Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Как Вам жилось во времена СССР и хотели-бы Вы его возврата

Голосували
249. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Жилось отлично

35 14,06%
  • Жилось хорошо

88 35,34%
  • Жилось удовлетворительно

52 20,88%
  • Жилось ужасно

36 14,46%
  • Хотел-бы возврата СССР

44 17,67%
  • Не хотел-бы возврата СССР

124 49,80%
Опитування з кількома варіантами відповіді
Сторінка 456 з 544 ПершаПерша ... 356406446447448449450451452453454455456457458459460461462463464465466506 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10866, показано з 9 101 по 9 120.

Тема: CCCP

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    німцям це розкажи..
    Американцам !

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Ну что за глупость ? Задумайся, кто появился раньше - ремесленник или продавец ? Расставь приоритеты, что первично, а что вторично.
    пріоритети періоду натурального обміну? ремісник.
    зараз первінний попит. маркетолог вивчає попит, пропонує ідею, ремісник втілює ідею, продажник продає за маркетинг планом.
    якщо ідея сформована ремісником, -шлях до отримання грошей прокладає маркетолог і продажник.

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від YurikM Переглянути допис
    У інших інженерів.
    Так, між ними можуть бути посередники (торговці), але запчастину (будь-яку) виробляє НЕ "продаван".
    Прибери торгашів з ланцюжку і загальна система стане менш ефективною, повільної, але прибери інженерів (читай, виробників, розробників) - і її не буде взагалі.
    я це скажу трохи інакше.
    щоб він це взяв у інших інженерів, треба, щоб інші інженери почали це продавати. чим швидше вони продаватимуть і знаходитимуть один одного, тим швидше все вироблятиметься у кінцевого інженера. але нафіга нашому інженеру два ноути? треба буде позбуватися якогось із них. знову треба продавати.
    ось тому й виник крилатий вислів: "торгівля - двигун прогресу".
    і коли інженер зрозумів, що він встигає або робити, або продавати, а ще краще, комусь доручити продавати, виник менеджер. він зараз головний. інакше - натуральне господарство.

израильский солдат
    Guest

Типово

А, так вот, почему "идеям нужны менеджеры..."

Мне эти беседы напоминают спор глухих со слепыми о живописности музыки и музыкальности живописи.
    обоснуешь или как обычно?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

німцям це розкажи..
    відправлю листа прямо в Ганзейський союз, чиї найняті торговцями армії свого часу перетрахали пів-Європи.

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від израильский солдат Переглянути допис
    обоснуй
    Давай по порядку. Объясни своими словами, кто такой менеджер, как ты это понимаешь. Без цитирования. Я действительно не знаю и не понимаю, кто такой менеджер. В обществе, где я живу, нет ментального понятия менеджера.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    я це скажу трохи інакше.
    щоб він це взяв у інших інженерів, треба, щоб інші інженери почали це продавати. чим швидше вони продаватимуть і знаходитимуть один одного, тим швидше все вироблятиметься у кінцевого інженера. але нафіга нашому інженеру два ноути? треба буде позбуватися якогось із них. знову треба продавати.
    і коли інженер зрозумів, що він встигає або робити, або продавати, а ще краще, комусь доручити продавати, виник менеджер. він зараз головний. інакше - натуральне господарство.
    оце і є помилка.. не може він бути головним, тому що без інженера (виробника) йому нічого продавати... тому у нас и такі проблеми з економікою, "головні" менеджери продають чужий товар, і осноний прибуток отримують ті хто той товар виробляє..
    ЗІ а існує ще ситуація коли і менеджер може бути виробником...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

відправлю листа прямо в Ганзейський союз, чиї найняті торговцями армії свого часу перетрахали пів-Європи.
    але вони продавали німецькі товари... і ми німецькі..

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    ... одна из них - Украина.
    )))))))))))))))))))))))))

так. свого часу. відкриваємо книжку і історії і читаємо на яких місцях, як правило, виникали міста. по всьому світу. як правило, на торгових шляхах. а не на місці рудних поселень ремісників.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

але вони продавали німецькі товари... і ми німецькі..
    ні, вони торгували крамом звідусюди

Дописів
    39 400

Типово

німцям це розкажи..
    нашо? німці -зразок системного циклу: ідея -позиціонування- втілення- просування- продаж- post-sales service

Сиамский Кот
    Guest

Типово

ну- что-ж, статистика- опять знаковая.
    можете кликать на любую из цифр- форум выдаст полный результат голосования(с персоналиями)

надеюсь: больше вопросов у альтернативно одарённых ускоренно освидомленных сограждан- не осталось?

Дописів
    35 019

Типово

я це скажу трохи інакше.
    Так і є.
    Але тут питання у первинності, як я зрозумів з бесіди.
    ЗІ. І пропустив, що менеджер головний. Не згоден. Він важливий, але не головний.
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

так. свого часу. відкриваємо книжку і історії і читаємо на яких місцях, як правило, виникали міста. по всьому світу. як правило, на торгових шляхах. а не на місці рудних поселень ремісників.
    ну то ти вже зовсім далеко заліз... ми тут ніби то про капіталізм розмоляємо... а освновю додаткової вартості є..... пам"ятаєшь, що там є?...

израильский солдат
    Guest

Типово

Давай по порядку. Объясни своими словами, кто такой менеджер, как ты это понимаешь. Без цитирования. Я действительно не знаю и не понимаю, кто такой менеджер. В обществе, где я живу, нет ментального понятия менеджера.
    если максимально просто то менеджер- человек который умеет организовать процесс по материализации и монетизации идеи.управленец по простому.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    нашо? німці -зразок системного циклу: ідея -позиціонування- втілення- просування- продаж- post-sales service
    от я і кажу.. між нами і німцями немає ніякої різниці... і вони продають німецькі товари і ми... а от між нашої і їх економікою прірва...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

зараз первінний попит. маркетолог вивчає попит, пропонує ідею, ремісник втілює ідею, продажник продає за маркетинг планом.
    Как можно изучить спрос на сотовый телефон, или планшет, не имея их в руках ?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Как можно изучить спрос на сотовый телефон, или планшет, не имея их в руках ?
    та вивчают попит на концепцію.... потім правда не завжди ту концепцію реалізують... але попит вивчають....

Дописів
    32 194

Типово

пріоритети періоду натурального обміну? ремісник.
    якщо ідея сформована ремісником, -шлях до отримання грошей прокладає маркетолог і продажник.
    Как красиво вы всё рассказываете. А теперь перейдём от теории и виртуально-абстрактного слога маркетологических учебников (под логистику, под аутсорсинг..., ну вы помните) к реальной жизни - выйдем на улицу и зайдём в супермаркет. Покажите мне того маркетолога, который "открыл" лютый спрос на "вкусные и полезные" продукты питания "из пластмассы".

Globus
    Guest

Типово

обычный спор бюрократа (решалы) с инженером, потому и в жопе что рулят решалы, и шансы появятся только когда рулить начнут инженеры... но опять же это не для нас....
    Нет, Саш, это банальный спор бизнес-плана с научной фантастикой))) (Сергофу именно ей (фантастикой) и предлагаю заняться и в соавторы Шурика взять, ну шоп он эконом часть прописал, а Душа взаимоотношения с налоговой)))
    Без ответов на мои вопросы никто денег Сергофу не даст))) а свои он или просрет (попутно обидевшись на страну) или у него их нет)))
    Зы. Банзай правильно написал - продать нужно телеки)))

Сторінка 456 з 544 ПершаПерша ... 356406446447448449450451452453454455456457458459460461462463464465466506 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті