| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
та нє.
я побачив у вашій полеміці банальну боротьбу світосприйняття.
поясню:
1. в мене є один дуже гарний знайомий. в нього навіть дачі немає. але, живе він у "сталінці" у центрі міста і у нього... власний під'їзд. Жити в будь-якому приватному будинку мій знайомий не хоче категорично.
2. ви бували в багатоповерхівках на Ворошилова/Куйбишева, куди закриті вхід/в'їзд? там теж саме у людей. в місті живуть у "шпаківнях", а за містом = у хатинках. Списки цих людей я не можу назвати.
особисто не можу жити у "шпаківні". Не можу терпіти, коли ти лежиш у ліжко, а нагорі, над тобою, хтось какає на унітазі..
дык голосовали днепряне за своих: и за Юлю, и за Тигипко ... а толку? А щас просто нет кандидатур с Днепра. Оскудела Родина вождей.
а на хрена той деревне (хоть и красивой) наибольшие дотации?ЗІ А так Франківськ і без найбільших дотацій найкраще місто, а в нас фонтани...ХВатит с них того, что им и так дают. ТАм жЫж работы никакой нет, все бабы на заработках по европам. Кстати, умилительную вещь там слышал. Они говорят, что при Союзе они жили при коммунизме просто не знали об этом.
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
я ж не возражаю что это дело вкуса . Я знаю людей которые переехав в квартиру как и плакали , так и тех кто радовался . На гагарина дома городские , т.е. со всеми удобствами . Причин почему человек хочет жить в доме или не жить в нем может быть много . Есть любители взять пару гектаров с красивым видом и построиться за городом . Но после того как я насмотрелся из чего сделаны наши дома , я все более начал торопиться закончить свой загородный дом . Там я четко уверен в том из чего строю . Хата в магдалиновке ? Ну нашел чем человек гордиться , лучшиб молчки .
Из минусов города - засранность воздуха . Реальная катастрофа . Из минусов гагаринского поселка как и половины днепропетровска - джип это необходимость чем роскошь . Минусы магдалиновки .... ну там из плюсов только дешевизна . Я думаю что туалет на улице и досталось в наследство - это он о себе говорил .
смотри , я в городе иду до стоянки 12 минут , из своего маетка я еду 8 минут до города , до той же стоянки - 15-20 минут. По времени получается почти одинаково . Далее стоимость стоянки вычитаем из бензина , получается ну почти тоже самое . Зато у меня 63 сотки на берегу реки , что делает сразу все гораздо интереснее , а вид из окна - заставка виндовз . Так что советую задуматься . Просто нужно не в магдалиновке все это делать , а гораздо ближе .
циклічне ж посилання - збиткові шахти отримують субвенції, дотації за для забеспечення хоч якоїсь соціальної рівноваги в Донбасі. не робити цього - криміногенна підніметься як на дріжджах.
металургія Донбасу за останні пів року пішла вниз, а загальний бюджет країни внєзапно вгору. знаєте чому? якщо знаєте, то не здивуєтесь святу кінця року і збільшенням траншей на Донбас.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks