Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 18 з 22 ПершаПерша ... 8910111213141516171819202122 ОстанняОстання
Всього знайдено 422, показано з 341 по 360.

Тема: Фото загадка (почему западенцы ненавидели советскую власть)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    31 472

Типово

Цитата Допис від -=coNDor=- Переглянути допис
    Чиф, я кину сколько смогу в виде благотворительности, может подтяну нуворишей если проект того будет стоить. Но на счет, не тебе ))
    хм, обидно мне ваше недоверие. только мне, а я уж организую доставку средств. в других играх не играю.

Дописів
    5 697

Типово

Цитата Допис від Команданте Переглянути допис
    Похоже на термальный бассейн в Берегово, но не он, там гор нету, только холм большой слева
    Это шяс их там нету. А до совдепии были. Уроды!
    vodka pour, play balalayka...
    error 404

Дописів
    18

Типово

Цитата Допис від -=coNDor=- Переглянути допис
    1. В данный момент на чьем балансе находится объект и его остаточная стоимость?
    2. Если предприятие не коммунальное, входит ли в список предприятий, не подлежащих приватизации?
    3. Насколько я понимаю, пока собираются деньги только на проектную документацию, таким образом ориентировочная смета (кошторис) не известна. Какие варианты в пост-инвестиционный период вообще рассматриваются: оставить в коммунальной собственности, переход в приватное владение, проч.?
    4. Состояние оформления земельного участка, на котором расположен объект?
    Потом пойдем дальше
    Даю відповіді на ваші питання:
    1.Згідно свідоцтва,виробленого 28.08.2010 року, власником об"єкту є Територіальна громада м. Косів в особі Косівської міської ради.
    Тип об"єкту - нежитлова будівля,(будівля,роздягальні).
    Опис об"єкту:
    -будівля роздягальні,А,загальна площа 300,4 кв.м.
    -басейн №1
    3.Варіанти приватної власності відкидаються.Розглядався варіант,що поскільки споруда розміщена на висоті приблизно 400м над рівнем моря,це ідеально підходить для створення бази збірної України по плаванню,тому що всі змагання міжнародного рівня,а відповідно,і тренування збірної,проводяться на приблизно такій висоті.Велися переговори з представниками КМ і федерації плавання.
    4.Є Державний Акт,згідно якого власником земельної ділянки площею 2.25га є територіальна громада м. Косів в особі Косівської міської ради.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від ploskonos Переглянути допис
    Даю відповіді на ваші питання:
    1.Згідно свідоцтва,виробленого 28.08.2010 року, власником об"єкту є Територіальна громада м. Косів в особі Косівської міської ради.
    Тип об"єкту - нежитлова будівля,(будівля,роздягальні).
    Опис об"єкту:
    -будівля роздягальні,А,загальна площа 300,4 кв.м.
    -басейн №1
    3.Варіанти приватної власності відкидаються.Розглядався варіант,що поскільки споруда розміщена на висоті приблизно 400м над рівнем моря,це ідеально підходить для створення бази збірної України по плаванню,тому що всі змагання міжнародного рівня,а відповідно,і тренування збірної,проводяться на приблизно такій висоті.Велися переговори з представниками КМ і федерації плавання.
    4.Є Державний Акт,згідно якого власником земельної ділянки площею 2.25га є територіальна громада м. Косів в особі Косівської міської ради.
    Юрій, у рішенні йдеться:
    "Рішення про надання згоди на будівництво плавального басейну в м. Косові"
    Заслухавши міського голову М.Фокшея про будівництво плавального басейну на земельній ділянці по вул.Над Гуком,2, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, міська рада вирішила:

Надати згоду на будівництво плавального басейну та спортивно-тренувального комплексу на земельній ділянці, площею 2,2594 га по вулиці Над Гуком, 2 яка знаходиться у комунальній власності територіальної громади міста Косова.
    тобто, нова будівля. яке призначення, головна мета? є вже погоджене бачення концепції?

Дописів
    18

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    Юрій, у рішенні йдеться:

тобто, нова будівля. яке призначення, головна мета? є вже погоджене бачення концепції?
    Прийняте рішення - намір,без декларування якого неможливо привабити потенційного інвестора.
    Це рішення не означає,що завтра хтось розпочне будівництво.

Концепція - я вже писав,що місто з населенням 9тис чоловік не може утримувати таку споруду.
    Приватний бізнес теж не буде вкладати десятки мільйонів в проект,який можливо принесе прибуток через дуже багато років,а скоріше за все не принесе.
    Вихід - тільки в створенні бази збірної,коли забудовником буде держава в особі Міністерства молоді і спорту,чи як воно називається.

Дописів
    39 400

Типово

Прийняте рішення - намір,без декларування якого неможливо привабити потенційного інвестора.
    Це рішення не означає,що завтра хтось розпочне будівництво.
    з іншого боку запитаю - що саме рада дозволила будувати? про початок будівницства питання не ставлю.
    Концепція - я вже писав,що місто з населенням 9тис чоловік не може утримувати таку споруду.
    Приватний
    будь ласка, детальніше про концепт та наміри у часі. будь який інвестор (я, ви, громада, підприємець, підприємство) поцікавиться призначенням споруди.
    концепт затверджений? прийнятий? якщо так, то через які підстави?

заохочувати на внески можна, але треба розуміти мету та відповідність до реалій.

Типово

Кстати, если сопоставить некоторые данные из разных источиников, то получается, что в том бассейне в начале 60-х плескался Сам! Владимир! Владимировичъ! ПУТИН!!!

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Отецъ Федоръ (МП) Переглянути допис
    Кстати, если сопоставить некоторые данные из разных источиников, то получается, что в том бассейне в начале 60-х плескался Сам! Владимир! Владимировичъ! ПУТИН!!!
    Отче, от і добалакалися. буде пірнати в бетон басейну у пошуках амфори дитинства?)

Типово

Цитата Допис від chief Переглянути допис
    есть желающие скинуться кто сколько может на дело восстановления вышки? принимаю взносы.
    Ежели предолагаецца восстановление вышки в первую голову для того, шобы ярусских и протчих москалей того... Ну, сами понимаете... то я ж готов!!!

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Ежели предолагаецца восстановление вышки в первую голову для того, шобы ярусских и протчих москалей того... Ну, сами понимаете... то я ж готов!!!
    Отче, именно для этого и собираются деньги. Давайте мне, я передам чифу.
    Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
    Об управленческом учете человечьим языком

Типово

Отче, от і добалакалися. буде пірнати в бетон басейну у пошуках амфори дитинства?)
    Надо его похутчей пригласить, а то ж гуцулы потом в бассейн воды нальютъ! А без воды с вышки оно будет, как говорят поляки, якнайбардзей скутечне!

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від RedFox Переглянути допис
    нєнєнє. традиційно -"сначало мнє!"))

Типово

Цитата Допис від Jr_Vlad Переглянути допис
    В мене запитання. Чому не можна фотографувати в музеї народної творчості туристам? Чому напроти в дверях в музеї визвольних змагань Карпатського краю можна?

Ну, батенька, Вы б ещё спросили, почему там в Косове организации "Свободы" и ПР в одном помещении находятся...

Дописів
    18

Типово

з іншого боку запитаю - що саме рада дозволила будувати? про початок будівницства питання не ставлю.

будь ласка, детальніше про концепт та наміри у часі. будь який інвестор (я, ви, громада, підприємець, підприємство) поцікавиться призначенням споруди.
    концепт затверджений? прийнятий? якщо так, то через які підстави?

заохочувати на внески можна, але треба розуміти мету та відповідність до реалій.

Рішення про дозвіл будівництва басейну,звичайно.
    Адже споруда знаходиться на земельній ділянці,цільове призначення якої - "обслуговування оздоровчого комплексу".
    У часі :якщо буде конкретна пропозиція завтра - будемо розглядати.Поки що не було.
    В який раз повторюю власну думку,яку поділяють більшість депутатів:погодимося тільки під реальний проект,при відсутності такого - нехай стоїть до кращих часів,ділянка площею 2 з гаком гектари в центрі курортного міста не вартує того,щоб її позбутися,повівшись на якихось аферистів,яких у всі часи вистачало.
    Про хід проекту:фактично підняв це питання п.Бович,який сам став майстром спорту в цьому басейні.Він через свої зв"язки в федерації плавання зацікавив певних осіб.
    Але чи вони мають достатній вплив,для того,щоб привабити сюди державні кошти в час,коли в країні дикий дефіцит бюджету - для мене відповідь очевидна,хоча,я хотів би помилитися.
    Свої думки я виклав тут
    http://www.kosivart.com/forum/index.php?topic=1391.30

Але,в районі створено ініціативну групу,в яку входять мер,голова райради,голова райдержадміністрації - щось там рішають.
    Щоправда якось воно навиворіт робиться,депутати міста,які мають пряме відношення до майна громади,про все дізнаються останніми.
    Хоча,якщо буде прогрес - ми зі своєї сторони зробимо все.що від нас залежить.

Ну, батенька, Вы б ещё спросили, почему там в Косове организации "Свободы" и ПР в одном помещении находятся...

Відповідь проста:в приміщенні,де знаходиться той самий музей,де не можна фотографувати,пустувала кімната.Кілька років тому ту кімнату в аренду взяла районна організація ВО "Свобода".
    Минулого року з того приміщення з"їхав офіс Водоканалу,і на аренду приміщення,що звільнилось, подала заява рай. організація ПР.
    Якихось підстав для відмови ні в кого не було.Якби заяву написала люба інша партія - надали б їм.
    Тому так сталося,що на фасаді висять таблички ПР і Свободи.

Ну і по вишці в басейні:була при поляках,оба фото взяті з сайта європеана,джерело - польська нац. бібліотека.
    Мініатюри долучень Мініатюри долучень Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  20.jpg
Переглядів: 16
Розмір:  62,6 КБ
ID:	670616   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  222.jpg
Переглядів: 13
Розмір:  71,6 КБ
ID:	670617  

Дописів
    39 400

Типово

Рішення про дозвіл будівництва басейну,звичайно.
    та шо ж такє, га?) якого саме басейну? для чого басейн? що прийняли та затвердили?
    У часі :якщо буде конкретна пропозиція завтра - будемо розглядати.Поки що не було.
    на яку пропозицію очикуєте? концептуальну? грошову? шо будувати зібралися ? яка ідея, мета?
    В який раз повторюю власну думку,яку поділяють більшість депутатів:погодимося тільки під реальний проект,при відсутності такого - нехай стоїть до кращих часів,ділянка площею 2 з гаком гектари в центрі курортного міста не вартує того,щоб її позбутися,повівшись на якихось аферистів,яких у всі часи вистачало.
    Про хід проекту:фактично підняв це питання п.Бович,який сам став майстром спорту в цьому басейні.Він через свої зв"язки в федерації плавання зацікавив певних осіб.
    Але чи вони мають достатній вплив,для того,щоб привабити сюди державні кошти в час,коли в країні дикий дефіцит бюджету - для мене відповідь очевидна,хоча,я хотів би помилитися.
    де можна подивитися ідею проекту, яку підтримує чи очолює пан Бович? крім цього щось є? хтось знає на якому світі остаточний варіант?

Але,в районі створено ініціативну групу,в яку входять мер,голова райради,голова райдержадміністрації - щось там рішають.
    Щоправда якось воно навиворіт робиться,депутати міста,які мають пряме відношення до майна громади,про все дізнаються останніми.
    Хоча,якщо буде прогрес - ми зі своєї сторони зробимо все.що від нас залежить.
    тобто, ясно шо нічого неясно))
    1. є остаточне бачення та рішення щодо ідеї проекту, концепції?
    2. як рада позиціонує цей проект? державний? участь інвесторів?
    3. в якій формі можна отримати узгоджений матеріал для інвесторів? є концепція -що буде побудовано і навіщо?

Типово

Цитата Допис від RedFox Переглянути допис
    К Бене Коломойскому и Дубилету у меня больше доверия:

... здесь была копия платёжки через Приватбанк ...

Востаннє редагував Отецъ Федоръ (МП): 08.12.2011 о 17:27

Дописів
    39 400

Типово

К Бене Коломойскому и Дубилету у меня больше доверия:
    Отче, гроші були Ваші? поясніть, будь ласка, для чого? шо саме ви підтримали грошима? чи просто не шкода було?)

Типово

мої, а то ж чиї!!!

Хай зроблять проЭкт! А там і Путіна запросимо!

Дописів
    39 400

Типово

мої, а то ж чиї!!!
    а на інші питання де реакція?))

Дописів
    18

Типово

[QUOTE=Rоlа;14689931

де можна подивитися ідею проекту, яку підтримує чи очолює пан Бович?

[/QUOTE]

Ну яку я вам можу дати відповідь,якщо проекту не існує,а на розробку тех.документації збирають кошти??!
    Ніхто проект басейну бесплатно малювати не буде.

По концепції:всі дії поки що носять характер приватної ініціативи,ну самі зрозумійте,що ніхто з депутатів не поїде в Київ по чиновниках з проханням виділити Косову річний бюджет району чи кількох районів для будівництва басейну,який місто потім не зможе утримувати.
    Бо звідти можуть і в психушку відвезти.

Сторінка 18 з 22 ПершаПерша ... 8910111213141516171819202122 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті