| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та ладно, просто коли прикрутять шахер-махери з тарілками в тебе просто не буде грошей на інет щоб прийти і розповісти "в чому справа". Тому розкажи, просвіти, як те що ти героїчно не прийдеш на вибори змінить ситуацію? Чи тобі пох на ситуацію? Так знайомий теж казав що зміна влади йому пох і влада на нього не впливає, а як курити менше став відразу нервовий і на Овоча плює тихенько... І для тебе покращення знайдеться яке зачепить, може на бомжів влада не дуже впливає, хоча і там є моменти...
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
ні як не змінить...так як і мій похід на вибори, дока більшість народу буде думати що його хтось повинен годувати доки у нас и буде жопа... а як тільки в когось хватить сили і духу послати паразитів на фіг і їм залишеться або здохнути або начати себе самим годувати тоді і буде зиск.. і як тільки я побачу що отой Грищенко не буде годувати паразитів я за нього не лише проголосую, а ще і в його команду піду задарма... а доти я не буду щодня варити 36 млн порцій каші (с) Станк..
![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Тобто сам вирощуй тютюн, видобувай нафту, вивчай крекінг, виробляй електро та теплоенергію, ремонтуй дороги, лікуйся і плати високі податки? Навіщо- тестостєрону на пенсію і депутатам на зарплату?
Ніхто ж не каже щоб йому видавали цигарки, бензин чи горілку! Навіщо держава лізе і не дає заробити, не дає тютюновим(та іншим) компаніям нормально торгувати і рекламувати продукцію?
ЗІ лоховська психологія забезпечувати себе всім самому і платити за щось державі.
Все таки столько новой интересной информации можно узнать, рассматривая результаты именной голосовалки.![]()
Ну то такэ...
а де ГРиценко?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks