ну не знаю, те що зараз "Всє за!" та "В єдіном поривє" як на мене значно гірше.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Дописів
    12 761

Типово

А некрофилы все грызли и грызли политический труп...... Жуткое зрелище. )

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Бригадный Переглянути допис
    А некрофилы все грызли и грызли политический труп...... Жуткое зрелище. )
    Саме так, совкодрочери це страшне...
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 973

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Саме так, совкодрочери це страшне...
    і не кажіть, шановний.. бридке явище

Сторінка 51 з 57 ПершаПерша ... 4142434445464748495051525354555657 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті