Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 437 з 556 ПершаПерша ... 337387427428429430431432433434435436437438439440441442443444445446447487537 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11115, показано з 8 721 по 8 740.

Тема: Экс-премьера Юлию Тимошенко арестовали

Дописів
    39 400

Типово

"здєсь і сєйчас"
    Українська правда" поцікавилася в Клюєва, чи має він або його родина стосунок до компанії Activ Solar, під час перебування першого віце-прем'єра на Ялтинській європейській стратегії. "Жодного стосунку немає", - запевнив Клюєв.
    Україна для людей": 370 мільйонів державної підтримки - для двох донецьких родин
    21:44 16.11.2010

найбільшу допомогу держави комісія Клюєва вирішила надати запорізькому "Заводу напівпровідників" - в розмірі 200 мільйонів гривень.

Ця підтримка йому надається в "для реалізації інноваційного проекту "Створення вертикально-інтегрованої компанії з виробництва фотогальванічної продукції". На 200 мільйонів їм буде компенсовано суму відсоткових ставок за користування кредитом.

Українській бюджет допомагає австрійському бізнесу - чи не абсурд? Ні, тому що "віденський інвестор" лише за назвою австрійський.

"Завод напівпровідників" входить у бізнес-імперію... першого віце-прем'єра Андрія Клюєва. Як випливає з австрійського сайту Activ Solar GmbH, українське представництво фірми знаходиться у Києві за адресою вулиця Різницька, 3.
    Розвиток сонячної енергетики в Україні на благо братів Клюєвих
    Юрій Онишків 13 апреля 2011 11:05

Поки Клюєв перебуває в уряді, підприємствам його сім'ї можна з впевненістю пророкувати світле майбутнє. П'ять компаній, які об'єднанні однією назвою “Крайміа Солар” і належать до групи компанії Клюєвих Activ Solar, уряд надав чималі преференції.

23 вересня 2010 року Національна комісія регулювання електроенергетики України (НКРЕ) власною постановою затвердила так званий “зелений” тариф для “Крайміа Солар 1” та “Крайміа Солар 2”, які в Криму займаються генеруванням електроенергії з енергії сонячного випромінювання.

А 10 лютого цього року до списку цих компаній, які виробляють електроенергію з сонячного проміння і яким платять підвищений “зелений” тариф, додались ще троє компаній-клонів - “Крайміа Солар 3”, “Крайміа Солар 4” та “Крайміа Солар 5”. Усім тариф встановлено до 2030 року.
    Усього станом на квітень 2011 року “зелений” тариф отримали 42 компанії, але максимальним тарифом користується тільки група "Крайміа Солар". Наземні сонячні станції, які має компанія, потребують великих інвестицій, але і тут вони мали урядове сприяння.

В липні минулого року уряд звільнив “Крайміа Солар 1” та “Крайміа Солар 2” від сплати мита та ПДВ за імпорт в Україну двох сонячних електростанцій і комплектуючих загальною вартістю 700 млн. євро.

А роботу свою частина компаній братів Клюєвих почала з того, що Клюєв власним рішенням дав на розвиток бізнесу 200 мільйонів гривень з державного бюджету. Тоді мова йшла про запорізький “Завод напівпровідників”, який належить австрійській компанії Activ Solar, яп писала в своєму розслідуванні “Українська правда”.http://www.epravda.com.ua/publicatio.../07/22/292640/
    КЕРІВНИЦТВО

Отже, керівником Activ Solar є пан на прізвище Каве Ертефай. Він - зять Сергія Клюєва, згідно з реєстрацією, походить з міста Дубаї, Об'єднані Арабські Емірати
    Рідний син першого віце-прем'єра Андрія Клюєва Богдан, згідно з відкритою інформацією, працює менеджером з розвитку в Activ Solar

найпершим засновником Activ Solar в 2008 році виступала австрійська фірма Slav Beteiligung GmbH, стовідсотковим власником якої була компанія зі співзвучною назвою Slav AG, що, в свою чергу, належить братам Андрію та Сергію Клюєвим у пропорції 50% на 50%. Остання інформація є на профільному австрійському сайті навіть у відкритому доступі.

Наприкінці 2008 року було вирішено поміняти засновників - одноосібним власником Activ Solar став директор фірми і зять Сергія Клюєва, згаданий вище Каве Ертефай.

Але в такому вигляді склад акціонерів також проіснував недовго.

Починаючи з липня 2009 року і донині засновником Activ Solar значиться дуже непримітна, на перший погляд, контора - P&A CORPORATE TRUST, на чолі якої перебуває пан Райнхард Прокш.

Ми би на цьому і зупинили своє розслідування, якби не звернули увагу на адресу, за якою значиться цей траст: Штьоклервег, 4, місто Вадуц, князівство Ліхтенштейн.

"Українська правда" вже стикалася з цією адресою на території карликової держави... в ході розслідування щодо відчуження з державної власності "Межигір'я".

Цей самий P&A CORPORATE TRUST за тією самою адресою в Ліхтенштейні виступає власником акцій однієї британської компанії під назвою Blythe (Europe) Ltd.

Ця лондонська фірма, у свою чергу, володіє 35% київської компанії "Танталіт", яка сьогодні є номінальним власником легендарної резиденції Януковича "Межигір'я".

Ця ж фірма Blythe (Europe) Ltd виступає кінцевим власником іншої компанії з орбіти Януковича - "Дом Лесника", що контролює Дніпровсько-Тетерівське лісомисливське господарство в Сухолуччі.

Формально "Дом Лесника" є власником земельних ділянок площею 17,5 гектарів, на яких розташовано мисливську резиденцію Януковича, що перебуває під охороною спецпідрозділу "Беркут". Але завдяки протитанковому рову та мережі контрольно-пропускних пунктів усі 30 тисяч гектарів лісництва перетворилися на зону відчуження, куди не може ніхто.

Реєстраційні документи фірми Blythe (Europe) Ltd ми придбали на сайті британського державного реєстратора.
    ......
    http://www.pravda.com.ua/articles/2011/10/21/6693989/

P.S. В ході підготовки цього розслідування "Українська правда" неодноразово намагалася отримати точку зору Андрія та Сергія Клюєва щодо встановлених фактів. Сергій Клюєв відповів, що не хоче спілкуватися з "Українською правдою".

Андрій Клюєв відмовився обговорювати бізнес-діяльність компанії Activ Solar. Передані Клюєву через його прес-секретаря запитання так і залишилися без відповідей. Не відповів на запит "Української правди" і Павло Литовченко - формальний директор фірми "Танталіт", яка на паперах володіє резиденцією "Межигір'я".
    Юля варовка, мьі жє всє знаєм.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Не расстраивайте синюшат, не портьте им праздник...
    а. та можна не перейматися, бо вузьколобі не сприймають інформацію, якщо чечетов та лук'янов не розжували та не поклали у вуха )

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    а що врятує Україну від суду Лінча...?
    конкурс краси?)

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Globus Переглянути допис
    К сожалению я чистоплюй, животное желание сделать кому то плохо/хуже и т.д., отсутствует напрочь
    те ж саме. але люмпену це пофіг.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    а. та можна не перейматися, бо вузьколобі не сприймають інформацію, якщо чечетов та лук'янов не розжували та не поклали у вуха )
    згоден, синьожопі надто тупі і їх рефлекси примітивні. Це треба сприймати як факт.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    а що врятує Україну від суду Лінча...?
    хто виживе, той і розкаже.

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Цитата Допис від Globus Переглянути допис
    Только юродивый может угадать, что за очередной идиотизм рождается в головах проФФессионалов)))
    Не воруйте - угадывать не придется!

Читали выше про собственноручный подарок Москве? Стоимость его представляете? За сколько веков зарплату копила?

Типово

Цитата Допис від vict Переглянути допис
    я на месте власти счас луценко бы выпустил... чувак уже год в сизо за 40 тыс... по нынешним временам это несерьезно
    во-первых этот клоун оттянет на себя часть свидомых голосов, а во вторых развеем миф про политические преследования
    Расскажите это тем, кого он за мешок сахару садил....

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    згоден, синьожопі надто тупі і їх рефлекси примітивні. Це треба сприймати як факт.
    сбитые летчики снова учат правильно летать
    не знаю, на кого рассчитаны эти пассажи... лично я тут не наблюдаю людей, которые с раскрытыми ртами слушают чечетова...
    наверно самому себе внушить, что раз есть еще тупее, то сам может и не такой тупой

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

2 частина "Марлезонського балету". Цікаво, кого з судей призначать тєрпілами?
    .. да там уже очередь стоит...

я вже давно і нудно це пишу: Україну врятує лише суд Лінча.
    .. не врятує... работать все равно некому будет..
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Цитата Допис від Dak0ta Переглянути допис
    Расскажите это тем, кого он за мешок сахару садил....
    большая политика это как бы не колхозные разборки... хотя у нас может и да

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

не знаю, на кого рассчитаны эти пассажи... лично я тут не наблюдаю людей, которые с раскрытыми ртами слушают чечетова...
    наверно самому себе внушить, что раз есть еще тупее, то сам может и не такой тупой
    ... ну это ты им польстил очень сильно.... они даже дверь в самолет не нашли...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Сиамский Кот
    Guest

Типово

БАВО!!!!

Дописів
    15 562

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    ... ну это ты им польстил очень сильно.... они даже дверь в самолет не нашли...
    Вы с Витьком умеете утешить друг друга )))

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Сиамский Кот Переглянути допис
    БАВО!!!!
    БАБУ!!!!!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від Dak0ta Переглянути допис
    Не воруйте - угадывать не придется!

Читали выше про собственноручный подарок Москве? Стоимость его представляете? За сколько веков зарплату копила?
    ну, припустимо, не власноручний, а від ЄЕСУ. до чого тут зарплата?
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Дописів
    39 400

Типово

чечетови та лук'янови - рівень більшості виборців ПР, саме для цього рівня рупори надають інформацію і про Тимошенко, і про БЮТ і про покращення.
    в цій темі є представники відповідного рівня. нашо мені "внушить" та інші ваші вигадки? спілкуємся, рівень визначити не важко.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Сиамский Кот Переглянути допис
    БАВО!!!!
    киця, Чечетов теж літерою "в" підміняє іншу букву)

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Браво! Чечетов вами пишається! бгг!!!

Сторінка 437 з 556 ПершаПерша ... 337387427428429430431432433434435436437438439440441442443444445446447487537 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті