| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
при чём тут недолжностных лиц??? она была должностным лицом. или как назвать премьер-министра? переговоры она вела или не вела?
а раз она - дожностное лицо, то вот вам и статья:
Стаття 365. Перевищення влади або службових повноважень
1. Перевищення влади або службових повноважень, тобто умисне вчинення службовою особою дій, які явно виходять за межі наданих їй прав чи повноважень, якщо вони заподіяли істотну шкоду охоронюваним законом правам та інтересам окремих громадян, або державним чи громадським інтересам, або інтересам юридичних осіб, -
карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк від двох до п'яти років, із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
2. Перевищення влади або службових повноважень, якщо воно супроводжувалося насильством, застосуванням зброї або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями, -
карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, якщо вони спричинили тяжкі наслідки, -
караються позбавленням волі на строк від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Так ее посадили за то что она вела переговоры? Или таки за контракт, который она не пописывала не будучи должностным лицом? От переговоров без контракта ущерб бывает? Может ли быть цена необъективной на момент подписания при ее полном отсутствии?
Можно долго продолжать, советую перечитайте первый том, там есть ответы на все Ваши вопросы))
ну спасибочки, не так всё плохо, значит )
кстати, закончилось, на начинаясь )))
Брюссель отказал Азарову в визите
Нельзя, попросили не приближаться
Кстати, давно замечено: скажи мне, кто твой друг - и я скажу, кто ты.
Дорогой Глобус! Я вас поздравляю! Некто Ольчик_Скай, особа на этом форуме, не побоюсь этого слова - легендарная, признала в вас своего брата по разуму, т.е. почти такого же умного и честного как и она сама. Тут: http://ole4ka-sky.livejournal.com/48365.html
Это кагбе характеризует нам вас просто-таки наишикарнейшим образом.![]()
То есть, Вы защищаете не власть - Вы защищаете человека ЯВФ. Так?
Из Ваших слов следует, что от него ничего не зависит, и в список богатейших людей страны/Европы он попал случайно. Фортуна такая.
Но, поскольку "Источник истории народа - непосредственно сам народ", позвольте этому народу (57,34% на сегодняшний день, как показывает опрос) доверять Тимошенко.
Уважайте их выбор.
«Ми ж з вами дорослі люди і ми розуміємо, що якщо з якогось містечка або міста хтось кудись їде, то ми ж розуміємо, що підуть усі» В.Зеленський.
Я, как и Вы, живу в современном мире. Как и Вы, наблюдаю за жизнью и политикой, делая выводы.
Мне нравится здесь читать немногословные посты умных людей, которые приводят факты, а не опираются на домыслы.
Но на форуме есть также люди, которые по моему мнению, постоянно пишут об одном и том же, сдабривая свои посты похабщиной. Мне не приятно их читать и я просто пропускаю их сообщения.
Наши с Вами точки зрения не совпадают и Вас это раздражает? Так не читайте.
Не хочу Вас огорчать... но Ваше мнение меня не интересует.
«Ми ж з вами дорослі люди і ми розуміємо, що якщо з якогось містечка або міста хтось кудись їде, то ми ж розуміємо, що підуть усі» В.Зеленський.
схоже, Яник починає "включати задню":
Кузьмін про справу Тимошенко: Були допущені деякі порушення демократичних принципів
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks