| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Страна дуреет, но идёт вперёд!
Да, да, особенно убеждают слова "більшість" и "бажає".Смешной Вы.
А это что за незапланированный высер? Это типа "сам дурак"? Уже не будете "уличать" меня в отсутствии детей?ЗІ а чого ти так хвилюєшся про навчання дітей? Вирішив завести на старість? Чи ти з педофільською метою хочеш усунути мовні бар'єри з сучасними дітьми?![]()
Убогий вы какой то.. Тьфу, шерсть
Ну то такэ...
Осталось только в Законе найти "по глубокому убеждению сухова, подтвержденного практикой"))))
Че, мне не надо гуглить. Я ходил в те книжные магазины и плакал от зависти и злости. Потому что на украинском было полно шикарных книг, а для того, чтобы купить их на русском, мне надо было идти на толчок к театру Шевченко (какая ирония) и там покупать Рафаэля Саббатини, Толкиена и т.д.
А ты щас пишешь глупости толи по незнанию, толи по политической целесообразности или партийной необходимости.
Покуда наши космические корабли бороздят просторы Большого театра...А от ти не думав що в масштабі країни і в порівнянні з історичними цілями ти та твої знайомі які "прєдпочітают гаваріть по руські" ніщо? Україна проходила і більш складні етапи, ніж купка русифікованих осіб незрозумілої національності(ти й сам писав що жив Чечні чи мав родичів там), тобто перекати-поле без роду і племені вважає що зручність його існування важливіша за історичну справедливість?То чого ти дітей чеченської не навчаєш? Бо "родіна там гдє жопа в тєплє"?
Чо сказать-то хотел?
ЗІ а стосовно стріляти, то всьому свій час,я маю розряд з кульової, в армії дуже багато стріляв, тому якщо і почнемо стріляти то шансів у "ваших" небагато...
пацталом. Ты ещё писюн покажи, ну шоб ваще уважение внушить.
ЗЫ: Млять получили государство нахаляву да и то просрали в рекордно короткие сроки. На старте имея огромный производственный потенциал, одну из самых больших армий в Европе, второй или третий арсенал ядерного вооружения в мире через двадцать лет превратившись в нищебродов метающихся как говно в проруби между разными крышами... Зато разряд по пулевой стрельбе ... да
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Вы не уходите от вопроса, где место компактного проживания?
Я себя считаю носителем своего языка, родного)
из ненавистной вики
Носи́тель языка́ — представитель языковой общности, владеющий нормами языка, активно использующий данный язык (обычно являющийся для него родным) в различных бытовых, социокультурных, профессиональных сферах общения.
Востаннє редагував Сухов: 26.08.2012 о 15:19
Страна дуреет, но идёт вперёд!
Бугога, "офіцер запаса", так і пиши списали стару шкапу яка звикла "довольствіє получать" та викинули як викидають мотлох з горища.Кого ти лякаєш якщо навіть недолугій армії ти не потрібен "боєц"?
Я знаю реальний стан справ в армії, такі як ти "овощі" з Новобогданівки повтікали за 10 хвилин у мокрих штанях, розповідай далі про героїзм, казкар блін!
![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Ти що трави перекурив? В які це ти магазини ходив за "самвидавом", ярускість впливає на твою здатність мислити?
Злився, так і запишемо приспособленець без роду-племені.Покуда наши космические корабли бороздят просторы Большого театра...
Чо сказать-то хотел?
Вже втретє яруські на цьому форумі хочуть подивитися на мій член, дивно це якось, тим паче від тебе...
пацталом. Ты ещё писюн покажи, ну шоб ваще уважение внушить.![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Тобто тебе випхали ще в срср? Не встиг "получать довольствіє" в незалежній вояка?
То ти ховатимешся за спиною російськіх військових яких пан Корчинський з братчиками різали в Чечні як свиней? А вони знають що мають за місцевих яруських вступатися?Но реальный стан украинской армии меня не может не радовать)) Меньше проблем будет с укровояками..Ну-ну...
Это у тебя желаниежелантие сказать хоть сколько-нибудь умное вынуждает писать всякую чушь. Причем здесь самиздат? Ты считаешь, что кроме самиздата в СССР не издавалось хороших книг? То есть только Ленин, "Малая земля" и самиздат? Че, тебе сколько лет в СССР прожил? Почему-то мне кажется немного.
то есть объяснить, что хотел сказать ты не в состоянии.Злився, так і запишемо приспособленець без роду-племені.![]()
![]()
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks