Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 409 з 482 ПершаПерша ... 309359399400401402403404405406407408409410411412413414415416417418419459 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9626, показано з 8 161 по 8 180.

Тема: русский язык получит равные права с украинским!

Дописів
    24 739

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    Да не нужен мне пушкін, не интересен он мне, честно))
    Я Вам верю, только зачем тогда Вы о нем говорите, причем утверждаете, что он не русский - непонятно)
    Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
    Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

раздался трезвый голос из свидомитского логова... с могилянской бурсы

4. Наділення якоїсь мови винятковим статусом в умовах України, що не є мононаціональною державою, неминуче обертається дискримінацією інших мов.

5. Закон Ківалова-Колесніченка не підтримую через те, що він вперше на законодавчому рівні визнає режим апартеїду, фактично встановлений для російськомовного населення України. На більшості території України російськомовне населення не лише не є меншиною, а й є безумовно корінним населенням. Якщо послуговуватися поширеною в Україні расистською лексикою, можна стверджувати, що "титульною нацією" столиці України Києва є російськомовне населення. Радикальна українізація Києва впродовж останніх двадцяти років призводить до того, що Київ стрімко перестає бути містом, а корінне населення виявляється вимушеним або відмовлятися від своєї ідентичності, або перетворюватися на мешканців гетто з неписьменним населенням: про статус "дискримінованої" української мови в УРСР російська мова в Києві нині не може навіть мріяти.

6. Таке становище можливе лише за умови тоталітарного державницького націоналізму з публічно проголошеною національною дискримінацією. Проте саме такої декларації Конституція України нині не містить. Отож треба або закріпити в Конституції статус України як моноетнічної держави з чітко обмеженими правами "меншин", або надати громадянам право вільно обирати мову приватного, публічного та офіційного спілкування. Яка мова стане за таких умов панівною мені особисто абсолютно байдуже, головне, аби вона була такою не внаслідок поліційного примусу. Щодо україномовної культури скажу те саме: якщо вона загине щойно втратить статус державно-примусової – туди їй і дорога. Мене особисто саме подібне припущення глибоко ображає, й я можу лише здогадуватися, що спонукає професійних українців з такою звірячою люттю наполягати саме на її репресивному нав'язуванні народу України.

7. Вважаю, що полеміка, яка розгорнулася навколо закону К-К виявилася надзвичайно повчальною. Вона дозволила з граничною ясністю пересвідчитися, що жодної різниці між кумирами галицьких літературних салонів та зоологічними психопатами зі "Свободи" немає: націоналізм і демократія несумісні як вода з олією. Душа, хвора на "фобію" (хоч би якою вона була), приречена на втечу від свободи, на розчинення у анонімній стихії нації, мови, держави, майдану, "разом нас багато". Свобода – тягар вільних індивідів, для яких держава – нічний сторож, мова – комунікаційний засіб, віра – приватна справа, національність – успадкована ознака, пишатися якою так само непристойно, як кольором очей або родимою плямою на лобі. У зв'язку з цим, вношу остаточну ясність раз і назавжди: моя національність – та, що вказана в українському паспорті діючого зразка. В державі Україна не передбачена ідентифікація громадян за національною ознакою. Отож пропоную вважати мене людиною без національності або людиною будь-якої національності. Моя рідна мова – та, якою я спілкуюся тут і зараз. Це мова, якою думаю, розмовляю та пишу Я. Хто скільки хоче, хай стільки й нарахує. Хто хоче, хай вважає німим та неписьменним. Не приховуватиму: це мені абсолютно байдуже.
    http://blogs.pravda.com.ua/authors/c...502628cf4fe30/
    запроданец, наверно

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від Loona Переглянути допис
    Я Вам верю, только зачем тогда Вы о нем говорите, причем утверждаете, что он не русский - непонятно)
    Какой то русский нацик с ником Витас прислал мне картинку с пушкинім и говном, я ему ответил)))

Дописів
    24 739

Типово

Какой то русский нацик с ником Витас прислал мне картинку с пушкинім и говном, я ему ответил)))
    да бросьте, vitus совсем не нацик)
    он просто атеист, поэтому от него достается верующим людям.
    Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)

Циник
    Guest

Типово

да бросьте, vitus совсем не нацик)
    он просто атеист, поэтому от него достается верующим людям.
    Значит я ошибся, знаете ли, пушкин и говно с толку сбили, извините)

Дописів
    24 739

Типово

да уж, прелестное сочетание

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

...
    Кстати, дедуль, спасибо за "светлое будущее"

...
    Да пожалуйста, кушайте - не подавитесь.
    То, что мое, в том числе, поколение вам оставило, вы успешно и уверенно просрали за 20 с небольшим лет. Что своим детям то оставите, кроме ридной мовы и голодоморных крестов?
    Ну то такэ...

Аватар для Шмуль Днепропетровский
    Звідки Ви
    Тутешній я
    Дописів
    671

Типово

Востаннє редагував Шмуль Днепропетровский: 12.08.2012 о 22:45

Звідки Ви
    Тутешній я
    Дописів
    671

Типово

справа не в комплексах.
    комплексів у мене, наприклад, немає) якщо людина звертається до мене українською - намагаюся відповісти їй українською... а вважати людину за її мову другосортною я не вмію, і, сподіваюсь, ніколи не навчуся...
    але рідна моя мова - російська, і я не розмовляю українською також легко, як і рідною мовою.
    у цьому й питання - кому, коли Україна переважно двомовна, треба ця обов'язкова українськість? в кого саме комплекс меншовартості і намагання перекреслити історію?

В мене комплексів немає.

А коли по Вашому почалась історія двомовності в Україні??

З 1917року?;

В 60-70 роках 20 століття??;

Чи можливо після переяславської ради в 1648 році???

Циник
    Guest

Типово

да уж, прелестное сочетание
    Да? а мне не нравится ни то ни другое))

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    То, что мое, в том числе, поколение вам оставило, вы успешно и уверенно просрали за 20 с небольшим лет. Что своим детям то оставите, кроме ридной мовы и голодоморных крестов?
    просрали как раз ві, у нас всё в порядке))) ещё б лишить вас права голоса и пенсий - и вообще біло бі отлично)))

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Нічого росіяни не залишили , їх селищ на цій землі немає. А совок не своєму горбі тягли селяни, як моя мама в колгоспі, рабською працею.
    Урод Ви совковий і залишили нам чергову Руїну.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Шмуль Днепропетровский Переглянути допис

Тоді примусово змінили статус україномовних шкіл на російські.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від gmsalex Переглянути допис
    Так что, получается украинского языка и нет?
    Больше 500 лет под Польшей...
    Больше 150 лет под Австро-Венгрией...
    Больше 150 лет под империей...
    Сколько то там под татарами с монголами...

Кстати, а то что польский насаджувався и половина слов в украинском польские, а на западной вообще свой язык, который и восточные украинцы не понимают, это вас не волнует? Во всем опять москали виноваты???

Ну вот и подтверждение, что Свобода - нацисты...
    Гібрид українсько-татарський. На себе дзеркало подивись, бо спілкуєся церковнословянскою галичанина Смотрицькаго, а рідну втратив.

Дописів
    24 739

Типово

В мене комплексів немає.

А коли по Вашому почалась історія двомовності в Україні??

З 1917року?;

Чи можливо після переяславської ради в 1648 році???
    Я думаю, со времен Киевской Руси и ее распада. И то, говоры древнерусского языка более похожи на русский язык, чем на украинский.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від vict Переглянути допис
    это более глубокая проблема, выходящая за рамки чисто языковой... одно дело признать, что еще не созрели для строительства собственного государства... а совсем другое самоуспокоить себя тем, что все идет через задницу потому что вставляют палки в колеса совки, пятиколонники, Рускій МірЪ™ (МП)... классический пример плохого танцора
    Скільки не витанцьовуй, а совок у минулому і більшості українців начхать росмір.

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Скільки не витанцьовуй, а совок у минулому і більшості українців начхать росмір.
    я с тобою и не спорю... от твоих мантр ситуация не изменится

Звідки Ви
    Тутешній я
    Дописів
    671

Типово

Я думаю, со времен Киевской Руси и ее распада. И то, говоры древнерусского языка более похожи на русский язык, чем на украинский.
    Ви помиляєтесь.
    Всі без винятку слов’янські мови походять від Української, це науковий факт.

Дописів
    24 739

Типово

Ви помиляєтесь.
    Всі без винятку слов’янські мови походять від Української, це науковий факт.
    пруфы в студию про Ваш "науковий факт")
    Я согласна с Олесем Бузиной, что украинский язык зародился тогда, когда часть земель попала под власть Польши - и "от русского ушли, а к польскому не пришли".

Дописів
    7 619

Типово

Да? а мне не нравится ни то ни другое))

просрали как раз ві, у нас всё в порядке))) ещё б лишить вас права голоса и пенсий - и вообще біло бі отлично)))
    А еще газ такой есть "Циклон - Б" Очень Ваши кумиры им лихо народ "оздоравливали".

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Петро 1 вибрав церковнословянську українського походження, а українці залишилися з руською.

Сторінка 409 з 482 ПершаПерша ... 309359399400401402403404405406407408409410411412413414415416417418419459 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті