http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=192434
Многа букафф асилите?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=192434
Многа букафф асилите?
я розумію, що тут маса іронії, але:
достойнійшої людини на голову Партії особисто я дійсно не бачу.... Хоч тут деякі і приводять мою фразу , що Ющенко знищує "Нашу Україну", так це теж моя особиста думка, бо при Ющенку президенті НУ не мала ніяких привілей навіть у кадрових призначеннях, він не займався Партією, а пропонував партійних менеджерів, які з Партії тільки матеріального зиску шукали і зараз у його найближчому оточенні катастрофічно мало людей, які щось розуміють у партійному будівництві і до нього дуже важко достукатися, коли його некомпетентне оточення робить якісь заяви, які ні у які ворота не лізуть. Але...
Давайте так, хто з нинішніх політиків зробив для України більше, ніж Ющенко? Я не кажу про економіку, бо зараз тут знайдеться маса лайнометів, які почнуть розповідати про загублену економіку і т.ін. Економіка - це була прерогатива урядів і прем"єрів по тій конституції, при якій Ющенко був Президентом.
Він відповідав за зовнішню політику і гуманітарну сферу. І при Ющенку був сформований чіткий європейський вектор розвитку України. В усіх міжнародних рейтингах Україна була вищою, ніж при Кучмі і вищою, ніж при Януковичі, був пройдений основний шлях до асоціації з ЕС (прийнятуо дуже велику низку законів). Свобода слова ніколи, ні до нього, ні після не була на такому високому рівні, як при Ющенку. Він підняв історичні питання, бо історична пам"ять, це те, що робить з населення народ, а , доречі, Ющенко особисто не мав з цього ніякого зиску.
Так, було багато помилок, але хто ж обливає Ющенка брудом більше за усіх? Не буду перелічувати призвища, але це люди, які не зробили для України і сотої долі того, що зробив Ющенко, які потрапили у велику політику завдяки Ющенку і які, коли мали посади і преференції завдяки Ющенку, прославляли його так, що аж скули зводило.
ЗІ Коли я кажу "для України", я маю на увазі саме незалежну, суверенну Україну.
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
Да уж. Если Плющенко самый достойный, то понятно тогда какие тама все остальные.
...Именно правые партии всегда лоббировали интеграцию Украины в ЕС, а главное — в НАТО, однако вопрос европейского выбора отнюдь не так однозначен для большинства. «Наша Украина» и сам Виктор Ющенко заставляли изрядно нервничать российское руководство своими заявлениями о том, что напрямую связывают вступление Украины в Таможенный союз с возвратом в советское прошлое. Виктор Ющенко продолжает поддерживать внешнеполитические контакты с высокопоставленными европейскими чиновниками. Ключевой темой этих встреч неизменно остается вступление Украины в Евросоюз, который, по его мнению, «спасет его страну от объятий России»....
http://ej.ru/?a=note&id=12725
спокійний аналітичний матеріал...доречі, з російського журналу.
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
Тест, не глумись, я же серьёзно пишу. Я уверен, что любой рядовой член НУ лучше Ющенко. Ну кроме продажных Иггдрасилей разумеется.
Ты сравниваешь НУ с какими то верующими?))) Не смеши. Большинство людей туда пришли не за этого червя, а против его оппонента, потому и разбежались легко и быстро.
1. Зовнішня політика?))) Мене важко запідозрити в прихильному ставленні до РФ, але це наш найвагоміший сусід і партнер, мені було просто соромно за поведінку ющенко. Ну а в Європі його називали найкумеднішим президентом і не завжди помічали, теж якийсь сумнівний успіх.
2. Свобода слова, це коли президент звинувачує у зраді свого прем"єра? А політики поливають один одного брудом?
3. Гуманітарна кажеш? Це що, лікарня майбутнього?
4. За ставлення до історії цього вилупка взагалі потрібно задавити, він довів цю тему до абсурда і зробив з історії якесь сміховисько, ніхто тепер не сприймає нашу історію серйозно.
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
в смысле? Они вместе на ток-шоу были?
Радикализм он до добра никогда не доводит. Но вот когда президент страны абсолютно бессмысленно наезжает на своего самого крупного экономического партнера (поведение Юща во время 08080Я считаю, что люди должны отвечать за свой базар. Если обвинил през премьера в госизмене - кто то из них должен сесть, или она за измену или он за клевету., то это просто преступление по отношению к собственной стране.
А некрофилы все грызли и грызли политический труп...... Жуткое зрелище. )
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks