| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
БУХсопровождение: юрлица, физлица, нотариусы. Регистрация/Ликвидация ВЫТЯГИ
Сдам отчеты за Вас!
Главное в налоговую не пишите таких вопросов![]()
По букве закона - давно нужно. Дальше рулетка: повезет/не повезет![]()
(и вот вот он как раз готовится )Физические лица - субъекты предпринимательской деятельности
Найпростішою формою здійснення підприємницької діяльності є форма приватного підприємництва фізичними особами, тобто без створення підприємств чи інших юридичних осіб. Ринкова економіка надає можливості людині, яка має бажання, знання, кошти або майно і на яку не поширюються законодавчі заборони, розпочати справу і втілити у життя своє уявлення про ефективну, прибуткову діяльність та, як наслідок, досягти матеріального добробуту. Спеціального нормативного акта, який встановлював би правовий статус громадянина-підприємця, на сьогодні не існує...
Много читать здесь
Сдам отчеты за Вас!
Есть новости какая ставка единого налога по 1 и 2 групп?
Наверно и счет введут новый, а объявят его где то... за 2 дня до 25 января, а шоб не успели))) и можно было штрафами поживиться))))
Востаннє редагував observer: 21.11.2011 о 11:27
1-я группа - бывшие патентники, так что и не смотрите туда
Сдам отчеты за Вас!
В принципе, все ставки и счета должны быть до 15 декабря? Вроде раньше до этой даты надо было за январь ЕН оплатить и заявление подать?
??????1-я группа - бывшие патентники, так что и не смотрите туда
Так что теперь только в миллионеры?
Тогда они штампики ставили, сейчас регистрируют через Киев. Могут, но я бы не стала.
Сдам отчеты за Вас!
разве что притянешь свою деятельность к ремеслу291.1.1. фізичні особи — підприємці (далі у цій главі — фізичні особи), які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно ремісничу діяльність, роздрібний продаж товарів з торговельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню, та обсяг доходу яких протягом календарного року, що передує періоду переходу на спрощену систему оподаткування, не перевищує 150 розмірів мінімальної заробітної плати, установленої законом на 1 січня податкового (звітного) року (далі у цій главі — мінімальна заробітна плата);ну а чем не ремесло
![]()
Сдам отчеты за Вас!
у Гобза тада спросите...
офисные айтишники-забавно)))
Я не знаю умных слов...
Я считаю Вас за козлов...
Третья группа упрощенцев мало чем будет отличаться от ЧП на ОС, если посчитать уплачиваемые налоги и додатки. Социалка в 34 % остается не тронутой, а подоходной налог заменяется налогом со ставкой 3 или 5%.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks