Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Если бы выборы в ВР проходили завтра, за кого Вы бы отдали свой голос?

Голосували
170. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Партія Регіонів

18 10,59%
  • ВО "Батьківщина"

26 15,29%
  • "Фронт Змін"

25 14,71%
  • Партія "Удар"

22 12,94%
  • ВО "Свобода"

37 21,76%
  • "Сильна Україна"

1 0,59%
  • КПУ

3 1,76%
  • Проти Всіх

16 9,41%
  • Не піду на вибори

11 6,47%
  • Свій варіант

11 6,47%
Сторінка 2 з 25 ПершаПерша 123456789101112 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 496, показано з 21 по 40.

Тема: Если бы выборы в ВР проходили завтра, за какую партию Вы бы отдали свой голос?

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    А в чому справа? Невже "работать надо!"(с) і все, а якщо геологу вдарить сеча в голову і він відрегулює ринок супутникових тарілок і вам не буде де "работать надо!"?
    В мене такий нігіліст є знайомий, теж свистить про власну незалежність від держави і влади, зараз скиглить через зростання цін на цигарки(палить як паротяг) - порадив йому саджати махру і тютюн...
    Какие проблемы ? Нет денег на сигареты - пусть курить бросает. Здоровее будет. Не жратва, поди. То же самое и спиртного касается.

Звідки Ви
    Пересеченная распи*дяйством местность
    Дописів
    21 990

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    .. отмазался..
    ЗЫ хотя опять укусил того же Иггдрасиля...
    При чем тут отмазался? Я написал все как есть. Читай первый пост.
    Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 277

Типово

Цитата Допис від vch Переглянути допис
    При чем тут отмазался? Я написал все как есть. Читай первый пост.
    .. да мне по фиг... а человек обидеться...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

.. когда до тебя дойдет в чому справа, ты таких постов писать не будешь...
    ЗЫ а шо держава должна бесплатно обеспечивать всех сигаретами... тогда мне деньгами...
    Та ладно, просто коли прикрутять шахер-махери з тарілками в тебе просто не буде грошей на інет щоб прийти і розповісти "в чому справа". Тому розкажи, просвіти, як те що ти героїчно не прийдеш на вибори змінить ситуацію? Чи тобі пох на ситуацію? Так знайомий теж казав що зміна влади йому пох і влада на нього не впливає, а як курити менше став відразу нервовий і на Овоча плює тихенько... І для тебе покращення знайдеться яке зачепить, може на бомжів влада не дуже впливає, хоча і там є моменти...
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Какие проблемы ? Нет денег на сигареты - пусть курить бросает. Здоровее будет. Не жратва, поди. То же самое и спиртного касается.
    Так можна на все відповісти, лоховська психологія якась - бензин дорогий ходи пішки, хліб дорогий не їж, м'ясо некорисно, цукор біла смерть, повітря платне стало - дихай через раз... і т.п.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 277

Типово

Та ладно, просто коли прикрутять шахер-махери з тарілками в тебе просто не буде грошей на інет щоб прийти і розповісти "в чому справа". Тому розкажи, просвіти, як те що ти героїчно не прийдеш на вибори змінить ситуацію? Чи тобі пох на ситуацію? Так знайомий теж казав що зміна влади йому пох і влада на нього не впливає, а як курити менше став відразу нервовий і на Овоча плює тихенько... І для тебе покращення знайдеться яке зачепить, може на бомжів влада не дуже впливає, хоча і там є моменти...
    ні як не змінить... так як і мій похід на вибори, дока більшість народу буде думати що його хтось повинен годувати доки у нас и буде жопа... а як тільки в когось хватить сили і духу послати паразитів на фіг і їм залишеться або здохнути або начати себе самим годувати тоді і буде зиск.. і як тільки я побачу що отой Грищенко не буде годувати паразитів я за нього не лише проголосую, а ще і в його команду піду задарма... а доти я не буду щодня варити 36 млн порцій каші (с) Станк..

Дописів
    32 194

Типово

Так можна на все відповісти, лоховська психологія якась - бензин дорогий ходи пішки, хліб дорогий не їж, м'ясо некорисно, цукор біла смерть, повітря платне стало - дихай через раз... і т.п.
    Лоховская психология - жаловаться и ныть, вместо того, чтобы заработать. Я так считаю.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 277

Типово

лоховська психологія це вважати що тебе повинен хтось годувати давати цигарки і бензин... все сам... та ще й долю державі сплати на армію, міліцію, науку, медицину освіту....

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    6 258

Типово

Как по мне в стране есть большая проблема - это паханат во главе с януковичем и его прихлебателями из пр. Вопрос возникает в альтернативе, но думаю ответ будет очевиден ближе к выборам. Ну, а пока пусть народ бодаеться, немного времени еще есть.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Лоховская психология - жаловаться и ныть, вместо того, чтобы заработать. Я так считаю.
    Відмовся на наступному ВТЕКу від інвалідності(прикинся розумним) почни працювати, а потім розказуй про заробітки!

Дописів
    32 194

Типово

Відмовся на наступному ВТЕКу від інвалідності(прикинся розумним) почни працювати, а потім розказуй про заробітки!
    Да-да, подгороднянский юмор искромётен и остр.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

лоховська психологія це вважати що тебе повинен хтось годувати давати цигарки і бензин... все сам... та ще й долю державі сплати на армію, міліцію, науку, медицину освіту....
    Тобто сам вирощуй тютюн, видобувай нафту, вивчай крекінг, виробляй електро та теплоенергію, ремонтуй дороги, лікуйся і плати високі податки? Навіщо- тестостєрону на пенсію і депутатам на зарплату?
    Ніхто ж не каже щоб йому видавали цигарки, бензин чи горілку! Навіщо держава лізе і не дає заробити, не дає тютюновим(та іншим) компаніям нормально торгувати і рекламувати продукцію?
    ЗІ лоховська психологія забезпечувати себе всім самому і платити за щось державі.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Да-да, подгороднянский юмор искромётен и остр.
    А що ти мешканець "Бичкі" маєш проти мешканців Підгороднєго? Чи твоя інвалідність не привід для жартів? Я не толєраст, якщо ти інвалід і отримуєш пенсію з моїх податків маєш слухати мої жарти!

Дописів
    32 194

Типово

А що ти мешканець "Бичкі" маєш проти мешканців Підгороднєго? Чи твоя інвалідність не привід для жартів? Я не толєраст, якщо ти інвалід і отримуєш пенсію з моїх податків маєш слухати мої жарти!
    Ну какие с тебя "податки" ? Не смеши. Славбо, что хоть руками работать можешь. Потому как мозгами у тебя вряд ли чего выйдет.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Все таки столько новой интересной информации можно узнать, рассматривая результаты именной голосовалки.
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Все таки столько новой интересной информации можно узнать, рассматривая результаты именной голосовалки.
    А що саме? Що Спокойний за Ющенко голосуватиме?

Дописів
    32 194

Типово

А що саме? Що Спокойний за Ющенко голосуватиме?
    Че, а как думаешь ? Сколько Свобода наберёт ?

Дописів
    28 409

Типово

а де ГРиценко?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Че, а как думаешь ? Сколько Свобода наберёт ?
    В Раду мають пройти, звісно може в ПР виявитися 75% і туди не пройде навіть БЮТ, але в Раді представники ВО Свобода будуть.

Сторінка 2 з 25 ПершаПерша 123456789101112 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті