| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я це скажу трохи інакше.
щоб він це взяв у інших інженерів, треба, щоб інші інженери почали це продавати. чим швидше вони продаватимуть і знаходитимуть один одного, тим швидше все вироблятиметься у кінцевого інженера. але нафіга нашому інженеру два ноути? треба буде позбуватися якогось із них. знову треба продавати.
ось тому й виник крилатий вислів: "торгівля - двигун прогресу".
і коли інженер зрозумів, що він встигає або робити, або продавати, а ще краще, комусь доручити продавати, виник менеджер. він зараз головний. інакше - натуральне господарство.
оце і є помилка..не може він бути головним, тому що без інженера (виробника) йому нічого продавати...
тому у нас и такі проблеми з економікою, "головні" менеджери продають чужий товар, і осноний прибуток отримують ті хто той товар виробляє..
ЗІ а існує ще ситуація коли і менеджер може бути виробником...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
ну- что-ж, статистика- опять знаковая.
можете кликать на любую из цифр- форум выдаст полный результат голосования(с персоналиями)
надеюсь: больше вопросов уальтернативно одарённыхускоренно освидомленных сограждан- не осталось?
Как красиво вы всё рассказываете. А теперь перейдём от теории и виртуально-абстрактного слога маркетологических учебников (под логистику, под аутсорсинг..., ну вы помните) к реальной жизни - выйдем на улицу и зайдём в супермаркет. Покажите мне того маркетолога, который "открыл" лютый спрос на "вкусные и полезные" продукты питания "из пластмассы".![]()
Нет, Саш, это банальный спор бизнес-плана с научной фантастикой))) (Сергофу именно ей (фантастикой) и предлагаю заняться и в соавторы Шурика взять, ну шоп он эконом часть прописал, а Душа взаимоотношения с налоговой)))
Без ответов на мои вопросы никто денег Сергофу не даст))) а свои он или просрет (попутно обидевшись на страну) или у него их нет)))
Зы. Банзай правильно написал - продать нужно телеки)))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks