Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 43 з 353 ПершаПерша ... 33343536373839404142434445464748495051525393143 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7050, показано з 841 по 860.

Тема: Русский язык получит равные права с украинским!(ч.2)

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    "На її використання" не потрiбен нiякий "певний процес легалізації":
    Стаття 3. Право мовного самовизначення
    1. Кожен має право вільно визначати мову, яку вважає рідною, і вибирати мову спілкування, а також визнавати себе двомовним чи багатомовним і змінювати свої мовні уподобання.

Полная демократия. Кстати, Кравчук в своем проекте (новый) почему-то эту статью исключил.
    Мова одна із ознак народу. Який народ у світі предсталяє російська і яке це має відношення до українців.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Почетный форумчанин Аватар для Ґонта
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

Да Вы же конкретного вопроса НЕ ставили. Ваш вопрос был риторическим, то есть не требующим ответа.

начнем сначала? (не дословно,но по сути)
    Вы спросили каким образом Вас можно заставить выполнять закон.
    Я привел цитату из закона об ответственности за его невыполнение.
    Вы просили каким образом человек ( не должностное лицо) может нарушить закон.
    Я привел цитату из закона где указано какие действия гражданина (физического лица) могут считаться нарушением закона.

И тут БАЦ ... "можно подумать что я раньше имел на это прав..."

Уважаемый пан, мы ведь не брались определять, что было раньше. И при царе и при Советах и при "сейчас" убийство человека каралось по закону.
    Но Вы же не говорили когда принимали УКУ: "Подумаешь, вроде я раньше имел право убивать людей, а теперь запретили".
    Есть нормы закона и есть ответственность за котору. можно ответить "по закону".
    Если Вы ожидали, что я в Законе найду указание на то, что Вас должны судить за то, что Вы не признаете украинский язык государственным, то зря ожидали. Такой ответственности гражданин не несет и имеет право не признавать даже факт наличия Луны. До тех пор пока его право не вступит в конфлик с правом другого человека или общества. В надежде на понимание ...
    Це Ви раніше Ви були Ганною Герман? Так все чітко пояснили...
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Ґонта Переглянути допис
    Це Ви раніше Ви були Ганною Герман? Так все чітко пояснили...
    Весьма рад, что вам понравилось.

Дописів
    7 619

Типово

По теме. Только что. Включен ТВ на 34 канале смотрю/слушаю новости.
    В конце заставка "Наша адреса [email protected] Голос диктора "наша адреса "новини - цуцык- 34 - уа"

Может зря смеюсь? А кто знает как на украинском языке правильно называется знак @ ?

Дописів
    24 739

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Мова одна із ознак народу. Який народ у світі предсталяє російська і яке це має відношення до українців.
    а от громадяни США об'єдналися навколо іншої ідеї і мають міцну державу єдиної патріотичної нації, що у Вашому розтині - просто ціла купа різних національностей... але ж яка міцна і дієва купа!
    так що варіанти можуть бути різні... на мою думку, це глухий кут - вважати, що російській мові не місце в Україні...
    Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
    Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    31 472

Типово

В конце заставка "Наша адреса [email protected] Голос диктора "наша адреса "новини - цуцык- 34 - уа"

Coraline
    Guest

Типово

Уважаемая, я уже сколько раз говорил, читать надо ВНИМАТЕЛЬНО. Давайте вмести посмотрим мое сообщение и поищем слова не было никакого закона.Просто дело в том, что слова сказанные на этом форуме можно подшить и показать человеку их сказавшему, в отличие от устной речи.
    типа - "Я? Когда я это говорил?". ..... Да? Нет?
    подшиваю, обширный склероз? Ваши слова пост №799
    Если бы Конституции было достаточно тогда бы в ней не записали:
    Стаття 10. Державною мовою в Україні є українська мова.
    Застосування мов в Україні гарантується Конституцією України та визначається законом.Значит Конституции НЕ достаточно
    Ну вылитый Вадичка)

Coraline
    Guest

Типово

Может зря смеюсь? А кто знает как на украинском языке правильно называется знак @ ?
    обычно говорят "равлик")

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

В шкільному підручнику інформатики , як "ет".
    Історія знаку @ бере початок, нібито, ще в середньовіччі, коли ченці — хранителі стародавніх знань і рукописів — займалися перекладами і переписували трактати — у тому числі і написані на латині. У латині уживається сполучення "ad", що в перекладі на сучасний англійський означає "at" ("на", "в", "до") — і указує на приналежність, напрям і наближення.
    http://informatik.at.ua/news/2009-01-28-35

Coraline
    Guest

Типово

Да Вы же конкретного вопроса НЕ ставили. Ваш вопрос был риторическим, то есть не требующим ответа.

начнем сначала? (не дословно,но по сути)
    Вы спросили каким образом Вас можно заставить выполнять закон.
    Я привел цитату из закона об ответственности за его невыполнение.
    Вы просили каким образом человек ( не должностное лицо) может нарушить закон.
    Я привел цитату из закона где указано какие действия гражданина (физического лица) могут считаться нарушением закона.
    Стаття 8. Захист мовних прав і свобод людини і громадянина
    1. Публічне приниження чи зневажання, навмисне спотворення державної, регіональних мов або мов меншин в офіційних документах і текстах, що веде до створення перешкод і обмежень у користуванні ними, порушення прав людини, а також розпалювання ворожнечі на мовному ґрунті тягнуть за собою відповідальність, встановлену статтею 161 Кримінального кодексу України
    Ааааа) держите меня)
    Спасибо Вам за очередной перл
    За нарушение закона уголовная ответственность, теперь точно знаю что этот закон писал одесский студент двоечник.
    Ст 161 УК прекрасно существует и без закона. И возбуждать эту статью будут только по обстоятельствам указанным именно в ней, но никак не за нарушение закона.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Loona Переглянути допис
    а от громадяни США об'єдналися навколо іншої ідеї і мають міцну державу єдиної патріотичної нації, що у Вашому розтині - просто ціла купа різних національностей... але ж яка міцна і дієва купа!
    так що варіанти можуть бути різні... на мою думку, це глухий кут - вважати, що російській мові не місце в Україні...
    Українці. як і громадяни США обєднуються навколо єдиної мови-англійської, ми навколо української. Культурне різноманття підтримується общинами, з компантним проживанням громадян однієї національності. Китайський квартал чи Брайтон Біч з виходцями з Союзу, де використовується мова національної меншини.

Почетный форумчанин Аватар для Ґонта
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

Завтра приймуть закон, який зобов'язуватиме громадян дотримуватися і не порушувати законів гравітації. За порушення - покарання.
    Треба буде розпитати Igor K, як громадянин взагалі може це порушити - він обов'язково тлумачення дасть
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Дописів
    24 739

Типово

Українці. як і громадяни США обєднуються навколо єдиної мови-англійської, ми навколо української. Культурне різноманття підтримується общинами, з компантним проживанням громадян однієї національності. Китайський квартал чи Брайтон Біч з виходцями з Союзу, де використовується мова національної меншини.
    Так у США англійська не має статусу державної! А в деяких штатах офіційною є не лише англійська, а й, наприклад, французська або іспанська...
    Ну не потрібна громадянам Америки ця морока зі статусами мов, вони живуть іншим. Чому б не брати з них приклад?
    Чому Україна безумовно загине, якщо вона будет двомовною на всіх офіційних рівнях?
    Востаннє редагував Loona: 30.08.2012 о 22:07
    Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Loona Переглянути допис
    Так у США англійська не має статусу державної! А в деяких штатах офіційною є не лише англійська, а й, наприклад, французська або іспанська...
    Ну не потрібна громадянам Америки ця морока зі статусами мов, вони живуть іншим. Чому б не брати них приклад?
    Чому Україна безумовно загине, якщо вона будет двомовною на всіх офіційних рівнях?
    Не зважаючи на культурне різноманіття общин, єдиною мовою для всіх є англійська. А Ви про що?
    Вам подобається російська, задовольняйте культурні і мовні потреби в їхній общині. В чому , на Ваш погляд, проблема?

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Coraline Переглянути допис
    подшиваю, обширный склероз? Ваши слова пост №799
    Ну вылитый Вадичка)
    Что-то КОРОТКАЯ у ВАС память:
    Мой пост № 757 я объявил что закон уже выполняется.
    Ваш пост № 770 Каким образом?
    Мой № 773 Привожу статью 3 Закона и прошу доказать что она не выполняется.
    Вы № 775 А что без закона это все не действовало.
    Мой № 787 Я попросил назвать что не действовало до закона а сейчас действует
    Ваш № 789 Конституция
    Мой № 799 Конституции не достаточно. Нужен закон.
    Ваш № 802 У нас уже был закон, который отменили.
    Ваш № 825 Утверждаете, что я писал что ранее никакого закона не было.
    Мой № 833 Доказываю Вам что я такого не утверждал.
    Ваш № 848. Вы опровергаете мои доказательства утверждая что мой пост №833 входит в противоречие с постом № 799.

ТАК ВСЕ БЫЛО?

А теперь ОТКРЫВАЙТЕ Статью 3 закона которую я Вам приводил в пример №773
    Стаття 3. Право мовного самовизначення 1. Кожен має право вільно визначати мову, яку вважає рідною ….
    ЭТО действует ? Действует! В конституции это есть? Нету! Закон об этом есть?
    ( Ах до этого был какой-то закон о мовах)
    Открываем Закон 1989 года, читаем что-то подобное (ближе по смыслу нет):
    Стаття 5. Право громадян користуватися будь-якою мовою. Громадянам Української РСР гарантується право користуватися своєю національною мовою або будь-якою іншою мовою.
    Есть в старом (1989) законе ПРАВО человека СВОБОДНО определять язык, который для него является родным? Нет такого права, значит нет и закона.
    Итак в сухом остатке:
    Новый закон дал Вам право самостоятельно определять язык, который является родным.
    Такого закона ранее не было. В Конституции это право не оговорено. Оспорить что указанная норма Закона действует Вы не можете. Закон действует и выполняется.
    Единственное я не знаю, кто такой «вылитый Вадичка)» и какое отношение он имеет ко всему этому. Передавайте ему привет. Если не забудете.

Дописів
    7 619

Типово

Ааааа) держите меня)
    За нарушение закона уголовная ответственность, теперь точно знаю что этот закон писал одесский студент двоечник.
    Ст 161 УК прекрасно существует и без закона. И возбуждать эту статью будут только по обстоятельствам указанным именно в ней, но никак не за нарушение закона.
    Вы опять спешите что-то протараторить не подумав. Почему-то мне казалось что Вы более серьезный человек, поэтому и пытался Вам что-то объяснить
    Теперь понимаю, что зря тратил время, но есть надежда что еще кроме Вас кто-то прочитал мои сообщения и что-то подчерпнул для себя или заставил задуматься и открыть закон.

Вас удивляет, что в Законе указана статья УКУ? "Ст 161 УК прекрасно существует и без закона"- Ваши слова к сожалению показывают на то, что ... не буду наговаривать сами придумайте.
    Так вот судят не за нарушение статей УКУ или статей КОАП. Судят за нарушения СТАТЕЙ ЗАКОНА. А КОАП или УКУ является линейкой/мерилом чтобы определить меру ответственности нарушителя (штраф, срок и т.д.)
    Без ЗАКОНОВ - УКУ или КОАП существовать НЕ может. По одной простой причине - если нет закона, то нет нарушений. За что судить человека? За нарушение статей УКУ? Вы когда-нибудь слыхали что-то подобное?
    Мой совет сотрите немедленно слова "Ст 161 УК прекрасно существует и без закона", потому как просто народ будет смеяться.

Globus
    Guest

Типово

Нову редакцію Закону КоКі (точніше те що від нього залишилось, а саме тільки назва) ВР буде разглядати 27 вересня 2012 року - так сказав нібито Янукович

Дописів
    24 739

Типово

Не зважаючи на культурне різноманіття общин, єдиною мовою для всіх є англійська. А Ви про що?
    Вам подобається російська, задовольняйте культурні і мовні потреби в їхній общині. В чому , на Ваш погляд, проблема?
    Проблема в тому, що багато інших країн - для людей, бо в тих же США, наскільки я зрозуміла, і офіційний статус англійської не закріплено "де юре" в усіх штатах, тільки в деяких, тобто люди висловили бажання спілкуватися саме нею і цього достатньо. В тому ж Нью-Мексико двомовність, ще й іспанська рулить! Бо так забажали люди.
    А в нас мовне питання - це спекулятивний привід когось обов'язково принизити... Ось у цьому й проблема. І Ви хочете, щоб у цій країні щось побудувалося корисне саме для її громадян? Так зробіть перший крок - відпустіть мови у вільний політ, не чіпляйтеся за них, не треба їх вводити у політику та національні розбірки... І хтось, Ви думаєте, буде голосувати масово за партію, що має намір повернути у паспорти національність? Для чого? Для зловживань і дискримінації? Людина, як правило, сама знає від батьків, хто вона. А пишатись краще своїми особистими досягненнями і гідними вчинками людей, що жили раніше, а не національністю взагалі... Треба міняти погляди для того, щоб був розвиток... Є безліч прекрасних ідей, навколо яких можна об'єднатись...
    Востаннє редагував Loona: 30.08.2012 о 22:51

Coraline
    Guest

Типово

Начнем?)
    Но ведь сейчас он ВЫПОЛНЯЕТСЯ?
    Каким образом?)
    Проверка на вшивость? давайте проверим кто....
    Итак я приведу норму действующего Закона, а Вы УБЕДИТЕЛЬНО докажите, что эта норма НЕ действует. Начали :

Стаття 3. Право мовного самовизначення
    1. Кожен має право вільно визначати мову, яку вважає рідною, і вибирати мову спілкування, а також визнавати себе двомовним чи багатомовним і змінювати свої мовні уподобання.
    2. Кожен незалежно від етнічного походження, національно-культурної самоідентифікації, місця проживання, релігійних переконань має право вільно користуватися будь-якою мовою у суспільному та приватному житті, вивчати і підтримувати будь-яку мову.

Жду ответа....
    Кокой Вы смешной, без закона это все не действовало и было незаконным?
    Желаете продолжить игру далее, ну что ж. Давайте продолжим. Итак жду от Вас вопрос:
    Назовите ЧТО не действовало и было не законным до принятия этого закона? (вопрос конечно в рамках текста Закона).
    Я должен будут доказать что это сейчас действует.
    Конституция действует)
    Вы сами сейчас вот этой фразой подтверждаете что закон бесполезный)
    Если бы Конституции было достаточно тогда бы в ней не записали:
    Стаття 10. Державною мовою в Україні є українська мова.
    Застосування мов в Україні гарантується Конституцією України та визначається законом.

Значит Конституции НЕ достаточно.
    Н-да, человеческая глупость не имеет границ)
    У нас был закон, который отменили вот этим, даже законом пальцы не выворачиваются написать)
    и тут самое главное, пост№803 полная ЛАЖА
    Вы объявили, что "Закон зняв з російської статус міжетнічного спілкування".
    То есть где-то был закон где русский язык имел "статус міжетнічного спілкування"? И что это за Закон?
    Читаю Конституцию: "Стаття 10. Державною мовою в Україні є українська мова.
    В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України."
    Больше НИГДЕ в Конституции русский язык НЕ УПОМИНАЕТСЯ.
    Будьте любезны, если Вас не затруднит, пожалуйста укажите закон в котором русскому языку придан "статус міжетнічного спілкування" и который новым Законом отменен.
    Очевидно, что вообще не знали что был закон

А теперь ОТКРЫВАЙТЕ Статью 3 закона которую я Вам приводил в пример №773
    Стаття 3. Право мовного самовизначення 1. Кожен має право вільно визначати мову, яку вважає рідною ….
    ЭТО действует ? Действует! В конституции это есть? Нету! Закон об этом есть?
    ( Ах до этого был какой-то закон о мовах)
    Открываем Закон 1989 года, читаем что-то подобное (ближе по смыслу нет):
    Стаття 5. Право громадян користуватися будь-якою мовою. Громадянам Української РСР гарантується право користуватися своєю національною мовою або будь-якою іншою мовою.
    Есть в старом (1989) законе ПРАВО человека СВОБОДНО определять язык, который для него является родным? Нет такого права, значит нет и закона.
    Итак в сухом остатке:
    Новый закон дал Вам право самостоятельно определять язык, который является родным.
    Такого закона ранее не было. В Конституции это право не оговорено. Оспорить что указанная норма Закона действует Вы не можете. Закон действует и выполняется.
    Единственное я не знаю, кто такой «вылитый Вадичка)» и какое отношение он имеет ко всему этому. Передавайте ему привет. Если не забудете.
    Вот было:
    Стаття 5. Право громадян користуватися будь-якою мовою

Громадянам Української РСР гарантується право користуватися
    своєю національною мовою або будь-якою іншою мовою.
    Громадянин вправі звертатися до державних, партійних,
    громадських органів, підприємств, установ і організацій
    українською чи іншою мовою їх роботи, російською мовою або мовою,
    прийнятою для сторін.
    Даже было право обращаться в госорганы любой мовой и без всяких 10% и всяких как Вы говорите мероприятий.

Лохи-такие лохи,я про электорат променявший шило на говно)))

Циник
    Guest

Типово

Ааааа) держите меня)
    Я готов Вас расцеловать, наконец то Игорь К переключился на кого то другого)))

Сторінка 43 з 353 ПершаПерша ... 33343536373839404142434445464748495051525393143 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті