Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 240 з 482 ПершаПерша ... 140190230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250290340 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9626, показано з 4 781 по 4 800.

Тема: русский язык получит равные права с украинским!

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Кострома Переглянути допис
    И да - тестостерон прав - корни вас изрядно деревенские
    ну звичайно!
    я й корову доїти вмію

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис

Всіх, хто виявив небайдужіть до долі Ірчика та її родини, мушу засмутит: Ірчик звідси нікуди не поїде. І дратуватиме вас українською до скону віку. І дітей навчатиме навіть попри перепони
    .
    ну и на здоровье... можете даже в драмкружок записаться и пьесы карпэнко-карого ставить

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

ну якось же планують змушувати розмовляти російською?*-))

Мені досі іноді деякі продавці відмовляються щось продавати, бо "гаварітє нармально, ілі валітє" Моя українська тут багатьох дивує і дратує, а іноді наполегливо просять перейти на російську, мовляв "нє панімаєм ми ету бандеравскую мову"

Як мені захиститись?*-) От раніше я могла зауважити, що держаною мовою розмовляю*-))) А тепер?

Насправді діти не відчували незручностей з українською і російською. Всі проблеми - в уявлені баткьів. І вони їх вміло нав"язували і розкручували. За кільканадцять ркоів спокійного поступового переходу на українську мову навчання проблема б зникла. Вимерли б (даруййе за цинізм) нездатні вивчити українську в силу старечого віку, залишилась би купка нигілістів, які б принципово розмовляли російською - і все*-)

ЗІ: висновок зроблено на спостереженнях за знайомим сім"ями з дітьми.
    Врете и не краснеете. Сами верите в свою ложь?

Зы, Кстати, как и раньше можете говорить своим воображаемым обидчикам, что говорите державною мовою, потому как статус у мовы никто не отнимал (это если Вы не знаете)
    Ну то такэ...

Дописів
    1 672

Типово

Ох, Олено, Ви вчитель? Дуже шкода.

Моя дитина ходить в російську школу. На жаль. РОзмовляє обома мовами, українську вважає рідною і проблем, в принципі, не має. Мушу запевнити, що вся висловлена Вами маячня про синхрон - саме маячня*-))

Я, якщо ви вмієте читати, не вимагала, щоб діти розмовляли на перервах українською - це Ваші фантазії. Я лише хочу, щоб моя дитина, звернувшись на перерві до вчителя, почула відповідь тією мовою, якою вона звернулась. Ферштейн?*-)

.
    Я не школьный учитель, но у меня есть много учеников, и которые я думаю мне и моим колегам благодарны за знания, так что не шкодуйте.
    В схрон я Вас не посылала, читайте внимательно посты.
    И ответьте пожалуйста на вопрос зачем Вы отдали своего ребенка в русскоязычную школу?

. Щоб на перервах теж говорили українською. І щоб це все стосувалося не одного-двох вчителів, а всіх у школі.
    - это не мои фантазии а Ваши
    Востаннє редагував Элен: 05.07.2012 о 11:07

Дописів
    24 909

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Спокойный, напоминаю...
    О какой правде может идти речь, когда впереди Великая Цель...

Человечество постоянно делает одну и ту же ошибку, считая, что одни его части лучше или хуже других.
    Бертран Рассел

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Мені досі іноді деякі продавці відмовляються щось продавати, бо "гаварітє нармально, ілі валітє" Моя українська тут багатьох дивує і дратує, а іноді наполегливо просять перейти на російську, мовляв "нє панімаєм ми ету бандеравскую мову"

Як мені захиститись?*-) От раніше я могла зауважити, що держаною мовою розмовляю*-))) А тепер?
    .
    ну надо же какие гонения человек испытывает... а гонта казал про 15% мовнюков на тэрэнах днипра... у вича в кривом рогу ваще половина
    шото вы ирчик не так делали, раз на третьем десятке нэзалежности такие проблемы

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис

Зы, Кстати, как и раньше можете говорить своим воображаемым обидчикам, что говорите державною мовою, потому как статус у мовы никто не отнимал (это если Вы не знаете)
    А сенс мені брехати?
    я в баталіях участі не беру, вряди-годи заглянула, бо фраза одна здивувала.
    Якщо хочете - я наступного разу запишу на диктофон. Зазвичай люди з готовністю повторюють посили "для історії" і щоб типу міцніше вдарити*-)

А про статус державної - це Ви розказуйте бидломасі, яка вже готується російські паспорти на додачу до українських отримувати

Зрештою, я як перебувала в цьому місті на правах фактично національної меншини - так і перебуватиму. Не розумію, чим викликане захоплення і така щира радість місцевих українофобів

І ще не розумію, чому яруські ремствують на примусову українізацію. за бажання і в російській школі можна вивчити українця. І навпаки, звичайно. Схоже, справа дійсно в бажанні

Дописів
    18 973

Типово

Насправді діти не відчували незручностей з українською і російською. Всі проблеми - в уявлені баткьів. І вони їх вміло нав"язували і розкручували. За кільканадцять ркоів спокійного поступового переходу на українську мову навчання проблема б зникла. Вимерли б (даруййе за цинізм) нездатні вивчити українську в силу старечого віку, залишилась би купка нигілістів, які б принципово розмовляли російською - і все*-)

Интресно, от чего у меня есть твёрдое убеждени что вы врёте?

Может потому что вы вправду врёте?
    Мне вот слабо представить продацов коорые будут говрить - гаварите нармальна или валите.
    С одной стороны - потому что акать принято в Москве.
    С другой, продавец, который отказывается от денег - очень скоро остаётся без работы.

И да - я по украински не очень размовляю...
    Вот тут вы что написали
    За кільканадцять ркоів спокійного поступового переходу на українську мову навчання проблема б зникла
    Вы просто ошиблись, или в самом деле не знаете как пишется на украинском слово Лет?

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від vict Переглянути допис
    шото вы ирчик не так делали, раз на третьем десятке нэзалежности такие проблемы
    І тут ми повертамось до чиєїсь (Іванкової?) пропозциії
    Таки щось не так зробили, егеж! не перевішали усіх москалів 20 років тому

Вы просто ошиблись, или в самом деле не знаете как пишется на украинском слово Лет?
    Ви дійсно не можете визначити, де помилка, а де опечатка?

Дописів
    32 194

Типово

Вы так просто рассуждаете, потому что рассуждения Ваши - бытовые, обывательские. Мой сын в этом году закончил ЛИТ. Он учился в трёх школах за 11 лет. Все украиноязычные. Ну ладно, бог с ним, школьная программа на мове - ещё куда ни шло. Хотя и непонятно, честно говоря, нахрена. Но вот поступает он на ФПМ бывшего ДГУ, нынче ДНУ, который в своё время закончил я и моя супруга. Учиться там трудно, одних математик - больше десятка. Я даже представить себе не могу, как можно изучать на мове, к примеру, функциональный анализ, теорию вероятностей и мат.статистику, дифференциальные уравнения и прочие дисциплины со сложнейшей терминологией и немыслимым уровнем абстракции. И самое главное, никто и никогда не сможет объяснить, зачем это нужно, если на мове это всё никогда применяться не будет.

Единственное объяснение, на мой взгляд, всего этого идиотизма - то, что каким-то тупорылым селюкам, которых случайно занесло во власть, в своё время показалось, что это - хороший способ "укрепить идентичность". В переводы, печать литературы и обучение преподов было угрохано столько бабла, что это и представить даже страшно. А это оказалось всего лишь блажью, ошибкой малограмотных колхозников с одной извилиной и мышлением бухгалтера сельсовета.

Дописів
    1 672

Типово

ТОгда я совсем не понимаю - в чём у вас проблема.
    Ваши дети ходят в русскую школу где на переменах разговаривают по русски?

ОТ ить ужас какой!
    Или вы хотите что бы в русской школе, в которую вы в муках великих отдали своего ребёнка, обратившись на украинском языке слышали в ответ украинскую речь?

Но это же русская школа - что вас удивляет?
    Ірчик лучше про Вашу ситуацию не скажешь перечитайте Кострому Зачем Вы отдали ребенка в русскую школу?

Дописів
    18 973

Типово

А сенс мені брехати?
    я в баталіях участі не беру, вряди-годи заглянула, бо фраза одна здивувала.
    Якщо хочете - я наступного разу запишу на диктофон. Зазвичай люди з готовністю повторюють посили "для історії" і щоб типу міцніше вдарити*-)

А про статус державної - це Ви розказуйте бидломасі, яка вже готується російські паспорти на додачу до українських отримувати

Зрештою, я як перебувала в цьому місті на правах фактично національної меншини - так і перебуватиму. Не розумію, чим викликане захоплення і така щира радість місцевих українофобів

І ще не розумію, чому яруські ремствують на примусову українізацію. за бажання і в російській школі можна вивчити українця. І навпаки, звичайно. Схоже, справа дійсно в бажанні
    А кто же знает - зачем вы врёте?

Может хобби у вас такое.

И да - а кто эт собирается Российские паспорта получать в добавок к украинским?

Главно дело - где?

Типово

Цитата Допис від Святой Кот Переглянути допис
    ЧЕМОДАН-ВОКЗАЛ-ГОВЕРЛА!!!

Развели тут со своей мовой чудовищную безграмотность, когда бедные дети не могут нормально общаться на своем родном Русском Языке. Он уже засорен всякими мовнизмами и процесс этот продолжается.

Понадобится не один десяток лет, чтобы очистить Великий Русский Язык в Днепропетровска от сорных плевел всяческих мовных суржикизмов.
    Вам би к вєтєрінару. Для начала агрєссію можна папробавать палєчіть кастрацієй. Вродеби после єтого в арганізме рускагаварящіх катов становіца мєньшє тестостєрона і ані вліваются в окружающеє общество полноценно.
    Еслі не поможєт - я знаю атличнава вєтєрінара, пріхадітє, усипіт бєсплатна. Інструкция к прєпарату будет на чістєйшєм Велікам Русскам Йязикє.

Дописів
    1 672

Типово

І тут ми повертамось до чиєїсь (Іванкової?) пропозциії Таки щось не так зробили, егеж! не перевішали усіх москалів 20 років тому Ви дійсно не можете визначити, де помилка, а де опечатка?
    О так тут все совсем запущено!

А все так хорошо начиналось, вежливая мама искала своему ребенку школу

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

А кто же знает - зачем вы врёте?

Может хобби у вас такое.

И да - а кто эт собирается Российские паспорта получать в добавок к украинским?

Главно дело - где?
    Нє, хоббі в мене інші *-)

а Ви вийдіть до під"їзду, якщо маєте, і послухайте бабусів-дідусів! Їм ПР обіцяла братні стосунки з Росією, вони вважають мовний закон першим кроком вже готуються і про паспорти я серйозно - двір на Калиновій. Велкам. Послухаєте!

Я, звчиайно, село неасфальтоване, все на побутовому рівні сприймаю... це ж син тестика - вища матерія!

Мій чоловік - викладач на кафедрі системного аналізу одного з вишів. Уявіть, українською є й різномантіні математики!

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Элен Переглянути допис
    О так тут все совсем запущено!

А все так хорошо начиналось, вежливая мама искала своему ребенку школу

Ви таки білявка!

я, грішним ділом, подумала, що може просто надто вчителька

Звідки Ви
    из детства
    Дописів
    629

Типово

На мой взгляд, Ірчик работает на форуме специальным подстрекателем (немножко керосина для костра). Весь ее праведный гнев, все вопросы направлены на искусственную поддержку дохлых. политических тем. Нет проблем среди русско- и украиноговорящих. Не было их раньше, не будет и после принятия нового закона.
    Дочку Ирчика жалко. Это же надо, ребенка настраивают против всех, кто говорит по-русски, с младенчества лелеют в ней комплексы...
    А, вообще-то, Ирчик, по-моему, глупо плеваться против ветра)) И заставлять (стучать изящной ножкой об асфальт) ветер дуть в нужную вам сторону, тоже глупо. Наш город - русскоязычный, мне тут комфортно, а вам?

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

І тут ми повертамось до чиєїсь (Іванкової?) пропозциії
    Таки щось не так зробили, егеж! не перевішали усіх москалів 20 років тому
    интересно как бы вы их перевешали, если комми кравчука выбрали вместо нацика черновола

Звідки Ви
    Красивые Русские Небеса
    Дописів
    1 586

Типово

Цитата Допис від Калупайзершвили Переглянути допис
    Вам би к вєтєрінару. Для начала агрєссію можна папробавать палєчіть кастрацієй. Вродеби после єтого в арганізме рускагаварящіх катов становіца мєньшє тестостєрона і ані вліваются в окружающеє общество полноценно.
    Еслі не поможєт - я знаю атличнава вєтєрінара, пріхадітє, усипіт бєсплатна. Інструкция к прєпарату будет на чістєйшєм Велікам Русскам Йязикє.
    ЧТО ТЫ ТАМ СКАВЧЫШ ИЗ СВОЕГО ГОВЕРЛЯНСКОГО СХРОНА??? СКАВЧЫ ГРОМЧЕ, А ТО Я БЕЗ ОЧКОВ ИЗ СХРОНА ТОЛЬКО ЗВУК РАЗРЫВА РУССКОЙ ГРАНАТЫ ХОРОШО СЛЫШУ!!!
    Как упоителен, как роскошен летний день в Малороссии! (Н.В. Гоголь)

Дописів
    1 672

Типово

Ви таки білявка!

я, грішним ділом, подумала, що може просто надто вчителька
    А мне жалко Вашего ребенка, Вы ж ему психику уже изуродывали, и уродывать продолжаете.
    И все таки зачем Вы украиноговорящего ребенка в русскую школу отдали?
    Востаннє редагував Элен: 05.07.2012 о 11:46

Сторінка 240 з 482 ПершаПерша ... 140190230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250290340 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті