Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 381 з 556 ПершаПерша ... 281331371372373374375376377378379380381382383384385386387388389390391431481 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11115, показано з 7 601 по 7 620.

Тема: Экс-премьера Юлию Тимошенко арестовали

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    И у кого же в этой теме она сочувствие вызывала, кроме Глобуса и Вопа?
    При чем тут сочувствие, к интересу?
    Спокойный, перестаньте мыслить о руководстве дургих стран и организаций на уровне ваших домашних эмоций

Дописів
    15 562

Типово

А с чего Вы взяли, что я обижаюсь?
    Не знаю, поймете Вы или нет, но степень обиды на какое то высказывание зависит от личности высказывающего, а не от содержания этой фразы.
    Так вот, я не обижаюсь на Вас. Честное слово.
    Вы так громко чавкали, делая успокоительный минет Витьку, что я подумал, что и Вы обиделись, принимая на свой счет. Ну, раз не обижаетесь, то и ладненько

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Я уже замечал здесь, что как бы не старался человек, но если он изначально хам и быдло, то это рано или поздно всегда найдет выход наружу. Почему только обычно мне попадаются в этом люди с соответствующей полит. и нац. ориентацией.

Дописів
    15 562

Типово

Я уже замечал здесь, что как бы не старался человек, но если он изначально хам и быдло, то это рано или поздно всегда найдет выход наружу. Почему только обычно мне попадаются в этом люди с соответствующей полит. и нац. ориентацией.
    Вы же свое хамство не замечаете почему то. Юлеботы, юлефаны и другие, менее ласковые прозвища, с хамством никак не ассоциируются, не правда ли?
    ЗЫ
    Кстати, если что, то я голосовал за Януковича

Дописів
    39 400

Типово

допомогти знайти відповдь на "почєму "?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Цитата Допис від Флексо Переглянути допис
    Вы же свое хамство не замечаете почему то. Юлеботы, юлефаны и другие, менее ласковые прозвища, с хамством никак не ассоциируются, не правда ли?
    Не хотелось бы отвесать словами Ведьмы, - покажите, где я перешел на прямые оскорбления и хамство. ну то такэ
    ЗЫ
    Кстати, если что, то я голосовал за Януковича
    Я начинаю сомневаться в Вашем совершенолетии. С каких пор полит предпочтения и имя кандидата, за которого голосовал, определяет степень культуры? Я такое слышал только от местных особо национально озабоченных. А да, и от некоторых представителей украинской культуры.
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Цитата Допис від favorites.com.ua Переглянути допис
    Ой, не поймет лохторат Федоровича...
    Я так понимаю между строк следует читать - чет я очкую и воровку надобно срочно выпускать?))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    допомогти знайти відповдь на "почєму "?
    Вы не поверите, я знаю
    Ну то такэ...

Дописів
    39 400

Типово

Вы не поверите, я знаю
    не бачите? чи щось інше?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

Цитата Допис від favorites.com.ua Переглянути допис
    Ой, не поймет лохторат Федоровича...
    А причём тут "лохторат"? Янучары для себя декриминализацию готовят. шоб потом не посадили...
    ...я так думаю.

Дельфинарий: хлорированная тюрьма

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Захист Тимошенко відмовився від допомоги російських адвокатів

В Україні «достатньо кваліфікованих адвокатів для захисту Юлії Тимошенко в українських та міжнародних судах». Адвокат колишнього прем’єр-міністра Юрій Сухов відмовився від допомоги російських колег. Про це інформує Дзеркало тижня.
    Він подякував колегам із Гільдії російських адвокатів за готовність захищати Ю.Тимошенко в міжнародних судах, у тому числі в Європейському суді.
    «Спасибі за підтримку і запропоновану допомогу, однак у справі Ю.Тимошенко більше політики, а не права. У зв`язку з цим українським адвокатам легше її захищати в національних судах нашої країни», — зазначив Ю.Сухов.
    Президент Гільдії російських адвокатів, заслужений юрист України Гасан Мірзаєв заявив сьогодні у Москві про готовність російських адвокатів «надати необхідну юридичну допомогу Ю.Тимошенко щодо захисту її прав у міжнародних судах, а також в Європейському суді з прав людини».
    За його словами, російські адвокати вважають, що «вирок нічого спільного з правосуддям не має, а носить явно політичний характер».
    «Ми сподіваємося, що вищі судові інстанції України дадуть об`єктивну правову оцінку винесеному вироку», — сказав Г.Мірзаєв.

Дописів
    40 847

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    31 472

Типово

Служба безопасности Украины объявит о новом уголовном деле против Юлии Тимошенко.
    Об этом сообщают источники "Украинской правды".
    В четверг на 15 часлв анонсирован брифинг СБУ.
    По словам источников, во время брифинга может быть объявлено о новом уголовном деле против Юлии Тимошенко.
    Дело ведет СБУ и следствие шло полгода.

окружили, вАлки пАзорные.

ОПЫТНЫЙ
    Guest

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    ваша уява може створювати будь які питання. і відповіді на них теж
    Фотка Тюльки стоит в углу комнаты ? Наверное по утрам и вечером отбиваете ей поклоны как своей бахине ?

Дописів
    15 562

Типово

Не хотелось бы отвесать словами Ведьмы, - покажите, где я перешел на прямые оскорбления и хамство. ну то такэ
    Я Вам не нянька, что бы как нашкодившего кота носом тыкать. Сами за собой следите. Ну то таке
    Я начинаю сомневаться в Вашем совершенолетии.
    Да мне фиолетово на Ваши сомнения. Вас же никак не беспокоят мои сомнения в Вашем здравомыслии? Не?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    4 149

Типово

Цитата Допис від sceptic Переглянути допис
    А причём тут "лохторат"? Янучары для себя декриминализацию готовят. шоб потом не посадили...
    100%
    Никогда не жалуйся на время, ибо ты для того и рожден, чтобы сделать его лучше
    Иван Александрович Ильин

Дописів
    40 847

Типово

не могу избавиться от ощущения спектакля. Автора! Автора увидеть хочется. ну и понять, зачем все это.

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Конфлікт з Юлією Тимошенко дорого обійшовся вже двом президентам України. Леонід Кучма, який посадив її у СІЗО в 2001 р., став мішенню протестів усередині країни і об'єктом неприхованої гидливості на Заході, в результаті чого йому довелося йти на уклін до "донецьких" і до Кремля одночасно, - пише Аркадій Мошес в російському Ежедневном Журнале.
    Кучма не зміг призначити наступника на свій вибір, залишив посаду президента з остаточно зруйнованою репутацією, а створена ним політична модель "елегантного" ручного управління пішла в небуття. Віктор Ющенко, "за порадою друзів", звільнив Тимошенко з прем'єрської посади у 2005 р., підірвавши тим самим не тільки перспективу успіху, мабуть, все-таки не байдужої йому помаранчевої революції. Як ми розуміємо тепер, цим він наблизив своє повернення до бджіл вже після першого президентського терміну. З рівнем підтримки, близьким до нульового.

Знаючи це, на місці Віктора Януковича можна було б і остерігатися. Але ні. Бажання довести всім цим "язикатим", що проти лома немає прийому - сильніше. Що ж, Янукович сам обирав. Принаймні, на відміну від своїх попередників, він не може сказати, що його не попереджали про наслідки.
    Чи може він сподіватися на те, що Захід, і в першу чергу Європа, проковтне таку демонстративну байдужість на його позицію? Навряд чи.
    Це правда, що оголошене повернення Володимира Путіна до формального керівництва російською зовнішньою політикою підвищує вагу геополітичних факторів у західному процесі прийняття рішень, тим більше, що він вже недвозначно заявив про свої пріоритети - створення Євразійського Союзу з потенційним включенням України. Але правда й інша. Україна, як, до слова, і Білорусь, на Заході все ще не вважаються втраченими з точки зору майбутнього демократії в цих країнах. У цю справу інвестовано досить багато політичного капіталу і енергії окремих політиків і цілих країн, які не готові відмовитися від боротьби за європейське - тобто демократичне - майбутнє України, а не просто за її статус буфера між Заходом і Росією. Якщо доведеться, і від боротьби проти Януковича особисто. Для Заходу особливої ​​проблеми в цьому немає. Порожній стілець українського президента на самітах ЄС буде бити по самолюбству цього діяча більше, ніж по привабливості ЄС у керованій ним країні.

Мабуть, Янукович так і не зрозумів заяложену істину, що Україна - не Росія, і що Юпітеру дозволено те, що не дозволено бику. Подвійні стандарти? Безумовно. Але вже якщо беретеся грати в геополітику, то апелювати до совісті безглуздо. Отримайте спочатку місце в Раді безпеки ООН, станьте критично важливим партнером США в Афганістані, ну, або хоча б зброєю побрязкайте де-небудь. А якщо не можете, то не варто сподіватися на колись, двадцять років тому, місце України в геостратегії Євразії, яке вважалося центральним. Бухарестський саміт НАТО в 2008 р. показав, що це вже не так і що на Заході досить політиків, які спокійно, без внутрішнього протесту, вислуховують заяви про те, що немає такої держави - Україна, а є тільки суміш територій, що частково відносяться до Центральної Європи, а частково подарованих Росією.
    Ще раз: головний козир у відносинах України із Заходом сьогодні - це те, що залишилося від плюралізму і демократії в країні. Янукович хоче скинути цей козир. Але тоді йому не варто ображатися, якщо він все-таки залишиться один на один з Москвою.

З Москвою, точно так же обуреною, хоча й з іншої причини. З деталей останніх зустрічей на високому рівні, що просочилися в ЗМІ, відомо, що Януковичу нібито було сказано недвозначно: "Хочеш судити - суди, але тільки не за це". Що, дійсно нічого більше не знайшли? Ну, тоді Тимошенко періоду двох її прем'єрств пора зараховувати до ангельського чину. Або, знову ж таки, просто наплювали на застереження. І що тепер робити Кремлю? Пропустити удар, продемонструвавши всьому світу, що за співпрацю з Москвою тепер саджатимуть до в'язниці? В таке навіть немовля не повірить.

Більш імовірним бачиться наступний розклад. Янукович стає в Москві нерукостиснутим. Фразами про "антиросійський підтекст" МЗС просто так не кидається. Лідер України поки ще не стає Ющенком - посла, мабуть, не відкличуть, але він втрачає цінність у порівнянні навіть з Лукашенком. Той, принаймні, якщо примусити його особисто до лояльності, може гарантувати і лояльність країни. А цей - ні, країна інша. Тому особисте майбутнє пана Янукович, а значить, і бізнес його друзів, як казали колись в Одесі, перестає бути цікавим для російського керівництва.
    У чиїх руках, нагадаємо, "тимошенківська" формула ціни, контракти на газ, переглянути які в Стокгольмському арбітражному суді надій мало, і близьке завершення будівництва другої гілки Північного потоку, який позбавляє Україну значної частини її транзитних доходів. Тут газовим консорціумом не обійдешся. Тут доведеться капітулювати оптом і в роздріб.

Але, можливо, у Януковича просто не було іншого виходу? Можливо, внутрішньополітичні міркування змушували його вчинити так, а не інакше? Усього ми, звичайно, не знаємо. Але ми знаємо достатньо. З одного боку, перебування Юлії Тимошенко в колонії не прибере її з політики. Вона буде точно так же, як і раніше, перебувати в медіапросторі і - особисто - на листівках свого блоку. А з іншого боку, популярність БЮТ не зростає, і без Тимошенко перспектива опозиції домовитися - про співпрацю рівних - навіть трохи зростає. Хоча б тому, що налякані лідери дрібних угруповань можуть воліти триматися разом. Подивимося.
    Коментуючи обвинувальний вирок Тимошенко, Янукович зовсім не виглядав тим самовпевненим паном, яким ми звикли його бачити в останні місяці. Його слова про можливість перегляду справи в процесі апеляції свідчать про переляк, про пошук виходу.

Але боюся, що вже пізно. Що свій краш-тест від Тимошенко він вже провалив. У нього залишилося тільки дві можливості. Одна - здати все Москві, сподіваючись, що йому дозволять покерувати хоча б до кінця президентського терміну. Друга - поступитися тиску Заходу і випустити Тимошенко. Не беруся пророкувати, яким буде вибір. За останні два місяці Янукович довів свою здатність керуватися емоціями і бажаннями, а не розумом або хоча б інстинктами. Але, в будь-якому випадку, це буде вже інший президент, чий самостійній час в політиці закінчився.

мені стаття сподобалася

Дописів
    15 562

Типово

Цитата Допис від chief Переглянути допис
    Служба безопасности Украины объявит о новом уголовном деле против Юлии Тимошенко.
    Об этом сообщают источники "Украинской правды".
    В четверг на 15 часлв анонсирован брифинг СБУ.
    По словам источников, во время брифинга может быть объявлено о новом уголовном деле против Юлии Тимошенко.
    Дело ведет СБУ и следствие шло полгода.

окружили, вАлки пАзорные.
    И что, в новом деле доки будут датированы правильными числами, будет чодко охарактеризован состав преступления, цель и ущерб будут подсчитывать не дворники нафтогаза?
    Интересно посмотреть на сие чудо

Сторінка 381 з 556 ПершаПерша ... 281331371372373374375376377378379380381382383384385386387388389390391431481 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті