| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Если, к сожалению, не вмешается политика и связи. Если народ поднимет волну как в Николаеве (ну когда девку спалили), то точно дадут срок.
Если просто будут "публикации и шум в прессе" - то максимум 50 тысяч грн. штрафа тому кто пилил. А 50 тысяч для современных кровососов - согласитесь не сумма.
Да ладно успокойтесь... Вот лучше гляньте сюда: тут на соседней ветке пан Gamerman прелагает такую информацию :
«Новий мовний закон вже готовий (Документ)»
http://glavcom.ua/articles/7943.html
Не знаю правда или провокация еще внимательно не читал и не анализировал, но для интереса поглядеть можно.
Зараз поясню, пробачте, що затрималася з відповіддю)
Мовної теми це стосується так - зараз немає графи національності в паспорті, тому мене завжди дивує думка деяких, що називає себе справжніми українцями: вони справжні, бо говорять українською, решта - москалі)
Я й написала Mikeli, що я, наприклад "за документами - українка, за мовою російськомовна і російська мова моя рідна".
Мене спитали інші зацікавлені особи - які документи я маю на увазі? Я відповіла, що свій перший паспорт громадянки України, де я зазначена українкою.
І тут почалося... Зацікавлених осіб не вдовольнила така проста і конкретна відповідь, їм було цікавіше, якщо б вони ще змогли спіймати мене на брехні, то ж було вигадано багато чого, але я не дала цій фантазії зайти надто далеко... Я не доводила б нічого, якби мене не чіпали. Але якщо зачепили - хай отримують мою відповідь, я не проти)
Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)
Все может быть.... Вот суд который "констатировал" какое РЕШЕНИЕ вынес? Интересно. Наверное такое "Выкопать из земли и посадить на 25 лет с отсрочкой приговора до воскрешения". А что там с другой стороны?
Приговор Нюрнбергского процесса:
"Международный военный трибунал приговорил:
• К смертной казни через повешение: Германа Геринга, Иоахима фон Риббентропа, Вильгельма Кейтеля, Эрнста Кальтенбруннера, Альфреда Розенберга, Ганса Франка, Вильгельма Фрика, Юлиуса Штрайхера, Фрица Заукеля, Артура Зейсс-Инкварта, Мартина Бормана (заочно) и Альфреда Йодля.
• К пожизненному заключению: Рудольфа Гесса, Вальтера Функа и Эриха Редера.
• К 20 годам тюремного заключения: Бальдура фон Шираха и Альберта Шпеера.
• К 15 годам тюремного заключения: Константина фон Нейрата.
• К 10 годам тюремного заключения: Карла Дёница."
Странно только почему тут нет фамилии Шикльгрубер/Гитлер?
Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)
Но ведь мы внимательно прочитали Постанову: Кабінет Міністрів України постановляє:
Вважати дійсними паспорти громадян України, що оформлені з використанням бланків паспортів колишнього Союзу РСР, до 1 січня 2005 року."
Тут же нет указания в отношении ДАТЫ выдачи паспорта. И это правильно. Паспорта выдавались ежедневно по всей Украине. И если взять какую-то дату (не будем уточнять какую) как граничную то есть "вчера СССР-сегодня Украина в составе СНГ". То мы не можем с достаточной степенью уверенности сказать, что вчера выдали паспорт на бланке СССР, а сегодня не выдали. Возможно где-то такое и было, но гарантировать, что по всей стране не выдавали с такой-то даты я бы не взялся. Вот и КМ не рискнул определить дату типа "выданных до...". Потому что понимали, что точно это установить невозможно, а можно получить проблемы и вопросов огромное количество.
Шановна пані, мовної теми це аж ніяк не стосується
Справжній українець - це не запис у будь-яких документах. І навіть тут, на форумі, одразу видно хто є справжній українець. Без жодних документів, довідок тощо... У сенсі мовного питання, це дійсно той хто:
- Розмовляє/спілкується/пише українською мовою чи принаймні може це робити за певних умов (наприклад, якщо він опиниться в україномовному середовищі)
- Захищає українську мову та її статус, сприяє її розвитку
Нажаль, по другому пункту Ви не дотягуєте до справжньої українки, бо не захищаєте українську (яка потребує суттєвого захисту та подальшого розвитку) - а навпаки пропагандуєте мову іншої держави та ще й бажаєте на ній виховувати своїх майбутніх дітей, заславши в російськомовну школу.
Тому тут ви швидше "справжня росіянка" - бо обидва пункти стосовно російської у вас виконуються на 100%. Форумним жаргоном - яруська. А якщо мовою знедоленого нашого суспільства - скажімо як є - москаль
Востаннє редагував dni.pro: 29.08.2012 о 19:58
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
Венеціанська комісія так не вважає)))
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
Коротко і ясно.ПР мала за мету ще більше вивищити й без того панівну в Україні мову, тобто російську, принизити – українську. А всіх інших – она просто "имела в виду", чи просто "поимела", чи розвела як котят. Чечетов чесно сказав, що мови маргінальних груп його велику партію не цікавлять.
Зайшов якось я раненько
В одну установу
І почув там нашу рідну
Українську мову,
Бо начальники ще спали
І начальниці,
А робили своє діло
Прибиральниці...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks