| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
думал- пропустил что-то интересное..
ан- нет, как всегда: "пышающиеся" ничего, кроме "сам- дурак", и, а-ля: "Хероямслава"- ничего и сказать-то не могут(читать: не знают даже: чем "пышаться", но- старательно "пышаются"), а, ещё- всех несогласных- в совкизме обвиняют.
очередной холливар.
....
пока- понаблюдаю, дабы- просто поржать, а потом, когда надоест, наверное- тоже: отпишусь..
В бессильной злобе красные комиссары подсылают своих наймитов, чтобы мутить народ. (с)
Sholohov Дефицитом туалетной бумали и жизненно важных лекарств в период развитого социализма совок переплюнул все возможные дефициты...на многие годы вперед...
..через войну, через еще более трудное мирное время.....(с) Жванецкий
Озорник вы однако! Я очень люблю Жванецкого и знаю,что полная фраза звучит вот- так
Милая, я тебе скажу о своем чувстве - это чувство к тебе я пронес через войну, через еще более трудное мирное время... я пронес это чувство через всю жизнь и вот сегодня говорю тебе - "Я не люблю тебя!"
Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом.. Марк Твен.
Ну звісно ось проблема! Радянські люди поїхали в радянській союз, а залишилися самі новонароджені!От через це і всі складності, от якби 20ти річних виховували правильні радянські батьки все було б інакше!
Мадам при всій повазі, я одружений тому залиште свою пєчєньку для когось іншого.По теме: та дайте уже ТС-у печеньку)
![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Хто хоче знаходить гарні харчі і речі, на те і вибір. Етикетки читати слід там написано ТУ чи ДСТУ. Про радянську якість розповідайте тим хто в совку не жив, додайте ще що цицькі в дівок були величезні...
Це коли все безкоштовно, квартири роздають примусово, ковбаса по 2-20, коли ракети найкращі в світі націлені на сотонато, коли всі впевнені в завтрашньому дні(буде таке ж лайно), коли весь світ загниває, а ми пахнемо розами і т.п.Объясните, что же таке независимость?![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Я ж написав чим пишаюся:
- в Україні за 20 років не було війни.
- українці мають змогу вільно пересуватися по світу.
- Україна поступово стає кращою і віддаляється від темного минулого(незважаючи на зовнішні та внутрішні перешкоди).
- Українці більш привітні ніж мешканці сусідніх країн.
- Україна демократична держава.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks