| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
само название этой темы выдает ее автора, как человека , мягко скажем, недалекого.
он гордится, что живет в независимой Украине!
судя по всему, он считает признаками независимости - чистую атрибутику.
а заглянуть глубже у него ума не хватает.
а что же мы видим, если копнем глубже?
в один из основных признаков суверенного государства входит субъектность международного права.
итак: является ли Украина субъектом международного права?
на этот вопрос очень хорошо отвечено в этой статье: http://vlasti.net/news/108663
итак чем же остается пышатыся таким как автор?
ну, разве что, победой цирковых артистов.
я за них очень рада - за артистов. может, они теперь получат ангажемент и устроют свою жизнь как полагается.
сейчас мне 43. угадай, сколько мне было в 90-м?
ну- никто-же Вам не мешает "дрочити" на выкидыш росавтопрома(чем Вы с успехом, судя по стартовому сообщению, до сих пор занимаетесь...)
но, при всей моей "любви" к СССР- я знаю, чем можно гордиться в современной Украине, а Вы- нет..Странные у Вас предметы для гордости...
потому, больше ни одного "опеля" у меня и не было"Кожна машина з часом перетворюється на опель"(с)
Так я не зрозумів ви як радянська людина відповідальності за те що в союзі робили майже все через дупу не несете?Цікаво виходить... Ви ж так пишалися що жили в срср(є така тема), а виходить працівники заводів випускали лайно, а чим ви особисто займалися? Виробляли щось найкраще в світі?
ЗІ на сімку ніхто не дрочив, я пишався тим що те що в срср вважалося недосяжною мрією для мільйонів в Україні легко придбати(а дехто навіть плюється на мрію мільйонів будівників комунізму)
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Тобто радість від якості ракет та супутників заміняла вам нормальні авто, побутову техніку, одяг, взуття, меблі тощо? Навіщо така держава яка не може забезпечити нормальні потреби людей(окрім ракет та супутників)? Вам терміново треба позбавитися зарази совкізма з голови!![]()
Реально ж лажу всією країною будували, рухалися не в тому напрямку, прикладали титанічні зусилля для втілення дурних ідей.
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks