Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 15 з 188 ПершаПерша ... 567891011121314151617181920212223242565115 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3748, показано з 281 по 300.

Тема: В Сильпо охренели!!!

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

ОДного не можу втямити: як люди, які вважають Сільпо гівномережею й ходять в Атб/Варуси/шотамшедешевше можуть бути в курсі сільпошних цін, позицій, акцій, та ще й настільки, щоб автотиретно говорити про це на форумі??

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Марико Переглянути допис
    (Кстати,себя вы тоже ненормальным считаете?)
    Да, а что ??

Дописів
    8 427

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    ОДного не можу втямити: як люди, які вважають Сільпо гівномережею й ходять в Атб/Варуси/шотамшедешевше можуть бути в курсі сільпошних цін, позицій, акцій, та ще й настільки, щоб автотиретно говорити про це на форумі??
    1. Не заметил здесь таких. Может, я что-то пропустил?

2. Люди, которые хотят сэкономить (а, значит - заработать), в курсе всех цен на интересующий их ассортимент (как правило, он небольшой) во всех крупных торговых сетях. И экономия за месяц, в результате, совсем не 2 грв, а куда как больше.

Звідки Ви
    Днепропетровск-Измит
    Дописів
    3 946

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Да, а что ??
    Да ничего,уточнила чтобы понять стоит ли на Вас время тратить,если ещё в какой теме пересечёмся.
    Всего хорошего ))

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Vendis Переглянути допис
    1. Не заметил здесь таких. Может, я что-то пропустил?

2. Люди, которые хотят сэкономить (а, значит - заработать), в курсе всех цен на интересующий их ассортимент (как правило, он небольшой) во всех крупных торговых сетях. И экономия за месяц, в результате, совсем не 2 грв, а куда как больше.
    1. Вочевидь.

2. Дивне ставлення. За той час, що я обходитиму всі великі мережі, я можу заробити значно більше, ніж зекономлю.

Справа не в дріб"язку металевому. Багаті, передусім, вміють цінувати час.

В силу специфіки діяльностія в курсі цін на продукти і можу сказати напевно, що не існує стовідсотково вигідної мережі*-) Десь дешевші сири, десь - уподобана молочка, десь - м"ясо краще і вигідніше. Навіть файлик веду, куди заношу ключові позиції з чеків*-) Якщо не забуду.

Але слабко собі уявляю працюючу жінку, котра ввечері після роботи оббігатиме кілька супермаркетів, щоб в одному купити кефір, в іншому - сосиски, в ще одному - мінералку

Додам: для покупця цінним є не сама лише низька ціна, а й асортимент, програми лояльності, загальне ставлення до нього, як до клієнта тощо. Саме тому свої прихильники є у кожної мережі. Оскільки мене, скажімо, набір "хліб-молоко" не влаштовує - я шукаю мережу з ширшим асортиментом.

Сільпо для мене, до речі, з позиції асортименту не є найкращим*-) Проте, я знаю, що деякі речі там можна купити дешевше і практично завжди. Плюс бонуси (200 гривень на бонусах - не межа, з досвіду ) і завжди привітні касири. Принаймні, в тім Сільпо, де буваю я*-)
    Востаннє редагував Ірчик: 24.08.2012 о 22:14

Дописів
    8 427

Типово

Але слабко собі уявляю працюючу жінку, котра ввечері після роботи оббігатиме кілька супермаркетів, щоб в одному купити кефір, в іншому - сосиски, в ще одному - мінералку
    Есть более оптимальный вариант, которым пользуюсь я: в один день делаю закупку на неделю в одном магазине (того, что там дешевле), в другой день - в другом.
    Так что, всё просто.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2011
    Звідки Ви
    с ярмарки тщеславия
    Дописів
    91 452

Типово

да. а еще важно, чтобы супер находился по пути и чтобы там была парковка со свободными местами
    Никого не ищу. Просто хвастаюсь

Дописів
    8 427

Типово

Цитата Допис від бекки шарп Переглянути допис
    да. а еще важно, чтобы супер находился по пути и чтобы там была парковка со свободными местами
    Имхо, гораздо важнее, чтобы у женщины был мужчина, который избавил бы её от походов по продуктовым магазинам и тяжёлых сумок, которые ей совсем "не к лицу".
    Не?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Марико Переглянути допис
    Да ничего,уточнила чтобы понять стоит ли на Вас время тратить,если ещё в какой теме пересечёмся.
    Не стоит.
    Потратьте на что то полезное, вместо того, чтоб в интернетах трепаться на темы выплывшие из бедности прошлого.
    Ну и развитию абстрактности мышления - тоже не помешает уделить.
    )))))))))))))))))))

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Имхо, гораздо важнее, чтобы у женщины был мужчина, который избавил бы её от походов по продуктовым магазинам и тяжёлых сумок, которые ей совсем "не к лицу".
    Не?
    Я согласен !
    Только деньги вперед !!
    )))))))))))))))))))))

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

і в кожному вистояти на касі*-)

Vendis, а ці магазини - поруч? Бо їхати за десять км, щоб зекономити 10 грн - це ІМХО нелогічно*-) Ну, хіба що бензин халявний маєте*-))))

Насправді, якось порахувала, що на грунтовній закупці в Метро економія є наочною - хто би що не говорив. Оскільки такі пункти, як порошок, зубна паста, туалетний папір, консерви, борошно і т.п можна купувати рідко, але упаковку - економія відчувається ще й на приведеній вартості цих позицій*-)

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Не?
    нє*-)
    мужчина нехай краще заробляє, ніж носить за мною сумки, на які заробила я

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Не?
    Не каждый мужчина купит именно то, что надо. Даже со списком

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Насправді, якось порахувала, що на грунтовній закупці в Метро економія є наочною - хто би що не говорив. Оскільки такі пункти, як порошок, зубна паста, туалетний папір, консерви, борошно і т.п можна купувати рідко, але упаковку - економія відчувається ще й на приведеній вартості цих позицій*-)
    100%. Особливо якщо слідкувати за акційними цінниками.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2011
    Звідки Ви
    с ярмарки тщеславия
    Дописів
    91 452

Типово

Не?
    зачем грузить своего мужчину этой хренью? другой работы у него мало, что ли? я на машине езжу за жратвой

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2011
    Звідки Ви
    с ярмарки тщеславия
    Дописів
    91 452

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    список это вообще жопа какая-то. пока его составишь - быстрее самой доехать и купить
    я вообще люблю спокойно выбирать в супере, смотреть срок годности и т.п., чтобы меня никто не подгонял

Дописів
    8 427

Типово

нє*-)
    мужчина нехай краще заробляє, ніж носить за мною сумки, на які заробила я
    Ну, каждому - своё. Я тоже ишачком не таскаю за своей дамой сумки.
    Просто, пока моя женщина приводит себя в порядок в салоне или бассейне, я успеваю и продукты купить, и ужин приготовить. И рюмашку "пропустить", ага.
    Что не так?

Дописів
    8 427

Типово

Какой-то у вас мужчина неправильный.

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Какой-то у вас мужчина неправильный.
    У моего мужчины миллион других достоинств. Мне достаточно, что по необходимости он сопровождает меня в то же "Метро" и тягает телегу с покупками. Напрягать его необходимостью самостоятельно таскаться в магазин за крупными закупками мне как-то в голову не приходит.
    Вопрос, если мужик ходит за продуктами, готовит еду (в смысле не иногда, а типо это его обязанность), то женщина тогда что - гвозди забивает, полочки навешивает, следит за исправностью лампочек и сентехники в доме и тыпы?
    список это вообще жопа какая-то. пока его составишь - быстрее самой доехать и купить
    я вообще люблю спокойно выбирать в супере, смотреть срок годности и т.п., чтобы меня никто не подгонял
    Это да))) Но замечено, поход за покупками самостоятельно, занимает в два раза больше времени

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2011
    Звідки Ви
    с ярмарки тщеславия
    Дописів
    91 452

Типово

Это да))) Но замечено, поход за покупками самостоятельно, занимает в два раза больше времени
    зато никто не страдает рядом укоризненно )))

Сторінка 15 з 188 ПершаПерша ... 567891011121314151617181920212223242565115 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті