Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 17 з 22 ПершаПерша ... 78910111213141516171819202122 ОстанняОстання
Всього знайдено 422, показано з 321 по 340.

Тема: Фото загадка (почему западенцы ненавидели советскую власть)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    29 666

Типово

Юрий, рад приветствовать вас в нашем форуме. У меня накоплено некоторое количество вопросов, которые смогли бы шире осветить текущее состояние объекта и, возможно, помогут в обсуждении вероятных путей для реализации довольно благородного проекта.

Дописів
    18

Типово 1

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    я вже бачила, але може ваш нік то псевдонім, тому запитала.
    дяка.)

почитала останні дописи на косівському форумі щодо обговорення теми басейну у цій темі - адекватна реакція на критику за смітник.
    якщо косівським дописувачам будуть цікаві якісь теми - заходьте до нас. шкода, шо Вас не було у темі про жертв репресій і-франковщини.
    Все правильно на рахунок сміття.На жаль,немає механізмів врегулювання даної проблеми.В косівському районі взагалі відсутнє легальне сміттєзвалище.Те,куди в даний час вивозять сміття - не має необхідної документації.Дуже болюче питання для регіону,який позиціонує себе як рекреаційний.
    І це не тільки наша біда,подібне становище практично по всій країні.
    Плюс відсутність будь-якої ідеології в питаннях виховання підростаючих поколінь з боку держави.20 років не можемо визначитись,куди йдемо,на Схід чи на Захід,але виховувати в дітях нормальне відношення до оточуючого середовища ці 20 років можна було.

По жертвах репресій:так розумію,що по Пшеничниках?Знаю особисто Василя Тимківа,який проводив розкопки,тому якщо можу внести якусь ясність - з задоволенням допоможу.
    В свою чергу займаємось питанням перепоховання жертв репресій в своєму місті,і вважаю,що поступили грамотніше,ніж "Меморіал" при розкопках в Пшеничниках,бо звернулись до державного комунального підприємства,яке має всі необхідні дозволи для проведення подібних робіт,і що найголовніше - не є політично заангажованим.

http://www.kosivart.com/forum/index.php?topic=1479.0
    Востаннє редагував ploskonos: 07.12.2011 о 18:41

Дописів
    18

Типово

Цитата Допис від -=coNDor=- Переглянути допис
    Юрий, рад приветствовать вас в нашем форуме. У меня накоплено некоторое количество вопросов, которые смогли бы шире осветить текущее состояние объекта и, возможно, помогут в обсуждении вероятных путей для реализации довольно благородного проекта.
    Питайте,з задоволенням відповім в міру своїх можливостей)

Звідки Ви
    Ку-Ку
    Дописів
    8 258

Типово

А я знаю шо в Косові біля автовокзалу є дуже чистий туалєт типу сортір який коштує 50 коп Таких демократичних цін не зустрічав давно

В мене запитання. Чому не можна фотографувати в музеї народної творчості туристам? Чому напроти в дверях в музеї визвольних змагань Карпатського краю можна?

Дописів
    18

Типово

Цитата Допис від Jr_Vlad Переглянути допис
    А я знаю шо в Косові біля автовокзалу є дуже чистий туалєт типу сортір який коштує 50 коп Таких демократичних цін не зустрічав давно

В мене запитання. Чому не можна фотографувати в музеї народної творчості туристам? Чому напроти в дверях в музеї визвольних змагань Карпатського краю можна?
    За демократичні ціни в громадському туалеті перекажу ваш респект приватному підприємцю Роману,який його утримує

Чому не можна фотографувати в музеї народної творчості - сам вперше таке чую,поцікавлюсь завтра.
    Якщо будете в Косові - дуже рекомендую приватний музей Струтинського по вул. Шевченка,там надзвичайно достойна експозиція і можна фотографувати,це точно))

Звідки Ви
    Каз ССР Приватград
    Дописів
    18 042

Типово

А вернувшийся недавно борец с режимом спецкорреспондент утверждал что западная не любила советы за то что разрушили ваш бассейн..

http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post14656003

Спасибо за спокойные обьяснения..Очень редко в этой заполитизированной ветки выслушаешь такую спокойную и привязанную к жизни точку зрения..
    Бассейн наверное икнул пока его тут обсуждали..

И всетаки..фотография советского периода?
    Спасибо..
    Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим

Дописів
    15 562

Типово

обнаружил признаки подбивания диалога под узкий результат.
    Какие? А то что то я не могу сориентироваться. Может быть, это заглазное называние жителей Косива вуйками?
    Или деланная вежливость, когда один из реальных вуек жителей Косива ВДРУК объявился на форуме?

Дописів
    18

Типово

Цитата Допис від Stone Переглянути допис
    А вернувшийся недавно борец с режимом спецкорреспондент утверждал что западная не любила советы за то что разрушили ваш бассейн..

http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post14656003

Спасибо за спокойные обьяснения..Очень редко в этой заполитизированной ветки выслушаешь такую спокойную и привязанную к жизни точку зрения..
    Бассейн наверное икнул пока его тут обсуждали..

И всетаки..фотография советского периода?
    Спасибо..
    Оскільки басейн функціонував і при Польщі,і в післявоєнний період - мені важко по трусах і купальниках визначити дату фото.
    Також завдяки даному обговоренням зловив себе на тому,що теж не знаю,чи була вишка відразу побудована з басейном,чи її добудували в часи СРСР.
    Хоча,виходячи з логічних міркувань,скоріше за все вишка побудована при поляках,так як під нею заглиблення метрів на чотири,і щоб його зробити ,потрібна була б капітальна реконструкція споруди,про яку я ніколи ні від кого не чув.
    Завтра попробую вам і собі дати відповідь на ці питання.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    29 666

Типово

Флексо, слезайте с бронепоезда, вы давно в маневровом тупике

Дописів
    15 562

Типово

Флексо, слезайте с бронепоезда, вы давно в маневровом тупике
    Вы так увлеклись поиском оправдания, что забыли ответить на мой вопрос

Дописів
    18

Типово

Цитата Допис від Флексо Переглянути допис
    Какие? А то что то я не могу сориентироваться. Может быть, это заглазное называние жителей Косива вуйками?
    Или деланная вежливость, когда один из реальных вуек жителей Косива ВДРУК объявился на форуме?
    На рахунок "вуйків" і т.д.:
    мене завжди дивує те,що "носії культури" ,які навчили нас граматики,мають цілу купу "епітетів" стосовно жителів ЗУ."Вуйки,свідоміти,бандери,гуцули" і т.д.
    І відсутність жодного ярлика в жителів ЗУ стосовно жителів Східної.
    Виходить,що або засильно окультурили західняків,або самі деградували в культурному плані.
    Хотів би,щоб духовні нащадки визволителів зрозуміли єдине:в вересні 39-го року радянські війська "визволили" не стадо папуасів,а цілком нормальних людей,які мали непоганий рівень освіти,поголовно володіли двома мовами,тільки замість російської знали польську,уміли працювати,заробляти,жити...

Але це ліричний відступ,який не має жодного відношення до басейну,і продовження цієї теми б не хотілося.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    29 666

Типово

Цитата Допис від ploskonos Переглянути допис
    Питайте,з задоволенням відповім в міру своїх можливостей)
    1. В данный момент на чьем балансе находится объект и его остаточная стоимость?
    2. Если предприятие не коммунальное, входит ли в список предприятий, не подлежащих приватизации?
    3. Насколько я понимаю, пока собираются деньги только на проектную документацию, таким образом ориентировочная смета (кошторис) не известна. Какие варианты в пост-инвестиционный период вообще рассматриваются: оставить в коммунальной собственности, переход в приватное владение, проч.?
    4. Состояние оформления земельного участка, на котором расположен объект?
    Потом пойдем дальше

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

На рахунок "вуйків" і т.д.:
    мене завжди дивує те,що "носії культури" ,які навчили нас граматики,мають цілу купу "епітетів" стосовно жителів ЗУ."Вуйки,свідоміти,бандери,гуцули" і т.д.
    І відсутність жодного ярлика в жителів ЗУ стосовно жителів Східної.
    Виходить,що або засильно окультурили західняків,або самі деградували в культурному плані.
    Хотів би,щоб духовні нащадки визволителів зрозуміли єдине:в вересні 39-го року радянські війська "визволили" не стадо папуасів,а цілком нормальних людей,які мали непоганий рівень освіти,поголовно володіли двома мовами,тільки замість російської знали польську,уміли працювати,заробляти,жити...
    ну ваще-т эпитетов-антиподов к "Вуйки,свідоміти,бандери,гуцули" полно. Вы их в ассортименте можете найти на нашем форуме. Кстати, а "гуцулы" тоже обидный эпитет?

Але це ліричний відступ,який не має жодного відношення до басейну,і продовження
    цієї теми б не хотілося.
    на нашем форуме это невозможно.
    Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
    Об управленческом учете человечьим языком

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    29 666

Типово

Але це ліричний відступ,який не має жодного відношення до басейну,і продовження цієї теми б не хотілося.
    Привыкайте парируя или игнорируйте )) Тут кто-то давно задал тон и все сплошь обвешены прозвищами как дембель аксельбантами )))
    Но отрадно, что эти же люди потом регулярно встречаются по пивным поводам

Дописів
    18

Типово

1. В данный момент на чьем балансе находится объект и его остаточная стоимость?
    2. Если предприятие не коммунальное, входит ли в список предприятий, не подлежащих приватизации?
    3. Насколько я понимаю, пока собираются деньги только на проектную документацию, таким образом ориентировочная смета (кошторис) не известна. Какие варианты в пост-инвестиционный период вообще рассматриваются: оставить в коммунальной собственности, переход в приватное владение, проч.?
    4. Состояние оформления земельного участка, на котором расположен объект?
    Потом пойдем дальше
    Давайте так:ви викладаєте всі питання,а я,щоб не бути голослівним,завтра зранку іду в міськраду,роблю скани документів,і виставляю тут в гілці.
    Питання давайте всі зразу,щоб я кілька раз не ходив.

Дописів
    18

Типово

Цитата Допис від RedFox Переглянути допис
    ну ваще-т эпитетов-антиподов к "Вуйки,свідоміти,бандери,гуцули" полно. Вы их в ассортименте можете найти на нашем форуме. Кстати, а "гуцулы" тоже обидный эпитет?

Добре,повірю на слово,але шукати не буду))
    На рахунок "гуцулів" : не образливо тоді ,коли застосовується по призначенню.
    А справжніми гуцулами є тільки жителі гірських сіл косівського,верховинського,надвірнянського районів,якщо не помиляюсь.
    До речі,дуже своєрідні люди,як і всі горці.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    29 666

Типово

Давайте так:ви викладаєте всі питання,а я,щоб не бути голослівним,завтра зранку іду в міськраду,роблю скани документів,і виставляю тут в гілці.
    Питання давайте всі зразу,щоб я кілька раз не ходив.
    В зависимости от ответов может получиться вилка развития диалога, переходящая в дерево. В принципе приведенные вопросы опорные. Также уточните изготовлена ли тех. паспорта в БТИ, а по Держкомзему - какой общий размер участка под объект.
    Сканы документов из Держкомзема и БТИ вам лично хоть и могут предоставить для ознакомления, но они не предназначены для публикации. Меня интересует только фактология.

Дописів
    18

Типово

В зависимости от ответов может получиться вилка развития диалога, переходящая в дерево. В принципе приведенные вопросы опорные. Также уточните изготовлена ли тех. паспорта в БТИ, а по Держкомзему - какой общий размер участка под объект.
    Сканы документов из Держкомзема и БТИ вам лично хоть и могут предоставить для ознакомления, но они не предназначены для публикации. Меня интересует только фактология.
    ок,завтра дам аргументовану відповідь.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    31 472

Типово

есть желающие скинуться кто сколько может на дело восстановления вышки? принимаю взносы.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    29 666

Типово

Чиф, я кину сколько смогу в виде благотворительности, может подтяну нуворишей если проект того будет стоить. Но на счет, не тебе ))

Сторінка 17 з 22 ПершаПерша ... 78910111213141516171819202122 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті