| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Ще раз кажу не жартуйте про померлих. Не мілйони, а десятки тисяч. Ні вона тоді нормально дала грошей, просто ви ж кажете про безкоштовну медицину в срср...
Ну звісно, а у вас немає житла і машини ви просто помрете, мріючи про совок де все безкоштовно...сложная операция знаешь сколько счас стоит ? Твоей квартиры и логана не хватит .
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Ну ви живете і нічого, суспільство вас терпить.
Старіння населення, це звична справа, почалося з 90х в тій країні на яку ви так несамовито мастурбуєте.Не даром украина за годы независимости вымерла больше чем за голодомор , это говорит о многом . Такая страна которой стоит гордиться .
Ви здивуєтеся скільки звалило з союза коли стало можна.Не даром что 7 млн трудоспособного населения ( 25% ) ее покинули . Это простест против такой "незалежности" .Реально як з зони бігли...
Ну так працюйте, купуйте, голосуйте за свого Януковоча який вам програми доступне житло впарює... Я ж писав що це не через розвал совка, в екс-совку такого немає.70% молодежи не имеют своего жилья ( статистика ) .
Я вам співчуваю, не налягайте на мівіну дуже, чередуйте зі спритним кухарем та дошираком.На среднюю зарплату можно только на маршрутке ездить , да питаться чем прийдется .![]()
название темы ужасно глупое.
можно было бы понять автора, если бы он назвал её так как то:
Батьківщина! Я люблю тебе, НЕЗВАЖАЮЧИ НІ НА ЩО!
Дійсно вовча смердюча пащека совка досі нависає над нами, в спадок від союзу нам лишилися старі будинки, енергонеефективна економіка, старіюче населення(натовпи пенсів тягнуть нас вниз), жахливий стан свідомості громадян які вірять всьому і всім(ммм як приклад), звичка красти з роботи, відчуття того що всі їм винні- винні видати житло, нахаляву лікувати тощо. Реально проблем в Україні повно, проте за два десятки років відновити те що ламали 70 неможливо.
Проте я пишаюся нашою країною, я пишаюся що серед наших людей зустрічаються дійсно Гарні люди, поступово люди стають привітнішими, розумнішими, чутливішими до близьких.
в спадок від союзу нам лишилисяСколько новых "будынкив" построила Украина и по какой цене? Видел я ваши днепропетровские башни - симпатичные домишки, но не для плебса.старі будинки
Сколько энергоэффективных заводов и инфраструктурных объектов создали украинцы после 1991? Сколько электростанций они ввели в эксплуатацию.енергонеефективна економіка
Видать, "вовча смердюча пащека совка" не дает украинцам сношаться и рожать детейстаріюче населення(натовпи пенсів тягнуть нас вниз)
Воровать молодежь тоже совок научил? Они ж не жили при нем. Кстати, "хозяйственность" и прижимистость хохлов является притчей во языцех, так что тут явно не совок виноват.звичка красти з роботи
Как показывает украинская "дийснисть", за 20 лет вполне можно поломать то, что создавалось 70.те що ламали 70 неможливо
старые дома ? а когда они стали старыми-то ? если 20 лет ничего не строить , то знаешь ли скоро они в руинах будут . Это та родина которой ты гордишься . до развала ссср целыми микрорайонами строили , просто ты еще под стол пешком ходил когда тополь например застраивали . если в проекте вообще был .
энергоэффективность слабая ? а кто тебе мешает утеплить свою квартиру и уговорить милых привеливых соседей ?
может харе как янукович на попередников ссылаться ?
Я сам перенес несколько сложных операций. Последнюю - буквально неделю назад.
Раньше к профессуре обращались в исключительных случаях. И тогда это было недешево.
Сейчас - заоблачно (от $100 за прием).
Но просто в больнице лежать было бесплатно. ВКЛЮЧАЯ МЕДИКАМЕНТЫ. Даже если сложная операция.
Сейчас
- при поступлении - дай
- постель свою имей
- тыщу+ в день на лекарства
- завотделению чуть не за каждый день
- "сестричке" каждый день
Ну если у вас были случаи - то в курсе
В некоторых больницах питание 2-х разовое: утром и днем.
И как хочешь, если одинокий человек лежит...
Благо я лежал в частной...
Та ні просто тоді в якогось відсотку людей було трохи більше моралі, а ще була класова рівність(як у сімейному гуртожитку всі в однаковій дупі).
Люди ж залишились ті самі, 20ти річних не так багато як тих хто був тоді людяним, розумним і чутливим до близьких. Може лавина лайна що робилося в 90х запаскудила людей зробивши їх злими, хто знає...
Проте зараз теж можна зустріти гарну людину як і на Прадо так і в електричці, і таких людей стає все більше, і цим варто пишатися.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks