Ну после таких пояснений мой "компьютер" совсем завис. В свете п. 198.5 кодекса:
198.5. Платник податку зобов'язаний нарахувати податкові зобов'язання виходячи з бази оподаткування, визначеної відповідно до пункту 189.1 статті 189 цього Кодексу, за товарами/послугами, необоротними активами, під час придбання або виготовлення яких суми податку були включені до складу податкового кредиту, у разі якщо такі товари/послуги, необоротні активи починають використовуватися:
.....
в) в операціях, що здійснюються платником податку в межах балансу платника податку, у тому числі передача для невиробничого використання, переведення виробничих необоротних активів до складу невиробничих необоротних активів;
...
что получается, если я купил материалы для собственного использования, или передал товар на свое структурное подразделение то я должен начислить себе ОБЯЗАТЕЛЬСТВА по НДС

, ппц приплыли......
Может быть наши законоПисятели хотели написать не "в том числе", а фразу "а именно" - тогда был бы смысл, а так полная фигня получается.....
Bookmarks