Юрий, рад приветствовать вас в нашем форуме. У меня накоплено некоторое количество вопросов, которые смогли бы шире осветить текущее состояние объекта и, возможно, помогут в обсуждении вероятных путей для реализации довольно благородного проекта.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Юрий, рад приветствовать вас в нашем форуме. У меня накоплено некоторое количество вопросов, которые смогли бы шире осветить текущее состояние объекта и, возможно, помогут в обсуждении вероятных путей для реализации довольно благородного проекта.
Все правильно на рахунок сміття.На жаль,немає механізмів врегулювання даної проблеми.В косівському районі взагалі відсутнє легальне сміттєзвалище.Те,куди в даний час вивозять сміття - не має необхідної документації.Дуже болюче питання для регіону,який позиціонує себе як рекреаційний.
І це не тільки наша біда,подібне становище практично по всій країні.
Плюс відсутність будь-якої ідеології в питаннях виховання підростаючих поколінь з боку держави.20 років не можемо визначитись,куди йдемо,на Схід чи на Захід,але виховувати в дітях нормальне відношення до оточуючого середовища ці 20 років можна було.
По жертвах репресій:так розумію,що по Пшеничниках?Знаю особисто Василя Тимківа,який проводив розкопки,тому якщо можу внести якусь ясність - з задоволенням допоможу.
В свою чергу займаємось питанням перепоховання жертв репресій в своєму місті,і вважаю,що поступили грамотніше,ніж "Меморіал" при розкопках в Пшеничниках,бо звернулись до державного комунального підприємства,яке має всі необхідні дозволи для проведення подібних робіт,і що найголовніше - не є політично заангажованим.
http://www.kosivart.com/forum/index.php?topic=1479.0
Востаннє редагував ploskonos: 07.12.2011 о 18:41
А я знаю шо в Косові біля автовокзалу є дуже чистий туалєт типу сортір який коштує 50 копТаких демократичних цін не зустрічав давно
В мене запитання. Чому не можна фотографувати в музеї народної творчості туристам? Чому напроти в дверях в музеї визвольних змагань Карпатського краю можна?![]()
За демократичні ціни в громадському туалеті перекажу ваш респект приватному підприємцю Роману,який його утримує
Чому не можна фотографувати в музеї народної творчості - сам вперше таке чую,поцікавлюсь завтра.
Якщо будете в Косові - дуже рекомендую приватний музей Струтинського по вул. Шевченка,там надзвичайно достойна експозиція і можна фотографувати,це точно))
А вернувшийся недавноборец с режимомспецкорреспондент утверждал что западная не любила советы за то что разрушили ваш бассейн..
http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post14656003
Спасибо за спокойные обьяснения..Очень редко в этой заполитизированной ветки выслушаешь такую спокойную и привязанную к жизни точку зрения..
Бассейн наверное икнул пока его тут обсуждали..
И всетаки..фотография советского периода?
Спасибо..
Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим
Какие? А то что то я не могу сориентироваться. Может быть, это заглазное называние жителей Косива вуйками?
Или деланная вежливость, когда один из реальныхвуекжителей Косива ВДРУК объявился на форуме?![]()
Оскільки басейн функціонував і при Польщі,і в післявоєнний період - мені важко по трусах і купальниках визначити дату фото.
Також завдяки даному обговоренням зловив себе на тому,що теж не знаю,чи була вишка відразу побудована з басейном,чи її добудували в часи СРСР.
Хоча,виходячи з логічних міркувань,скоріше за все вишка побудована при поляках,так як під нею заглиблення метрів на чотири,і щоб його зробити ,потрібна була б капітальна реконструкція споруди,про яку я ніколи ні від кого не чув.
Завтра попробую вам і собі дати відповідь на ці питання.
Флексо, слезайте с бронепоезда, вы давно в маневровом тупике
Вы так увлеклись поиском оправдания, что забыли ответить на мой вопрос
На рахунок "вуйків" і т.д.:
мене завжди дивує те,що "носії культури" ,які навчили нас граматики,мають цілу купу "епітетів" стосовно жителів ЗУ."Вуйки,свідоміти,бандери,гуцули" і т.д.
І відсутність жодного ярлика в жителів ЗУ стосовно жителів Східної.
Виходить,що або засильно окультурили західняків,або самі деградували в культурному плані.
Хотів би,щоб духовні нащадки визволителів зрозуміли єдине:в вересні 39-го року радянські війська "визволили" не стадо папуасів,а цілком нормальних людей,які мали непоганий рівень освіти,поголовно володіли двома мовами,тільки замість російської знали польську,уміли працювати,заробляти,жити...
Але це ліричний відступ,який не має жодного відношення до басейну,і продовження цієї теми б не хотілося.
1. В данный момент на чьем балансе находится объект и его остаточная стоимость?
2. Если предприятие не коммунальное, входит ли в список предприятий, не подлежащих приватизации?
3. Насколько я понимаю, пока собираются деньги только на проектную документацию, таким образом ориентировочная смета (кошторис) не известна. Какие варианты в пост-инвестиционный период вообще рассматриваются: оставить в коммунальной собственности, переход в приватное владение, проч.?
4. Состояние оформления земельного участка, на котором расположен объект?
Потом пойдем дальше
ну ваще-т эпитетов-антиподов к "Вуйки,свідоміти,бандери,гуцули" полно. Вы их в ассортименте можете найти на нашем форуме.Кстати, а "гуцулы" тоже обидный эпитет?
Але це ліричний відступ,який не має жодного відношення до басейну,і продовження
цієї теми б не хотілося.на нашем форуме это невозможно.
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Добре,повірю на слово,але шукати не буду))
На рахунок "гуцулів" : не образливо тоді ,коли застосовується по призначенню.
А справжніми гуцулами є тільки жителі гірських сіл косівського,верховинського,надвірнянського районів,якщо не помиляюсь.
До речі,дуже своєрідні люди,як і всі горці.
В зависимости от ответов может получиться вилка развития диалога, переходящая в дерево. В принципе приведенные вопросы опорные. Также уточните изготовлена ли тех. паспорта в БТИ, а по Держкомзему - какой общий размер участка под объект.
Сканы документов из Держкомзема и БТИ вам лично хоть и могут предоставить для ознакомления, но они не предназначены для публикации. Меня интересует только фактология.
есть желающие скинуться кто сколько может на дело восстановления вышки? принимаю взносы.
Чиф, я кину сколько смогу в виде благотворительности, может подтяну нуворишей если проект того будет стоить. Но на счет, не тебе ))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks