| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
сколько в мире талантливейших инженеров, которые никому не известны. по причине того что не нашли хорошего менеджера или не смогли стать менеджерами сами
та зрозуміло що потрібні і менеджери, і продажники (хоть їх СергОв і не любить) і інженери, головне питання чії цілі и інтереси мають пріорітет... якщо пріоритет мають інтереси решал.. гроші будь якою ціною, то маємо те що маємо... я не скажу що це погано, це безпреспективно, і так завжди не буду... питання лише в тому, скільки ми встигнемо знищити (проїсти) того, що досягли доки це зрозуміємо... я ставлю на ВСЕ.... тобно ми все знищемо и проїмо...от такі мої прогнози як інженера і громадянина... доказувати щось комусь я не збираюсь, обговорювати буду, якщо буде бажання саме обговорювати а не сперечатися...
сперечання мені набридли ще в 2005 му..
![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Уже сказали раньше меня.
Инженер, у которого ничего нет, может сделать, и с голоду не помрет.
Менеджер, которому нечего продать, только отсосать у инженера сможет.
Обратные представления - примерно оттуда же, откуда полезность инфляции и необходимость кредитов.
Бездельники жрать хотят, потому всемерно превозносят свою полезность.
Адвокатов, кстати, тоже касается. ))))))))))))))))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks