| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я недооцениваю продажников, вы что, это понятно.
но суть как говорится - сделать свой бизнес на своих деньгах может почти каждый. цинус искусства сделать это на чужих(желательно бюджгос деньгах))))
чуть офтопа:
Как вы попали в главное здание ЦРУ?
- Я агент!
- КГБ?
- Нет, "Орифлейм", по продажам!
будуть.. для наявності інженера менедженр не потрібен... менеджер потрібен для організації роботи декількох інженерів, для ефективного конструювання і виробництва сладних приладів.... теоретично один інженер може розробити прилад рівня комп"ютер, але декілька інженерів це зроблять бистріше і якіснише..
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
інженери вже через деякий час почнуть хотітися найнятися на роботу до менеджера. а менеджеру буде потрібен той, хто зробить так, щоб інженери розуміли хто їм платить.
адвокат, до речі, особа самозайнята. бо п'яні менеджери, коли понабивають один одному мармизі, біжать по гроші до менеджера, щоб знайти адвоката.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks