Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 4 з 21 ПершаПерша 1234567891011121314 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 418, показано з 61 по 80.

Тема: Назван лучший город для жизни в Украине

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Шкода що не ми (Дніпропетровськ) забираємо, а Донецьк з Києвом.
    а вот это да. Я бы даже сказал "ДУЖЕ ШКОДА". Но шо поделаш, что последнее время выдвиженцы Днепра приносят свой город в жертву эээээ "политической целесообразности".
    Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
    Об управленческом учете человечьим языком

Дописів
    37 060

Типово

Як я зрозумів ходити туди як на екскурсію твоя головна розвага(після гидження на форумі)? Мені тебе трохи шкода...
    ну типа того , после того как почитаешь всяких типа тебя на форуме , хочется созерцать прекрасное чтоб душу от гомна успокоить ....

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від RedFox Переглянути допис
    а вот это да. Я бы даже сказал "ДУЖЕ ШКОДА". Но шо поделаш, что последнее время выдвиженцы Днепра приносят свой город в жертву эээээ "политической целесообразности".
    Ну так ПР це клан донецьких, дуже дивно що дніпряни за них голосують як за своїх. 90% депутатів від ПР в наступній раді будуть з Донбасу.

ЗІ А так Франківськ і без найбільших дотацій найкраще місто, а в нас фонтани...
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від alyak Переглянути допис
    ну типа того , после того как почитаешь всяких типа тебя на форуме , хочется созерцать прекрасное чтоб душу от гомна успокоить ....
    Зрозуміло. Споглядання бариг єдина відрада в житті...
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

ну что я сделаю если человек пишет о том что никогда не видел ? врун ? дурак ? ну хотя бы молчал бы в тряпочку . Там наша вся "элита" живет , там таких мерсов насмотришься - колоннами выходят , а кто-то особо хитрожопый разворот себе на гагарина личный сделал .
    та нє.
    я побачив у вашій полеміці банальну боротьбу світосприйняття.
    поясню:
    1. в мене є один дуже гарний знайомий. в нього навіть дачі немає. але, живе він у "сталінці" у центрі міста і у нього... власний під'їзд. Жити в будь-якому приватному будинку мій знайомий не хоче категорично.
    2. ви бували в багатоповерхівках на Ворошилова/Куйбишева, куди закриті вхід/в'їзд? там теж саме у людей. в місті живуть у "шпаківнях", а за містом = у хатинках. Списки цих людей я не можу назвати.
    особисто не можу жити у "шпаківні". Не можу терпіти, коли ти лежиш у ліжко, а нагорі, над тобою, хтось какає на унітазі..

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Ну так ПР це клан донецьких, дуже дивно що дніпряни за них голосують як за своїх. 90% депутатів від ПР в наступній раді будуть з Донбасу.
    дык голосовали днепряне за своих: и за Юлю, и за Тигипко ... а толку? А щас просто нет кандидатур с Днепра. Оскудела Родина вождей.

ЗІ А так Франківськ і без найбільших дотацій найкраще місто, а в нас фонтани...
    а на хрена той деревне (хоть и красивой) наибольшие дотации? ХВатит с них того, что им и так дают. ТАм жЫж работы никакой нет, все бабы на заработках по европам. Кстати, умилительную вещь там слышал. Они говорят, что при Союзе они жили при коммунизме просто не знали об этом.

Дописів
    37 060

Типово

Зрозуміло. Споглядання бариг єдина відрада в житті...
    ну не в магдалиноский колхоз же ездить смотреть на вашу хату обмазанную коровичим гамном же !

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

а не буде у ВР майже нікого з Дніпра. Звикай жити в провінційному Задрищенську.

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    а не буде у ВР майже нікого з Дніпра. Звикай жити в провінційному Задрищенську.
    ну шо поделаш, значит так

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

ну шо поделаш, значит так
    "Щиросердне зізнання пом'якшує покарання, але подовжує строк" (с)

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

а на хрена той деревне (хоть и красивой) наибольшие дотации? ХВатит с них того, что им и так дают. ТАм жЫж работы никакой нет, все бабы на заработках по европам. Кстати, умилительную вещь там слышал. Они говорят, что при Союзе они жили при коммунизме просто не знали об этом.
    Ну так якість медицини, соціальна сфера, транспорт, комунальне господарство, екологія, культура, безпека - це те що місцева влада може зробити як слід, проте Франківська місцева влада може, а наша ні. І дотації тут ні до чого.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

ну не в магдалиноский колхоз же ездить смотреть на вашу хату обмазанную коровичим гамном же !
    Ну звісно, "дітя помойкі" душею відпочиває дивлячись як живуть бариги.

Дописів
    37 060

Типово

та нє.
    я побачив у вашій полеміці банальну боротьбу світосприйняття.
    поясню:
    1. в мене є один дуже гарний знайомий. в нього навіть дачі немає. але, живе він у "сталінці" у центрі міста і у нього... власний під'їзд. Жити в будь-якому приватному будинку мій знайомий не хоче категорично.
    2. ви бували в багатоповерхівках на Ворошилова/Куйбишева, куди закриті вхід/в'їзд? там теж саме у людей. в місті живуть у "шпаківнях", а за містом = у хатинках. Списки цих людей я не можу назвати.
    особисто не можу жити у "шпаківні". Не можу терпіти, коли ти лежиш у ліжко, а нагорі, над тобою, хтось какає на унітазі..
    я ж не возражаю что это дело вкуса . Я знаю людей которые переехав в квартиру как и плакали , так и тех кто радовался . На гагарина дома городские , т.е. со всеми удобствами . Причин почему человек хочет жить в доме или не жить в нем может быть много . Есть любители взять пару гектаров с красивым видом и построиться за городом . Но после того как я насмотрелся из чего сделаны наши дома , я все более начал торопиться закончить свой загородный дом . Там я четко уверен в том из чего строю . Хата в магдалиновке ? Ну нашел чем человек гордиться , лучшиб молчки .

Из минусов города - засранность воздуха . Реальная катастрофа . Из минусов гагаринского поселка как и половины днепропетровска - джип это необходимость чем роскошь . Минусы магдалиновки .... ну там из плюсов только дешевизна . Я думаю что туалет на улице и досталось в наследство - это он о себе говорил .

Дописів
    37 060

Типово

Ну звісно, "дітя помойкі" душею відпочиває дивлячись як живуть бариги.
    ну да , но с городской помойки а не с магдалиноской , теперь блин магдалиноская помойка на форуме , воняет . Приходиться ходить черпать идеи у барыг , что взять с магдалиноской хаты обмазанной гамном ? Хуже чем на помойке .

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

я ж не возражаю что это дело вкуса . Я знаю людей которые переехав в квартиру как и плакали , так и тех кто радовался . На гагарина дома городские , т.е. со всеми удобствами . Причин почему человек хочет жить в доме или не жить в нем может быть много . Есть любители взять пару гектаров с красивым видом и построиться за городом . Но после того как я насмотрелся из чего сделаны наши дома , я все более начал торопиться закончить свой загородный дом . Там я четко уверен в том из чего строю . Хата в магдалиновке ? Ну нашел чем человек гордиться , лучшиб молчки .

Из минусов города - засранность воздуха . Реальная катастрофа . Из минусов гагаринского поселка как и половины днепропетровска - джип это необходимость чем роскошь . Минусы магдалиновки .... ну там из плюсов только дешевизна . Я думаю что туалет на улице и досталось в наследство - это он о себе говорил .
    а я не бачу сенсу жити за містом. дорого (час!!!). а от на пенсію (якщо доживу) буду тікати в Карпати.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

. Хата в магдалиновке ? Ну нашел чем человек гордиться , лучшиб молчки .
    . Минусы магдалиновки .... ну там из плюсов только дешевизна . Я думаю что туалет на улице и досталось в наследство - это он о себе говорил .
    Та ніхто і не пишався, просто якщо вже власна хата, то не в місті(і не постійне житло), виїхати половити рибу, посмажити м'яса з друзями, послухати тишу... І з новими силами бігом додому до "благ цивілізації"...

Дописів
    37 060

Типово

а я не бачу сенсу жити за містом. дорого (час!!!). а от на пенсію (якщо доживу) буду тікати в Карпати.
    смотри , я в городе иду до стоянки 12 минут , из своего маетка я еду 8 минут до города , до той же стоянки - 15-20 минут. По времени получается почти одинаково . Далее стоимость стоянки вычитаем из бензина , получается ну почти тоже самое . Зато у меня 63 сотки на берегу реки , что делает сразу все гораздо интереснее , а вид из окна - заставка виндовз . Так что советую задуматься . Просто нужно не в магдалиновке все это делать , а гораздо ближе .

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

ну да , но с городской помойки а не с магдалиноской , теперь блин магдалиноская помойка на форуме , воняет . Приходиться ходить черпать идеи у барыг , что взять с магдалиноской хаты обмазанной гамном ? Хуже чем на помойке .
    Я місцевий(лох квартірний), а дачу ще батьки купили в 90ті, думали картоплю та інші овочі вирозувати, та з міських такі городники...

ЗІ а ти ніщєброд, сходи подивися як бариги живуть і бігом на форум гидити!

Дописів
    11 791

Типово

ну что я сделаю если человек пишет о том что никогда не видел ? врун ? дурак ? ну хотя бы молчал бы в тряпочку . Там наша вся "элита" живет , там таких мерсов насмотришься - колоннами выходят , а кто-то особо хитрожопый разворот себе на гагарина личный сделал .
    та давно нужно было сделать на болгарской перекресток тот.
    потому что было - иначе чем через двор или через казакова в сторону центра не проедешь. ну или петлять до абхазской.

Дописів
    39 400

Типово

я говорю про Восток в целом, те самые регионы, где самая хреновая криминогенная обстановка
    циклічне ж посилання - збиткові шахти отримують субвенції, дотації за для забеспечення хоч якоїсь соціальної рівноваги в Донбасі. не робити цього - криміногенна підніметься як на дріжджах.

металургія Донбасу за останні пів року пішла вниз, а загальний бюджет країни внєзапно вгору. знаєте чому? якщо знаєте, то не здивуєтесь святу кінця року і збільшенням траншей на Донбас.

Сторінка 4 з 21 ПершаПерша 1234567891011121314 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті