| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
по приказу ведения Б он прописан как обязательный на 25-26 нед.- как и на СПИД, РВ и пр. http://www.moz.gov.ua/ua/portal/dn_20110715_419.html
Урррра, дождик. На улице такая свежесть...
Вот что нашла в 417 приказе от 15.07.2011 (может есть новее?)
Скринінг на гестаційний діабет
Гестаційний діабет (діабет вагітних) – порушення толерантності до глюкози будь-якого ступеня, що виникло або вперше виявлене під час вагітності.
Обстеження на гестаційний діабет підлягають усі вагітні жінки.
Вагітним, у яких немає чинників ризику гестаційного діабету, проводять 2-годинний пероральний тест толерантності до глюкози (ПТТГ) у терміні 24-28 тижнів.
Вагітним, які мають один чи більше чинників ризику гестаційного діабету, ПТТГ проводять відразу після першого звернення з приводу вагітності. У разі негативного результату ПТТГ повторюють у терміні 24-28 тижнів.
Я выбирала по принципу поближе к дому. Т.к. я работала и зима была, чтоб не ездить далеко. Встала по месту жительства. Пока не жалею, вобщем-то. Правда, если у меня проблемы, я разбираюсь в них сама и врачу уже готовый диагноз выдаю.)) Зато, хоть, не назначают мне гору анализов. Сдала только скрининги, пару раз в начале Б кровь из вены и ОАМ и ОАК каждый месяц. А теперь ОАК сказали только через прием сдать, т.к. результат хороший был в последний раз.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks