ОДного не можу втямити: як люди, які вважають Сільпо гівномережею й ходять в Атб/Варуси/шотамшедешевше можуть бути в курсі сільпошних цін, позицій, акцій, та ще й настільки, щоб автотиретно говорити про це на форумі??
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ОДного не можу втямити: як люди, які вважають Сільпо гівномережею й ходять в Атб/Варуси/шотамшедешевше можуть бути в курсі сільпошних цін, позицій, акцій, та ще й настільки, щоб автотиретно говорити про це на форумі??
1. Не заметил здесь таких. Может, я что-то пропустил?
2. Люди, которые хотят сэкономить (а, значит - заработать), в курсе всех цен на интересующий их ассортимент (как правило, он небольшой) во всех крупных торговых сетях. И экономия за месяц, в результате, совсем не 2 грв, а куда как больше.
1. Вочевидь.
2. Дивне ставлення. За той час, що я обходитиму всі великі мережі, я можу заробити значно більше, ніж зекономлю.
Справа не в дріб"язку металевому. Багаті, передусім, вміють цінувати час.
В силу специфіки діяльностія в курсі цін на продукти і можу сказати напевно, що не існує стовідсотково вигідної мережі*-) Десь дешевші сири, десь - уподобана молочка, десь - м"ясо краще і вигідніше. Навіть файлик веду, куди заношу ключові позиції з чеків*-) Якщо не забуду.
Але слабко собі уявляю працюючу жінку, котра ввечері після роботи оббігатиме кілька супермаркетів, щоб в одному купити кефір, в іншому - сосиски, в ще одному - мінералку
Додам: для покупця цінним є не сама лише низька ціна, а й асортимент, програми лояльності, загальне ставлення до нього, як до клієнта тощо. Саме тому свої прихильники є у кожної мережі. Оскільки мене, скажімо, набір "хліб-молоко" не влаштовує - я шукаю мережу з ширшим асортиментом.
Сільпо для мене, до речі, з позиції асортименту не є найкращим*-) Проте, я знаю, що деякі речі там можна купити дешевше і практично завжди. Плюс бонуси (200 гривень на бонусах - не межа, з досвіду) і завжди привітні касири. Принаймні, в тім Сільпо, де буваю я*-)
Востаннє редагував Ірчик: 24.08.2012 о 22:14
і в кожному вистояти на касі*-)
Vendis, а ці магазини - поруч? Бо їхати за десять км, щоб зекономити 10 грн - це ІМХО нелогічно*-) Ну, хіба що бензин халявний маєте*-))))
Насправді, якось порахувала, що на грунтовній закупці в Метро економія є наочною - хто би що не говорив. Оскільки такі пункти, як порошок, зубна паста, туалетний папір, консерви, борошно і т.п можна купувати рідко, але упаковку - економія відчувається ще й на приведеній вартості цих позицій*-)
У моего мужчины миллион других достоинств. Мне достаточно, что по необходимости он сопровождает меня в то же "Метро" и тягает телегу с покупками. Напрягать его необходимостью самостоятельно таскаться в магазин за крупными закупками мне как-то в голову не приходит.
Вопрос, если мужик ходит за продуктами, готовит еду (в смысле не иногда, а типо это его обязанность), то женщина тогда что - гвозди забивает, полочки навешивает, следит за исправностью лампочек и сентехники в доме и тыпы?
Это да))) Но замечено, поход за покупками самостоятельно, занимает в два раза больше времени![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks