| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я вообще удивляюсь логике водителей: когда заходит разговор о том, что трамвай подъезжает, и нужно пешиков к нему пропустить - всегда один довод, там есть площадка для ожидания (пусть и в 20 см), пропускать не должен. Когда утверждаю, что там есть площадка для ожидания - почему-то сразу для всех водителей она сразу куда-то исчезает...
Ну и как это вообще понимать? Вы то хоть между собой разберитесь, перед тем, как на пешиков наезжать, что им бы ПДД почитать. В одной и той же ситуации у вас - 2 разных мнения. А пешик (как бы он не поступил), всегда придурком останется, бо ПДД не читал...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
может отсюда ноги растут:
Споруди транспорту АВТОМОБІЛЬНІ ДОРОГИ ДБН В.2.3-4:2007
15.5.3 У місцях зупинок транспортних засобів загального користування потрібно передбачати зупинкові, посадкові майданчики та автопавільйони. Ширина зупинкових майданчиків повинна бути на дорогах I-а, І-б і II категорій 3,75 м, III категорії – 3,5 м і IV-V категорій – 3,0 м. Довжина майданчиків повинна бути для зупинки одного автобуса –13 м, двох – 25 м, трьох – 37 м.
15.5.4 Зупинкові майданчики на автомобільних дорогах I-а, І-б і II категорій необхідно відділяти від перехідно-швидкісної смуги розділювальною смугою завширшки 0,75 м по довжині майданчика, а на дорогах III категорії – 0,5 м. На дорогах IV-V категорій необхідно передбачати заїзні кишені і відокремлювати їх від основних смуг руху суцільною лінією розмітки.
15.5.5 Посадкові майданчики на зупинках пасажирського транспорту повинні бути підвищені на 0,2 м над поверхнею зупинкових майданчиків. Поверхня посадкових майданчиків повинна мати тверде покриття на довжину не меншу довжини зупинкового майданчика та ширину не менше ніж 2 м. Відстань від конструкцій павільйону для пасажирів до крайки зупинкового майданчика повинна бути не менше ніж 2 м. Від посадкових майданчиків за напрямками основних потоків пасажирів необхідно проектувати тротуари завширшки 1,0 м, приєднуючи їх до існуючих. За необхідності вони повинні забезпечувати рух інвалідних колясок.
у каждого свое imho
это жеш российские
если хочется читать актуальные украинские, но на русском языке, то вот например
http://zovzakona.org/content.php?zov..._rules_Ukraine
http://top4auto.com.ua/autousefull/pdd
Вот ГерСтада отремонтировали. Возле трамвайных остановок понаделывали какой-то хрени в 20 см. (я так понимаю, площадки для ожидания).
Ну и что это все же? Площадки для ожидания? Или все же - нет? Как пешику это определить?
И как пешик должен на эту хрень реагировать? Пешик, типа такой продвинутый, что зачитает мысли всех едущих водителей...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Не, просто обидно, когда из пешика придурка делают даже в той ситуации, когда он прав (хотя бы теоретически).
А если по теме: нужно в обязательном порядке в школе вводить уроки изучения ПДД. В моей школе этого не было. Не знаю, как сейчас, но если бы такие уроки ввели - точно ничего плохого от этого не было (ну, кроме ситуаций, которые я выше описал - когда люди по разному интерпретируют ПДД).
та нету на шмидта никаких посадочных площадок...
там обозначен островок безопасности разметкой... всё.
по теме
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks