Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 32 з 353 ПершаПерша ... 22232425262728293031323334353637383940414282132 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7050, показано з 621 по 640.

Тема: Русский язык получит равные права с украинским!(ч.2)

Globus
    Guest

Типово

Цитата Допис від Loona Переглянути допис
    И из этого Вы делаете вывод, что более ранние паспорта не были паспортами граждан Украины?
    Для этого нужна определенная смелость, согласна...
    По Вашему пруфу я дошла до документа 1992 года от первого президента Кравчука, там действующие паспорта назывались почему-то по-прежнему паспортами граждан Украины, говорилось о внесении надписей в них Украина... И параллельно обновлялась законодательная база для дальнейшего ребрендинга
    Я писав, що вони були лише тимчасовим посвідченням особи, до отримання паспорту громодянина України, невже це так тяжко прочитати?)))

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Globus Переглянути допис
    Я вважаю, що на цей раз їм повинні ввалити по повній, як на мене там склад злочину залізобетонний. Діло за малим встановити чий баланс та порахувати збитки плюс пару заяв від родичів жертв НКВС
    Если, к сожалению, не вмешается политика и связи. Если народ поднимет волну как в Николаеве (ну когда девку спалили), то точно дадут срок.
    Если просто будут "публикации и шум в прессе" - то максимум 50 тысяч грн. штрафа тому кто пилил. А 50 тысяч для современных кровососов - согласитесь не сумма.

Globus
    Guest

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    Если, к сожалению, не вмешается политика и связи. Если народ поднимет волну как в Николаеве (ну когда девку спалили), то точно дадут срок.
    Если просто будут "публикации и шум в прессе" - то максимум 50 тысяч грн. штрафа тому кто пилил. А 50 тысяч для современных кровососов - согласитесь не сумма.
    Подивимось

Coraline
    Guest

Типово

Да пожалуйста. Вопрос не стоит выеденного яйца, просто не хотелось вмешиваться в спор.
    Ставим вопрос: Был ли паспорт выписанный на бланке паспорта СССР и где указана национальность, паспортом Украины, то есть официальным документом государства?
    Ответ прост - да был но до 01.01.2005г.
    Вважати дійсними паспорти громадян України, що оформлені з використанням бланків паспортів колишнього Союзу РСР, до 1 січня 2005 року.
    http://search.ligazakon.ua/l_doc2.ns.../KP041429.html

До 01.01.2005г. вы имели государственный паспорт Украины но на бланке паспорта СССР.
    Они действовали, но с 91 года их не выдавали, именно бланки, выдавали на других бланках, точнее вначале эта бумняжка обзывалась "тимчасове посвідчення". Луна утверждает, что ей дали паспорт именно на бланке СССР в период где-то 91-94г.г. Вопрос не в действии старых)

Дописів
    7 619

Типово

Та постанова КМУ не фігурувала в суді по результатам виборів ПУ?)))
    Да ладно успокойтесь... Вот лучше гляньте сюда: тут на соседней ветке пан Gamerman прелагает такую информацию :
    «Новий мовний закон вже готовий (Документ)»
    http://glavcom.ua/articles/7943.html
    Не знаю правда или провокация еще внимательно не читал и не анализировал, но для интереса поглядеть можно.

Дописів
    24 739

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    Loona, що і кому ви намагаєтесь довести вже ..надцятий день поспіль і як це взагалі стосується цієї форумної теми? Вам не набридло згадувати той шматок паперу у формі книжечки з надписом СССР-СРСР, якого 20-ть років назад ви позбулися взамін на український паспорт з графою "громадянство". До чого взагалі ця ваша історія, кому вона цікава і потрібна окрім вас?
    Зараз поясню, пробачте, що затрималася з відповіддю)
    Мовної теми це стосується так - зараз немає графи національності в паспорті, тому мене завжди дивує думка деяких, що називає себе справжніми українцями: вони справжні, бо говорять українською, решта - москалі)
    Я й написала Mikeli, що я, наприклад "за документами - українка, за мовою російськомовна і російська мова моя рідна".
    Мене спитали інші зацікавлені особи - які документи я маю на увазі? Я відповіла, що свій перший паспорт громадянки України, де я зазначена українкою.
    І тут почалося... Зацікавлених осіб не вдовольнила така проста і конкретна відповідь, їм було цікавіше, якщо б вони ще змогли спіймати мене на брехні, то ж було вигадано багато чого, але я не дала цій фантазії зайти надто далеко... Я не доводила б нічого, якби мене не чіпали. Але якщо зачепили - хай отримують мою відповідь, я не проти)
    Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
    Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Dak0ta Переглянути допис
    А тут не угадаешь. Цитата:

Вот, скажем, будет через двадцать лет тут какая-нибудь Путляндия - и посадют нас с вами по какой-нибудь путляндской статье, запрещающей писать на форумах...
    Все может быть.... Вот суд который "констатировал" какое РЕШЕНИЕ вынес? Интересно. Наверное такое "Выкопать из земли и посадить на 25 лет с отсрочкой приговора до воскрешения". А что там с другой стороны?
    Приговор Нюрнбергского процесса:
    "Международный военный трибунал приговорил:
    • К смертной казни через повешение: Германа Геринга, Иоахима фон Риббентропа, Вильгельма Кейтеля, Эрнста Кальтенбруннера, Альфреда Розенберга, Ганса Франка, Вильгельма Фрика, Юлиуса Штрайхера, Фрица Заукеля, Артура Зейсс-Инкварта, Мартина Бормана (заочно) и Альфреда Йодля.
    • К пожизненному заключению: Рудольфа Гесса, Вальтера Функа и Эриха Редера.
    • К 20 годам тюремного заключения: Бальдура фон Шираха и Альберта Шпеера.
    • К 15 годам тюремного заключения: Константина фон Нейрата.
    • К 10 годам тюремного заключения: Карла Дёница."

Странно только почему тут нет фамилии Шикльгрубер/Гитлер?

Дописів
    24 739

Типово

Цитата Допис від Coraline Переглянути допис
    Они действовали, но с 91 года их не выдавали, именно бланки, выдавали на других бланках, точнее вначале эта бумняжка обзывалась "тимчасове посвідчення". Луна утверждает, что ей дали паспорт именно на бланке СССР в период где-то 91-94г.г. Вопрос не в действии старых)
    Я утверждала, что у меня, как у всех, был документ - паспорт гражданки Украины, где была указана национальность.
    На каком он был бланке, я не помню и у меня не сохранилось его ксерокопий, чтобы это увидеть. Никакая не бумажка "тимчасове посвідчення", а паспортная книжка.
    Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
    Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)

Globus
    Guest

Типово

Да ладно успокойтесь... Вот лучше гляньте сюда: тут на соседней ветке пан Gamerman прелагает такую информацию :
    Не знаю правда или провокация еще внимательно не читал и не анализировал, но для интереса поглядеть можно.
    зараз і друга група видасть результат тоді і будемо дивитись
    Богатирьова не підра*** - читабельно

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Coraline Переглянути допис
    Но ведь мы внимательно прочитали Постанову: Кабінет Міністрів України постановляє:
    Вважати дійсними паспорти громадян України, що оформлені з використанням бланків паспортів колишнього Союзу РСР, до 1 січня 2005 року."

Тут же нет указания в отношении ДАТЫ выдачи паспорта. И это правильно. Паспорта выдавались ежедневно по всей Украине. И если взять какую-то дату (не будем уточнять какую) как граничную то есть "вчера СССР-сегодня Украина в составе СНГ". То мы не можем с достаточной степенью уверенности сказать, что вчера выдали паспорт на бланке СССР, а сегодня не выдали. Возможно где-то такое и было, но гарантировать, что по всей стране не выдавали с такой-то даты я бы не взялся. Вот и КМ не рискнул определить дату типа "выданных до...". Потому что понимали, что точно это установить невозможно, а можно получить проблемы и вопросов огромное количество.

Coraline
    Guest

Типово

Но ведь мы внимательно прочитали Постанову: Кабінет Міністрів України постановляє:
    Вважати дійсними паспорти громадян України, що оформлені з використанням бланків паспортів колишнього Союзу РСР, до 1 січня 2005 року."

Тут же нет указания в отношении ДАТЫ выдачи паспорта. И это правильно. Паспорта выдавались ежедневно по всей Украине. И если взять какую-то дату (не будем уточнять какую) как граничную то есть "вчера СССР-сегодня Украина в составе СНГ". То мы не можем с достаточной степенью уверенности сказать, что вчера выдали паспорт на бланке СССР, а сегодня не выдали. Возможно где-то такое и было, но гарантировать, что по всей стране не выдавали с такой-то даты я бы не взялся. Вот и КМ не рискнул определить дату типа "выданных до...". Потому что понимали, что точно это установить невозможно, а можно получить проблемы и вопросов огромное количество.
    С провозглашения независимости "новеньким" гражданам получившим частичную дееспособность не выдавали на бланках СССР. Что тут непонятного, вот взяли и прекратили выдавать, кому пекло, выдавали временное удостоверение, кому не пекло ждали пока напечатают новенькие бланки.

Coraline
    Guest

Типово

Я утверждала, что у меня, как у всех, был документ - паспорт гражданки Украины, где была указана национальность.
    На каком он был бланке, я не помню и у меня не сохранилось его ксерокопий, чтобы это увидеть. Никакая не бумажка "тимчасове посвідчення", а паспортная книжка.
    Да, Ваше "кажись" уже понятно.
    А знающие люди говорят, что Вы не гражданка , а гражданин)

Globus
    Guest

Типово

Спокойній не читай)) його КоКі з Чечетовим доведуть до абсурду))

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Зараз поясню, пробачте, що затрималася з відповіддю)
    Мовної теми це стосується так - зараз немає графи національності в паспорті, тому мене завжди дивує думка деяких, що називає себе справжніми українцями: вони справжні, бо говорять українською, решта - москалі)
    Шановна пані, мовної теми це аж ніяк не стосується

Справжній українець - це не запис у будь-яких документах. І навіть тут, на форумі, одразу видно хто є справжній українець. Без жодних документів, довідок тощо... У сенсі мовного питання, це дійсно той хто:
    - Розмовляє/спілкується/пише українською мовою чи принаймні може це робити за певних умов (наприклад, якщо він опиниться в україномовному середовищі)
    - Захищає українську мову та її статус, сприяє її розвитку

Нажаль, по другому пункту Ви не дотягуєте до справжньої українки, бо не захищаєте українську (яка потребує суттєвого захисту та подальшого розвитку) - а навпаки пропагандуєте мову іншої держави та ще й бажаєте на ній виховувати своїх майбутніх дітей, заславши в російськомовну школу.

Тому тут ви швидше "справжня росіянка" - бо обидва пункти стосовно російської у вас виконуються на 100%. Форумним жаргоном - яруська. А якщо мовою знедоленого нашого суспільства - скажімо як є - москаль
    Востаннє редагував dni.pro: 29.08.2012 о 19:58
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
    + Навчу файно лаятись українською!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Спокойній, пропоную перевірити Вашу начитанність та знання Закону КоКі та Хартії, Ви не проти ?(може перейти на понятну вам мову?) ви же так хизувались знанням)))
    Так як вам відповідність Закону вимогам Хартії?)))
    Закон соответствует требованиям Хартии. Я и раньше это говорил
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    Шановна пані, мовної теми це аж ніяк не стосується

Справжній українець - це не запис у будь-яких документах. І навіть тут, на форумі, одразу видно хто є справжній українець. У розтині мовного питання, це дійсно той хто:
    - Розмовляє/спілкується/пише мовою чи принаймні може це робити за певних умов (наприклад, якщо він опиниться в україномовному середовищі)
    - Захищає українську мову та її статус, сприяє її розвитку

Нажаль, по другому пункту Ви не дотягуєте до справжньої українки, бо не захищаєте українську (яка потребує суттєвого захисту та подальшого розвитку) - а навпаки пропагандуєте мову іншої держави та ще й бажаєте на ній виховувати своїх майбутніх дітей, заславши в російськомовну школу.

Тому тут ви швидше "справжня росіянка" - бо обидва пункти стосовно російської у вас виконуються на 100%
    Хоть бы кто нибудь в конце концов сказал бы, от чего или от кого нужно мову защищать?
    Интересно послушать Вашу версию.
    Ну то такэ...

Globus
    Guest

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Закон соответствует требованиям Хартии. Я и раньше это говорил
    Венеціанська комісія так не вважає)))

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Хоть бы кто нибудь в конце концов сказал бы, от чего или от кого нужно мову защищать?
    Интересно послушать Вашу версию.
    ПР - боту наші версії не потрібні. Його задача - писати будь-яку маячню, засирати розум всім та строчити повідомлення, за які він отримує платню.
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Коротко і ясно.
    ПР мала за мету ще більше вивищити й без того панівну в Україні мову, тобто російську, принизити – українську. А всіх інших – она просто "имела в виду", чи просто "поимела", чи розвела як котят. Чечетов чесно сказав, що мови маргінальних груп його велику партію не цікавлять.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Зайшов якось я раненько
    В одну установу
    І почув там нашу рідну
    Українську мову,
    Бо начальники ще спали
    І начальниці,
    А робили своє діло
    Прибиральниці...

Сторінка 32 з 353 ПершаПерша ... 22232425262728293031323334353637383940414282132 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті