Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 55 з 83 ПершаПерша ... 5454647484950515253545556575859606162636465 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1653, показано з 1 081 по 1 100.

Тема: Я пишаюсь тим що живу в незалежній Україні!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Sarancha Переглянути допис
    а я считала, что черная металлургия - это тонкое искусство!
    Ні чавун лажа. А радянський метод за допомогою вагранок взагалі кам'яний вік...
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Дописів
    28 409

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Ні чавун лажа. А радянський метод за допомогою вагранок взагалі кам'яний вік...
    глупый! чугунная сковородка - самая крутая.
    и ни один тефаль ее не переплюнит.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

глупый! чугунная сковородка - самая крутая.
    и ни один тефаль ее не переплюнит.
    Приготування на чавуні погано впливає на чоловіків(в сенсі потенції та здатності до розмноження). Тому самі їжте з чавуна.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Дописів
    28 409

Типово

Приготування на чавуні погано впливає на чоловіків(в сенсі потенції та здатності до розмноження). Тому самі їжте з чавуна.
    а от мобилок - рак мозга!
    как страшно жить...

Циник
    Guest

Типово

как страшно жить...
    а 30% наших граждан мозга нет, так что не переживай

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

как страшно жить...
    Вам не зрозуміти, у вас просто немає за що хвилюватися, правий був Фройд.

Дописів
    28 409

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    а 30% наших граждан мозга нет, так что не переживай
    за тебя и Че я в этом плане не переживаю.)))

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

за тебя и Че я в этом плане не переживаю.)))
    А от я наприклад за Сару в цьому плані спокійний, можете собі хоч сто мобілок завести!

Дописів
    28 409

Типово

само название этой темы выдает ее автора, как человека , мягко скажем, недалекого.
    он гордится, что живет в независимой Украине!
    судя по всему, он считает признаками независимости - чистую атрибутику.
    а заглянуть глубже у него ума не хватает.
    а что же мы видим, если копнем глубже?
    в один из основных признаков суверенного государства входит субъектность международного права.
    итак: является ли Украина субъектом международного права?
    на этот вопрос очень хорошо отвечено в этой статье: http://vlasti.net/news/108663
    итак чем же остается пышатыся таким как автор?
    ну, разве что, победой цирковых артистов.
    я за них очень рада - за артистов. может, они теперь получат ангажемент и устроют свою жизнь как полагается.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

само название этой темы выдает ее автора, как человека , мягко скажем, недалекого.
    он гордится, что живет в независимой Украине!
    судя по всему, он считает признаками независимости - чистую атрибутику.
    а заглянуть глубже у него ума не хватает.
    а что же мы видим, если копнем глубже?
    в один из основных признаков суверенного государства входит субъектность международного права.
    итак: является ли Украина субъектом международного права?
    на этот вопрос очень хорошо отвечено в этой статье: http://vlasti.net/news/108663
    итак чем же остается пышатыся таким как автор?
    ну, разве что, победой цирковых артистов.
    я за них очень рада - за артистов. может, они теперь получат ангажемент и устроют свою жизнь как полагается.
    Саро не ганбіть себе, Україна є суб'єктом міжнародного права, не читайте маячні.

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    Эстетическая недоразвитость и рукожопие у автопрома РФ, но тем не менее тогда это был самый доступный вариант для молодого парня. При союзе ему даже это было бы недостижимо. А сравнивать что было у тебя и у него в одно и то же время некорректно, ты сравни лучше что было у тебя в 20 лет и у него в 20 лет.
    сейчас мне 43. угадай, сколько мне было в 90-м?

Тобто ви дрочили на те на чому в Німеччині їздять прибиральниці? Як дивовижно в вас поєднується любов до срср та нелюбов до того що виробляли радянські люди на радянських заводах!!!
    ну- никто-же Вам не мешает "дрочити" на выкидыш росавтопрома(чем Вы с успехом, судя по стартовому сообщению, до сих пор занимаетесь...)
    но, при всей моей "любви" к СССР- я знаю, чем можно гордиться в современной Украине, а Вы- нет.. Странные у Вас предметы для гордости...
    "Кожна машина з часом перетворюється на опель"(с)
    потому, больше ни одного "опеля" у меня и не было

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Сиамский Кот Переглянути допис
    сейчас мне 43. угадай, сколько мне было в 90-м?

ну- никто-же Вам не мешает "дрочити" на выкидыш росавтопрома(чем Вы с успехом, судя по стартовому сообщению, до сих пор занимаетесь...)
    но, при всей моей "любви" к СССР- я знаю, чем можно гордиться в современной Украине, а Вы- нет.. Странные у Вас предметы для гордости...

потому, больше ни одного "опеля" у меня и не было
    Так я не зрозумів ви як радянська людина відповідальності за те що в союзі робили майже все через дупу не несете? Цікаво виходить... Ви ж так пишалися що жили в срср(є така тема), а виходить працівники заводів випускали лайно, а чим ви особисто займалися? Виробляли щось найкраще в світі?

ЗІ на сімку ніхто не дрочив, я пишався тим що те що в срср вважалося недосяжною мрією для мільйонів в Україні легко придбати(а дехто навіть плюється на мрію мільйонів будівників комунізму)

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Так я не зрозумів ви як радянська людина відповідальності за те що в союзі робили майже все через дупу не несете? Цікаво виходить... Ви ж так пишалися що жили в срср(є така тема), а виходить працівники заводів випускали лайно, а чим ви особисто займалися? Виробляли щось найкраще в світі?

ЗІ на сімку ніхто не дрочив, я пишався тим що те що в срср вважалося недосяжною мрією для мільйонів в Україні легко придбати(а дехто навіть плюється на мрію мільйонів будівників комунізму)
    да.
    Советские ракеты и спутники- были лучшими в мире.
    К их выпуску, в частности- к обеспечению сборки, в своё время, я- приложил руку.

Всё остальное сможете понять, когда избавите свой мозг от заразы свидомизма(наверное- никогда)

Дописів
    28 409

Типово

Саро не ганбіть себе, Україна є суб'єктом міжнародного права, не читайте маячні.
    формально - да.
    а на деле нет.
    и это конечно секрет Полишинеля.
    так что можно гордиться , конечно, многими вещами: цирковыми победами и мелодичными народными писнямы, но только не суверенностью.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Сиамский Кот Переглянути допис
    да.
    Советские ракеты и спутники- были лучшими в мире.
    К их выпуску, в частности- к обеспечению сборки, в своё время, я- приложил руку.

Всё остальное сможете понять, когда избавите свой мозг от заразы свидомизма(наверное- никогда)
    Тобто радість від якості ракет та супутників заміняла вам нормальні авто, побутову техніку, одяг, взуття, меблі тощо? Навіщо така держава яка не може забезпечити нормальні потреби людей(окрім ракет та супутників)? Вам терміново треба позбавитися зарази совкізма з голови!
    Реально ж лажу всією країною будували, рухалися не в тому напрямку, прикладали титанічні зусилля для втілення дурних ідей.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

формально - да.
    а на деле нет.
    и это конечно секрет Полишинеля.
    так что можно гордиться , конечно, многими вещами: цирковыми победами и мелодичными народными писнямы, но только не суверенностью.
    А хто на вашу думку є реальним суб'єктом? Хто незалежний і крутий - поза світовою кон'юнктурою та закулісою?

Звідки Ви
    Батькiвщина
    Дописів
    4 407

Типово

А хто на вашу думку є реальним суб'єктом? Хто незалежний і крутий - поза світовою кон'юнктурою та закулісою?
    Беларусь,например.не разрушила свою промышленость и экономику,в отличие от украины,имеет независимую внешнюю политику и внутреннюю стабильность.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від майдан хмельницкер Переглянути допис
    Беларусь,например.не разрушила свою промышленость и экономику,в отличие от Украины,имеет независимую внешнюю политику и внутреннюю стабильность.
    Там немає промисловості... Дніпропетровська область має потужнішу економіку та промисловість ніж вся Білорусь. Про зовнішню політику взагалі не смішно, вусатий вар`ят все робить з оглядом на Кремль.

Звідки Ви
    Батькiвщина
    Дописів
    4 407

Типово

Там немає промисловості... Дніпропетровська область має потужнішу економіку та промисловість ніж вся Білорусь. Про зовнішню політику взагалі не смішно, вусатий вар`ят все робить з оглядом на Кремль.
    хе-хе белаз наращивает экспорт продукции по всему миру, а заз...исчез...
    ввп на душу населения (2012 г.)
    украина-7425 долл.
    беларусь-13928

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Только Беларусь, почему то наши бензин с дизелькой не интересуют. А вот на наших заправках полно мозырьских нефтепродуктов.
    Ну то такэ...

Сторінка 55 з 83 ПершаПерша ... 5454647484950515253545556575859606162636465 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті