| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Доречі пан Опитній не паліться, нехай ярускіє продовжують вважати вас за свого. Ги-ги![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Свобода особисто мені тим і подобається, що не заграє з "нєопрєдєлівшиміся" та іншим електоральним планктоном як Юля чи Овоч, типу треба казати те що подобається отарі. Не можна бути трошки патріотом чи трошки націоналістом. А політичних флюгерів у нас повно, на будь-який смак.
я от не уявляю ЯК не правляча партія може це доводити? З прапорами під посольствами стояти? Робити політичні заяви? Так таких у нас хоч греблю гати... В ЄС у нас вступали всі провладні партії (тепер політтрупи або напівтрупи): ЄДА, НУ, НУНС, БЮТ. Тепер прийшла черга ПР. Всі інші лише воюють за електорат, кожен по-своєму. Але кожна партія, хто при владі намагається ЦЕ доводити. Лише це наразі живить мене оптимізмом.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks