Ирочка,а покажи какой это "Весёлый кулинар".
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Люд, цін я ще не знаю
Завтра спробую розжитись повною інформацією*-)
ВК такий:
+
![]()
ага, прикольно
но вообще мне нужна вот такая штука - Карусель для сушки зелени. Понятно, что не акционная. В каталоге есть такое? )
Люда, В комплекті йдуть насадки, які в каталозі називаються "Набор дополнительных насадок к терке Веселый кулинар". Можна буде докупити саму основу з однією вставкою-лезом для двох варіантів товщини нарізки і з нею ж в комплекті йде вставка для соломки. От така
![]()
спасибо за ответ. Постараюсь сама следить за акциями, но если не забудете, то свисните, если буду акции по умным сырницам и рисоварке. Спасибо
Ирина привет, а сколько Кроха стоит.
Ира, и я хочу Веселого кулинара, еще не поздно?
Ир, а "карусели" бывают у нас, или это только для буржуев?![]()
Ирочка, я там к тебе в ЛС стучалась, видела? а то инет тормозит, думаю получила-или нет? (твоё всё у меня, как маякнёшь, встретимся) спасибо
Донедавна навіть в каталозі були!
скоро сезон - впевнена, що будуть в акціях! Слідкуй!*-)
бачила! У мене чомусь теж форум працює через раз, тому я відповідаю довго, іноді по два рази, іноді жодного
Повідомлення отримала! Завтра хочу отримати все це щастячко - і домовимось про зустріч![]()
Хазяєчки! До кінця тижня можемо взяти додатково без умов:
Набор «Азия» - 400 грн
Стандартная цена –671,79 грн.
Набор «Аваконтроль»(2,9/1,1),черн. - 250 грн (на фото №1 і №4)
Стандартная цена –325,38 грн.
Набор «Мини-кухня», красная - 460 грн
Стандартная цена –791,89 грн.
Микро+ (1,5л),овальная, Шоколад. - 400 грн
Стандартная цена –670 грн.
Набор «Аваконтроль «Радость жизни»(2,9/4,6) - 316 грн
Стандартная цена –446,58 грн.
![]()
Востаннє редагував Ірчик: 29.03.2012 о 17:45
І ціни на майбутні тижні
http://www.tupperware.in.ua/1332857109.html
Ира, аквики "Радость жизни" - это цена за 2 штуки? Хочу голубой, если цена подойдет![]()
Востаннє редагував Пчела Майя: 29.03.2012 о 18:16
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks