| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Массовая эмиграция украинских ватников в Россию привела к значительному повышению среднего уровня интеллекта в обеих странах /с/
Служивый, развлекаешься, изгаляясь над местным сообществом? ; -) Нехорошо троллить однополчан, ; -)
Б.
в ЕС мы хотим, но нас не берут... в ТС мы не хотим, но нас туда загоняют... парадокс...
ЗЫ вот с стратегической точки зрения лучше дружить с Россией, но мы хотим туда где жопе мягко, т.е. в Европу...
ЗЫ ЗЫ лично я не хочу ни в ЕС, ни в ТС... да и для страны лучше нейтралитет... но так не получится.. .нищие мы...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Вот для тебя, Служивый, сие посленовогоднее развлечение, а народ вон уже за вилы ухватился....серьезно воевать собрался. Нельзя разрушать дримсы людские, их догмы, ; -)
Б.
один маленький нюанс: покупательная способность 800-сотдолларовой зарплаты грека там, и вашей "побольше" - здесь.в Греции средняя зарплата 800 долларов, при 25% безработицы, и смысл ехать тудым, если в Украине я зарабатываю больше?
ЄС? яке там ЄС)) йдеться про асоціацію з ЕС.
зможуть, за умов переходу на є-стандарт та виконання вимог до якості. Україна аграрна, а піпл злочинно продовжує істи.1. Украинские товары за редким исключением не смогут конкурировать с европейскими на европейских рынках
та й важкі товари мають свою нішу.
Створення поглибленої і всеохоплюючої зони вільної торгівлі. Окрім іншого передбачається:
- поступове створення зони вільної торгівлі протягом перехідного періоду у максимум 10 років;
- анулювання ставок мита, зборів та інших платежів;
- кожна сторона надає національний режим товарам іншої сторони. Україна може певний час застосовувати спеціальні заходи у формі вищої ставки увізного мита до легкових автомобілів походженням зі сторони ЄС;
- зближення технічного регулювання, стандартів та оцінки відповідності. Україна поступово впровадить звід Європейських стандартів (EN) як національні стандарти. Україна скасує конфліктні національні стандарти, включаючи застосування міждержавних стандартів (ГОСТ), розроблених до 1992 року;
- вживаються заходи щодо поступового взаємного спрощення умов заснування підприємницької діяльності і торгівлі та інше.
Довідково: ВВП Європейського Союзу – 15,821 трильйонів доларів США, на душу населення – 31607 доларів. Населення – 502486499 чоловік. ВВП України – 327,4 мільярда доларів США, на душу населення – 7 200 доларів; населення – 45 560255 чоловік.відкриються виробництва тих самих товарів в Україні.2. Европейские товары схожего качества наводнят украинский рынок что повлечет за собой банкротство многих предприятий
et що?3. Рабочая сила направится зарабатывать в европейские страны, студенты учиться в европейские ВУЗы
розвиток в "ТС"? будь ласка, розкрийте цю тему.Украина сама себе введет в кризис и долги
с другой стороны со странами ТС у Украины тесное экономическое сотрудничество. Украинские товары смогут запросто конкурировать на рынках ТС новые закахы, рост и развитие. как по мне то выбор очевиден.
хочу мнения послушать
Я спрашиваю вас не о том, что нужно иметь на момент начала чемпионата. Я вас, как тренера-владельца спрашиваю — какую стратегическую цель вы своей команде поставите: Из кожи вон лезть, но бороться за выход в высшую лигу, или же нацелиться оставаться всю жизнь на втором месте третьего эшелона?
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks