Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 10 з 83 ПершаПерша 123456789101112131415161718192060 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1653, показано з 181 по 200.

Тема: Я пишаюсь тим що живу в незалежній Україні!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від alyak Переглянути допис
    значит все було если деньги нельзя потратить ....

скажи честно жили в своем мухосранске , ж..у от стула не отрывали , никуда не ездили , пахали как папы карлы потому что другой жизни не знали . Проблема в культуре .
    Звісно діда перевели з Дніпра в Донецьку область, може і мухосранськ, але ж певно в Москві місця на шахті не було... Їздили по союзу, а ось закордон зась.

ЗІ Я ж кажу що радянські люди- "совкі" доволі обмежені, а місцеві ображаються.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Типово

ладно мне читать всесь этот бред надоело , чудес не бывает , если где-то в одном выигрывали то в другом проигрывали , а сейчас все устроено так что студенты могут конечно на жигулях ездить , но случись что будет полный кабздец , отбросы общества .
    Не даром украина за годы независимости вымерла больше чем за голодомор , это говорит о многом . Такая страна которой стоит гордиться .
    Не даром что 7 млн трудоспособного населения ( 25% ) ее покинули . Это простест против такой "незалежности" .
    70% молодежи не имеют своего жилья ( статистика ) .
    На среднюю зарплату можно только на маршрутке ездить , да питаться чем прийдется .
    Не мешайте местным яукраинцам гордиться нахождением их бренных тел на данной территории (даром что половина из них мечтает вступить в Евросоюз, чтобы получить возможность свалить куда подальше из этой дыры).

Не, понятно, что свою страну надо любить, но гордиться... Чем?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

так у вас у бабушки ж были мильоны .... зажлобила ?
    Ще раз кажу не жартуйте про померлих. Не мілйони, а десятки тисяч. Ні вона тоді нормально дала грошей, просто ви ж кажете про безкоштовну медицину в срср...

сложная операция знаешь сколько счас стоит ? Твоей квартиры и логана не хватит .
    Ну звісно, а у вас немає житла і машини ви просто помрете, мріючи про совок де все безкоштовно...
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Iванко Переглянути допис
    Одягайте робу одразу. Щоб не перевдягатися потім. )))
    Это, типа, угроза ?

Звідки Ви
    Рiдна ненька Україна
    Дописів
    2 244

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Это, типа, угроза ?
    Розумійте як хочте, шановний. Як дозволяє ваш розум та почуття гумору.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

ладно мне читать всесь этот бред надоело , чудес не бывает , если где-то в одном выигрывали то в другом проигрывали , а сейчас все устроено так что студенты могут конечно на жигулях ездить , но случись что будет полный кабздец , отбросы общества .
    Ну ви живете і нічого, суспільство вас терпить.

Не даром украина за годы независимости вымерла больше чем за голодомор , это говорит о многом . Такая страна которой стоит гордиться .
    Старіння населення, це звична справа, почалося з 90х в тій країні на яку ви так несамовито мастурбуєте.

Не даром что 7 млн трудоспособного населения ( 25% ) ее покинули . Это простест против такой "незалежности" .
    Ви здивуєтеся скільки звалило з союза коли стало можна. Реально як з зони бігли...

70% молодежи не имеют своего жилья ( статистика ) .
    Ну так працюйте, купуйте, голосуйте за свого Януковоча який вам програми доступне житло впарює... Я ж писав що це не через розвал совка, в екс-совку такого немає.

На среднюю зарплату можно только на маршрутке ездить , да питаться чем прийдется .
    Я вам співчуваю, не налягайте на мівіну дуже, чередуйте зі спритним кухарем та дошираком.

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Ну звісно, а у вас немає житла і машини ви просто помрете, мріючи про совок де все безкоштовно...
    вот в этом то и волчий оскал той "родины" что вы гордитесь .... что большинству недоступно ни жилье , ни машина , ни даже ремонт в том что есть ....

сами сказали .

Дописів
    28 409

Типово

название темы ужасно глупое.
    можно было бы понять автора, если бы он назвал её так как то:
    Батьківщина! Я люблю тебе, НЕЗВАЖАЮЧИ НІ НА ЩО!

Дописів
    26 616

Типово

Цитата Допис від Sarancha Переглянути допис

Саранча..а ты водку пьешь?
    просто цикаво
    хм!(c)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Це пасажир спрінтера який живе в "дєбрях Пєтровского" розмірковує про якість авто? А в годинниках ви теж спєц? Ланоса не було(хоч довелось поїздити), була Нубіра, Мазда була, Гольф хоч старенький був.

Логан румунської зборки(реально дифіцит), на російській зборці нехай яруські олені їздять.
    Я бы оставил Мазду. Особенно, если 626-я. Неубиваемая машина. И, слышал, в высшей степени ремонтопригодная. Правда поездить на такой пришлось только с пол года, даже меньше, месяца три. Но впечатление осталось неплохое.
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

вот в этом то и волчий оскал той "родины" что вы гордитесь .... что большинству недоступно ни жилье , ни машина , ни даже ремонт в том что есть ....

сами сказали .
    Дійсно вовча смердюча пащека совка досі нависає над нами, в спадок від союзу нам лишилися старі будинки, енергонеефективна економіка, старіюче населення(натовпи пенсів тягнуть нас вниз), жахливий стан свідомості громадян які вірять всьому і всім(ммм як приклад), звичка красти з роботи, відчуття того що всі їм винні- винні видати житло, нахаляву лікувати тощо. Реально проблем в Україні повно, проте за два десятки років відновити те що ламали 70 неможливо.

Проте я пишаюся нашою країною, я пишаюся що серед наших людей зустрічаються дійсно Гарні люди, поступово люди стають привітнішими, розумнішими, чутливішими до близьких.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Я бы оставил Мазду. Особенно, если 626-я. Неубиваемая машина. И, слышал, в высшей степени ремонтопригодная. Правда поездить на такой пришлось только с пол года, даже меньше, месяца три. Но впечатление осталось неплохое.
    Я б теж, проте тоді займався "бізнесом" який зробив карколомний кульбіт, і її довелося продати... Звісно все що після не то... Хоч жерла як падлюка...

Звідки Ви
    Солнечный
    Дописів
    207

Типово

вот-вот!
    очень напоминает "помню-горжусь". тільки з іншого боку)
    Идиотов в мире не так и много. Просто они расставлены таким образом, что встречаются на каждом шагу. (с)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

...
    Проте я пишаюся нашою країною, я пишаюся що серед наших людей зустрічаються дійсно Гарні люди, поступово люди стають привітнішими, розумнішими, чутливішими до близьких.
    Поневоле нахожу аналогию со сравнением нынешнего ВВП и ВВП УССР года хотя бы 90-го. Тоже процентов на 60 от уровня 90-х "люди стали привітнішими, розумнішими, чутливішими до близьких"
    имхо
    Ну то такэ...

Типово

в спадок від союзу нам лишилися
    старі будинки
    Сколько новых "будынкив" построила Украина и по какой цене? Видел я ваши днепропетровские башни - симпатичные домишки, но не для плебса.

енергонеефективна економіка
    Сколько энергоэффективных заводов и инфраструктурных объектов создали украинцы после 1991? Сколько электростанций они ввели в эксплуатацию.

старіюче населення(натовпи пенсів тягнуть нас вниз)
    Видать, "вовча смердюча пащека совка" не дает украинцам сношаться и рожать детей

звичка красти з роботи
    Воровать молодежь тоже совок научил? Они ж не жили при нем. Кстати, "хозяйственность" и прижимистость хохлов является притчей во языцех, так что тут явно не совок виноват.

те що ламали 70 неможливо
    Как показывает украинская "дийснисть", за 20 лет вполне можно поломать то, что создавалось 70.

Дописів
    37 060

Типово

Дійсно вовча смердюча пащека совка досі нависає над нами, в спадок від союзу нам лишилися старі будинки, енергонеефективна економіка, старіюче населення(натовпи пенсів тягнуть нас вниз), жахливий стан свідомості громадян які вірять всьому і всім(ммм як приклад), звичка красти з роботи, відчуття того що всі їм винні- винні видати житло, нахаляву лікувати тощо. Реально проблем в Україні повно, проте за два десятки років відновити те що ламали 70 неможливо.

старые дома ? а когда они стали старыми-то ? если 20 лет ничего не строить , то знаешь ли скоро они в руинах будут . Это та родина которой ты гордишься . до развала ссср целыми микрорайонами строили , просто ты еще под стол пешком ходил когда тополь например застраивали . если в проекте вообще был .

энергоэффективность слабая ? а кто тебе мешает утеплить свою квартиру и уговорить милых привеливых соседей ?

может харе как янукович на попередников ссылаться ?

Дописів
    28 409

Типово

Цитата Допис від basistas Переглянути допис
    вот-вот!
    очень напоминает "помню-горжусь". тільки з іншого боку)
    к сожалению, даже хуже.
    ибо, если помню-гордисты гордятся реальным событием, то автор сией темы так и не сумел донести до публики основную мысль - так чем же всетаки он гордится?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 322

Типово

На щастя ви не лягали на складну операцію як мій родич, професору на "безкоштовну" операцію довго збирали гроші....
    Я сам перенес несколько сложных операций. Последнюю - буквально неделю назад.

Раньше к профессуре обращались в исключительных случаях. И тогда это было недешево.
    Сейчас - заоблачно (от $100 за прием).
    Но просто в больнице лежать было бесплатно. ВКЛЮЧАЯ МЕДИКАМЕНТЫ. Даже если сложная операция.

Сейчас
    - при поступлении - дай
    - постель свою имей
    - тыщу+ в день на лекарства
    - завотделению чуть не за каждый день
    - "сестричке" каждый день
    Ну если у вас были случаи - то в курсе

В некоторых больницах питание 2-х разовое: утром и днем.
    И как хочешь, если одинокий человек лежит...

Благо я лежал в частной...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

к сожалению, даже хуже.
    ибо, если помню-гордисты гордятся реальным событием, то автор сией темы так и не сумел донести до публики основную мысль - так чем же всетаки он гордится?
    Тю.
    Так мысль то яснее ясного.
    Самая большая гордость - возможностью безнаказанно ср^ть в интернете, который ненавистный совок запрещал.
    )))))))))))))

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Поневоле нахожу аналогию со сравнением нынешнего ВВП и ВВП УССР года хотя бы 90-го. Тоже процентов на 60 от уровня 90-х "люди стали привітнішими, розумнішими, чутливішими до близьких"
    имхо
    Та ні просто тоді в якогось відсотку людей було трохи більше моралі, а ще була класова рівність(як у сімейному гуртожитку всі в однаковій дупі).
    Люди ж залишились ті самі, 20ти річних не так багато як тих хто був тоді людяним, розумним і чутливим до близьких. Може лавина лайна що робилося в 90х запаскудила людей зробивши їх злими, хто знає...

Проте зараз теж можна зустріти гарну людину як і на Прадо так і в електричці, і таких людей стає все більше, і цим варто пишатися.

Сторінка 10 з 83 ПершаПерша 123456789101112131415161718192060 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті