Ирочка,добрый вечер! Скажи, а нет случайно бутылочек(по типу спортивных) для дитя?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ой, вибачтечомусь у мене не висвітилось в підписці, що в темі є непрочитані
Дякую за привітання!
По сирницях пропозицій поки що немає, матиму на увазі, якщо будуть - свиcну!
Доброго дня! Замісочне можна ще взяти! Ще один тиждень діє.... ТОчніше можна замовити, бо на складі не було... обіцяють днями привезти.
Рисоварки немає зараз акційної, а в каталозі її ціна 249 грн.
Привіт, Людочко! Я попитаю, може на складі залишилась яка з акційних. Тому що поточні пропозиції відверто бідненькі, пляшечок немає(
Разделочная доска «Бычок»
Стандартная цена – 109 грн.
Спец. - 62,59 грн.
Силиконовая форма «Кексы», оранж
Стандартная цена – 289 грн.
Спец. -199 грн.
Набор «Детская коллекция»(малый-2шт/большой)
Стандартная цена – 472,98 грн.
Спец. - 278,79 грн.
Замесочное блюдо «Профи» (4л)
Стандартная цена – 311,99 грн.
Спец. 199,99 грн.
Яйцерезка
Стандартная цена – 229 грн.
Спец. - 109,02 грн.
Набор «Веселый кулинар»
(Цитрус-экспресс/кувшинчик/насадки/защита)
Стандартная цена – 572,28грн.
Спец. - 236,43грн.
Чаша «Лиловое солнце» (з умовами! 1200 каталожних!)
Стандартная цена - 73,59 грн.
Спец. - 36,69 грн
тут є картинки
Ирочка, а можно мне заказать набор веселый кулинар (акционный)? и если еще есть то и доску разделочную (она действительно очень удобная, нарезал и прям в кастрюльку), спасибо
привіт, Іра
Разделочная доска «Бычок» 1 шт
"Весельій кулинар," питання - чи закріпляться насадки на ємність без терки? якщо ні, то треба ж до набору терку. які гроші?
с Ирыного позволения небольшое объявление
Продам "комплект пельменница", бывший в употреблении 4 раза.
Пельмени готовятся очень быстро и без проблем, но я вот, все же, больше люблю вылепленные вручную - они крупнее получаются
В комплект входят:
- пельменница с ложечкой
- скалка
- подложка
вот такой
только у меня все предметы - ЖЕЛТОГО цвета. И емкость для замораживания я не продаю
цена за весь комплект: 340 грн.
это ровно вполвину дешевле от цены нового![]()
[QUOTE=Нусь;16314132]с Ирыного позволения небольшое объявление
А меня скалка с подложкой интересует очень.
а, только это, один момент...
это если вы обе заберете, одна - пельменницу, вторая - скалку и подложку
если только одна из вас хочет забрать, а вторая - нет, то я тогда не буду продавать, наверное, ибо мне кажется, что проще продать все вместе - вдруг кому-то именно комплект нужен?
и я тогда подожду покупателя на весь комплект.
Нусь, у тебе тепер звільнилось місце на кухні) Тре щось новеньке купити
![]()
півдня думала*-) Аж поки дійшло! Не зрозуміла одразу про яку тертку мова йде... Нє, основа не потрібна! ці терточки стають в отвір ємності, яка в наборі*-)
237 грн за набір
нє! У Профі НЕ герметична кришка. Відрізняється рухливістю, діркою з отвором, ергономічністю...
В звичайному замісочному добре робити дріжджове тісто безконтактним методом - під герметичною кришкою воно підходить швидше.
відео
Раджу звернути увагу на Термодует. У мене давно вже є одна з таких мисочок- прикольна штучка*-)
нудне трішки відео*-)
Востаннє редагував Ірчик: 26.03.2012 о 22:31
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks