Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 49 з 353 ПершаПерша ... 39404142434445464748495051525354555657585999149 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7050, показано з 961 по 980.

Тема: Русский язык получит равные права с украинским!(ч.2)

Globus
    Guest

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    Иногда и львы притворяются слабыми, больными и плохо бегающими. Это чтобы добыча поближе подошла.
    А іноді вони (леви) дійсно слабкі, погано бігаючі та відверто хворі))

Дописів
    24 739

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    Нет он имел ввиду, что это я секретарша, а вы - обкуренный иранец под одеялом, что тоже, согласитесь, является оскорбительным.
    нет, я лучше в больных фантазиях Циника побуду секретаршей попа... хоть там, а то как-то не приходилось еще в жизни
    vitus, наверно, тоже еле живой от смеха...
    Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
    Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Цитата Допис від Loona Переглянути допис
    умови? ті, що руководять процесами у країні і контролюють виконання впроваджень.
    достатньо рівних умов для всіх, щоб якомога менше було "рівніших" за інших.
    а далі вже громадяни самі створять собі те, що кожен вважає за потрібне - за нормальних умов їм досягти певних успіхів буде значно легше...
    Золоті слова, шановна!
    Так от давайте повернемось до мовного питання, і не будемо створювати привілевійованих умов для будь-яких мов окрім ДЕРЖАВНОЇ.
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
    + Навчу файно лаятись українською!

Globus
    Guest

Типово

нет, я лучше в больных фантазиях Циника побуду секретаршей попа... хоть там, а то как-то не приходилось еще в жизни
    Мабуть у вас один кальян на трьох

Дописів
    24 739

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    От те що з вами і вашим друзякам зараз роблять Кароліна та Глобус - то це воно і є... Цілком "прілічно" як на мене
    А що вони можуть зробити?
    Наприклад, назвати когось брехуном лише на підставі броуновського руху своїх аж ніяк не пов'язаних з реальним станом речей думок - і не вибачитись, як це зробила днями Coraline?
    О, це дійсно, дуже загрозливо...) І дуже показово!
    Моя всім дуже "ідейним" порада - бачте людей...
    Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Globus Переглянути допис
    Це для мене неважливо, Ваше переструбування з питання на питання є одночасно і Вашим вибаченням і Вашою подякою
    Я в споре с "Сoraline" пытался аргументированно давать ответы на поставленные вопросы. Писал ей длинные посты и приводил цитаты из законов. От нее следовали ответы отсылающие меня все дальше и дальше, а потом она забыла с чего все началось. Поняв, что доказывать ей что-то бесполезно я поменял тактику. После слов "Я вам не юридическая академия" я превратился в "Сoraline". Теперь она начала доказывать и приводить цитаты, а я отвечал тем же языком, каким она ранее говорила со мной. Даже вставлял смайлики, которые я просто терпеть не могу., что бы скопировать ее манеру разговаривать с собеседником. Делал я это не со зла, а для науки, чтобы человек ввязавшись в спорт разговаривал с собеседником уважительно.
    Потому что в любой момент может оказаться на месте своего оппонента. За то что Вы случайным образом оказались втянутыми в этот розыгрыш я и извинился. Хотя несколько раз и предупреждал, что все объясню позже. Надеюсь на понимание.

Дописів
    24 739

Типово

Золоті слова, шановна!
    Так от давайте повернемось до мовного питання, і не будемо створювати привілевійованих умов для будь-яких мов окрім ДЕРЖАВНОЇ.
    говорячи так, Ви вже виділили державну, та ще й в однині.
    двомовність - це вже більш рівні права, погодьтеся...

Дописів
    7 619

Типово

А іноді вони (леви) дійсно слабкі, погано бігаючі та відверто хворі))
    Бывает и такое, у вас я вижу глобус как раз картой Африки повернут? Вам ли не знать про львов... ( не про Львов, а про львов)

Дописів
    7 619

Типово

Мабуть у вас один кальян на трьох
    Есть такое дело, настоящий иранский.

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

говорячи так, Ви вже виділили державну, та ще й в однині.
    двомовність - це вже більш рівні права, погодьтеся...
    Всі хто виріс на Вкраїні мали і мають рівні права. Той хто ними не користується - наприклад бажає віддати своїх дітей в російськомовну школу, або за часів СРСР звільнявся за власним бажанням від вивчення української мови - своїм правом бути рівними не скористувався, вони вважали себе за "обраних". То тепер вони мають пожинати плоди своєї ліні. Мені ані трохи не шкода таких людей, бо в них немає поваги до моєї Батьківщини. Мені байдуже як вони будуть читати інструкції до ліків, звертатися до суду, дивитися україномовні канали та таке інше...
    Ну а ті хто приїхав сюди мають або вивчити мову, або не скиглити про свої права. Немає тут ніяких прав. Всі мають шанувати та поважати нашу українську мову і за кордоном і тим більше тут і крапка!
    Востаннє редагував dni.pro: 31.08.2012 о 01:13
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
    + Навчу файно лаятись українською!

Дописів
    3 409

Типово

Науково-практичний коментар до КК України є закінченим документом не потребуючим додаткового розтлумачення
    Ну, вот и ответьте, руководствуясь этим конченным документом, что там имеется под унижением, и является ли унижение в приличной форме оскорблением.
    Это что, так сложно?
    Я вже написав про достатність коментара до ККУ
    Мож он и такой, как Вы пишете, но Вам его явно недостаточно для того, чтобы ответить на два простых вопроса.
    Не упустите свой шанс помочь человечеству здесь и сейчас!

Дописів
    3 409

Типово

Всі мають шанувати та поважати нашу українську мову
    Это как Вы себе представляете? Учитывая, что...

Всі хто виріс на Вкраїні мали і мають рівні права
    До тех пор пока интеллектуально неполноценные индивиды будут иметь столько же прав, сколько и остальные, только на том основании, что выросли "на Вкрайини", бардак и писец на этой самой Вкрайине будет продолжаться.
    Востаннє редагував vitus: 31.08.2012 о 01:18

Дописів
    28 409

Типово

Золоті слова, шановна!
    а я не хочу говорить на каком-то другом языке, кроме того на котором говорю.
    я уже пробовала и мне не понравилось.

Типово

Кстати, о птичках.

снова меня удивили голодающие за мову. Они изобрели вообще гениальный способ голодовки. Это когда сами герои сидят дома на кухнях, а вместо них голодают их портреты в белых повязках.

Так еще никто не голодал – чисто украинское ноу хау.
    Такие вот собаки-голодаки...
    Востаннє редагував Котигорошко: 31.08.2012 о 09:47 Причина: Зображення дуже великого розміру

Дописів
    3 409

Типово

От те що з вами і вашим друзякам зараз роблять Кароліна та Глобус - то це воно і є... Цілком "прілічно" як на мене
    Является ли то что, они делают оскорблением или не является?

Дописів
    3 409

Типово

Цитата Допис від Dak0ta Переглянути допис
    Удобненько, чо там.)))

Дописів
    3 409

Типово

Если рассматривать отдельно взятого идиота, то это может оказаться забавным, но если учитывать удельный вес идиотов в обществе, то отдельно взятый идиот кажется уже далеко не таким смешным.

Дописів
    1 029

Типово

Очень прогрессивно )))
    Кстати на лицах на портрете какая то идиотская сектантская улыбка.

Дописів
    7 619

Типово

И главное замете "голодують за державну мову", а ГОСУДАРСТВЕННЫЙ флаг где-то легонько на заднем фоне.
    Убеждают быть патриотами Украины, а главный флаг для них - флаг ОУН-УПА. Вот - истинная цель "патриотов": жизнь - ничто, борьба-все.

Globus
    Guest

Типово

Цитата Допис від vitus Переглянути допис
    Если рассматривать отдельно взятого идиота, то это может оказаться забавным, но если учитывать удельный вес идиотов в обществе, то отдельно взятый идиот кажется уже далеко не таким смешным.
    Може це у Вас ні "лыжи не едут"?)))

Сторінка 49 з 353 ПершаПерша ... 39404142434445464748495051525354555657585999149 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті