| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
ПРУ враги. Все кто переходит на сторону врага, объединяется с врагом - становится врагом (это к вопросу о хунте - ПРиБЮТе). Не думаю, что в новой ВРУ ПР и Батькивщина объединятся. Так, что вполне могу, при определённых обстоятельствах на выборах 2012 проголосовать за Батькивщину, как реального оппонента вражеской ПРУ.
хіба минуле спростовую? ні. про майбутнє і за яких обставин можуть відбутися якісні зміни.
в страху народжується і зростає раб, який мріє про кращого господаря, що дасть воду, хліб та дах. безвідповідальність не є підставою до формування громадянської позиції.С гражданским обществом и всеми прочими пряниками.![]()
кстатє, пановство, питання до вас:
їдете ви по набережній, люди прогулються, машини рухаються. їде Mitsubishi АС 1790, грається у "пятнашкі", потім водій відкриває віконце машини і кидає на дорогу пластиковий стакан.
який зворотнй зв'язок мав би отримати водій від учасників дорожного руху, пішоходів ще когось за умов існування громадянського суспільства?
Востаннє редагував Rоlа: 15.01.2012 о 21:46
Учитывая ограниченность данного списка и что Вы говорили ранее, я теряюсь в догадках за кого в этом списке отдадите голос лично Вы: За БЮТ? А может за КПУ? Список ограниченный и вновь построенный на основе негативного голосования, где помимо дерьма разных сортов присутствует "мешки", а вот что в них - "коты" (это от выражения "кот в мешке" - дабы не возвращаться к терминам) или опять дерьмо - на сегодняшний день, не очень то известно.
А насчет сдачи национальных интересов... Нет, я конечно понимаю, что газовый контракт с РФ, непосредственно связанный с именем бывшего Премьер-министра Ю.В.Тимшенко - это невероятная победа украинского государства, ну что-то типа победы в Великой Отечественной. И не надо здесь стесняться - без помощи вашей полит.силы это не произошло бы. Так что можете помнить и гордится.
Нет не могу, именно по этому для меня "Удар" - это на сегодняшний день "темная лошадка". Ближе к выборам они по любому проявятся и можно будет о чем то судить.
з одного, бо мета -деребан бюджету та бюджетні гроші на підприємства депутатів. Ющенко не здатний був перекинути кошик, а чекали на це всі -від чиновників до сантехників.
нє. не достатньо. ваші особисті висновки чи якісь суто ваші знання про конкурентну до вашої політичну силу я не можу визначити для себе об'єктивними. нічого такого.Для мене, наприклад, як для людини, яка знає структуру "Удару", як у цій політсилі приймаються рішення , що не має ніякого відношення до демократії навіть на рівні партії, і трохи знає політиків структура Кличка не може бути темною конячкою. Достатньо зрозуміло пояснив?
Проблема в том, что закладывая такую поляризацию, вы добавляете голоса... ПР. Ибо уже задницей чувствую, что опять придется голосовать за ПР дабы не допустить БЮТ.
Вот так и будем играться, совместными усилиями превращая мечту (независимое украинское государство) в проект, а далее просто его списывая, как не удавшийся в реализации.
Александр_L, если для Вас не кажется очевидным, что теперь первым необходимым условием продолжения жизни в этой стране есть восстановление реальной конкуренции и сменяемости власти, - то Вы правы.
про мої особисто претензії до Ющенка я скажу у окремій темі, але попередньо - Ющенко президент, це був крок вперед і шанс на нормальний розвиток для України .
а я і не претендую на істину в останній інстанції. просто наші люди завжди найрозумніші і не звикли звертати увагу на якихось більш інформованих людей....бо вони ж необ"єктивні..
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks