| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Approved by Boberchuk
Мнение, как *опа, у каждого своё.
Не знаю чи в тему, але не можу не поділитись
Рецепт знайшла в одному з журналів. Поки чоловік у відрядженні - потішила себе, бо фанатка баклажанів в сім"ї лише я
Смажені кульки з баклажанів з моцарелою
2 баклажана порізала шматочками, склала в друшляк, посолила, залишила хвилин на 15. Увімкнула духову на 180. Обсушила баклажани, виклала на деко і запекла упродовж півгодини, потім - в блендер, подрібнила.
Переклала в миску, додала яйце, 100 грамів твердого тертого сиру (в оригіналі - пармезан, але не було), подрібнену петрушку, 60 грамів панірувальних сухарів, перемішала.
В невеличкій мисочці збила яйце, в іншу - насипала борошна, в третю - сухарів.
Далі просто: ліпимо з баклажанної маси кульку, вкладаємо всередину кульку моцарели, вмочаємо послідовно в яйце, в борошно і в сухарі.
Смажимо в розгрітій олії до золотавого кольору, викладаємо на паперовий рушник.
Робила половину порції, їла з натуральним йогуртом. Недієтично, звичайно, зате смачно*-)
Approved by Boberchuk
Я теж раніше не зустрічала, тому швиденько приготувала*-)))
смажаться вони швидко, все ж готове вже! моцарела трішечки підплавляється, але не витікає.
Дуже ніжно виходить - м"якенький баклажан під хрусткю скоринкою і сирррр*-)
Сухарів я сипнула приблизно, щоб ліпилось. Але цифри дала, як в рецепті![]()
Approved by Boberchuk
Таечка,~ Beautiful girl ~ ой барышни,как все не деетично...Но вкусно ж зараза))))))))))))
Пусть земля станет круглой,и коты нафихь с нее все скинут)
Approved by Boberchuk
Approved by Boberchuk
Щоб перевірити пропорції і зрозуміти, що ж у наших хазяєчок не виходить, печу зараз гужериДо супу-пюре з шампіньйонів на вечерю будуть - саме те*-)
В процесі виникла ідея, чому тісто могло виявитись занадто рідким: яйця в заварне тісто додаються по одному! Розмішалось з тістом - додавати інше. А краще розбовтати і доливати невеличкими порціями. Якщо всі одразу бухнути - стовідсотково тісто буде рідке.
Загалом в рецепті яєць не багато, порівнюючи з моїм стандартним рецептом заварного тіста.
Approved by Boberchuk
танувас!
сижу на работе, "давлюсь" сладющим тортом магазинским, а тут такое. Как представлю аромат... *ловит слюни*
по теме:
в последнее время подсела на запеченное мясо. Любой вид мяса, хорошенький такой стейк, замариновать соль-перец, к курке можно соевый соус или горчицу добавить. Мариновать идеально ночь. Минимум... ээммм... пару минут (если уж совсем невтерпеж). Стейк на решетку в духовку, под решетку на противень сковородка или миска с водой. В зависимости от вида мяса и размера кусочка готовится 25-60 минут.
Совершенно никаких премудростей. Да и Америку я вряд ли кому открыла... Но вкусно же ж
а еще делала кабачки лодочками фаршированные. Делаю все на глаз! в оригинальном варианте был и майонез, и тонна масла, и тонна сыра жирного. Делала без всего этого, получилось сочно и нежно.
Значится так, кабачки разрезаются вдоль, ложечкой достать сердцевинку и мелко порезать. Получившиеся лодочки посолить и оставить минут на 15 хотя бы, чтоб лишний сок выпустили.
В это время обжариваем в небольшом количестве масла мелко порубленное мясо (на 3 кабачка у меня было 200-250 гр куриного филе) и лук до золотистого цвета. Высыпаем в ту же сковородку порезанные серединки кабачков и жарим до тех пор, пока не выпарится жидкость. Смешиваем полученный фарш с маленькой ложечкой сметаны или парой ложек молока/сливок для пущей мягкости и сочности.
Из лодочек выливаем образовавшуюся жидкость, заполняем фаршем, украшаем помидорчиком (кружочками) и выкладываем на противень, смазанный предварительно маслом (или на пергамент, как делала я). 30-40 минут в духовку на 170 градусов.
Мужа и детей нет, но папа оценил
думаю, сыр там точно не помешает, если перед духовкой все посыпать им. Но не было в наличии, так что и так отлично)
У меня все так, как я хочу!
— Я могу сделать один звонок и вашей карьере конец.
— Впечатляет. Я по телефону только пиццу заказываю
у мене на 7 яєць 170 масла, 370 рідини і 240 борошна.
Я собі табличку склала - на 3,4,5 і 6 яєць*-) Пропорційно ділю.
На 3 яйця 75 граммів масла, 160 води і 100 борошна.
Ну, що сказати: класичними заварними це назвати не можна - факт.
Тісто на двох яйцях вийшло важкувате - я б дала три. І ледь не додала, але для чистоти експерименту не стала*-)
у мене вони не розпливлись абсолютно, але піднялись зовсім мало і всередині не порожні. Власне, і на фото на сайті з рецептом видно, що збільшились вони мало.
Але смачні - власне якщо є сир, то несмачними бути не можуть *-)))))
![]()
Востаннє редагував Ірчик: 06.09.2011 о 18:04
Approved by Boberchuk
Девочки, может я не в тему, но вы такие хозяюшки опытные, точно что-то хорошее посоветуете. Пошла сегодня в магазин и с удивлением обнаружила, что хлеб ПОДОРОЖАЛ. И решила купить хлебопечку. Скажите: 1. какую лучше брать? (похвалите или поругайте свою), 2. есть ли разница новая или бу? (может кто-то хочет продать - пишите в личку)3. вкусный ли хлеб получается? 3. стоит ли овчинка выделки? (экономическая целесообразность). Спасибо! Жду!
Востаннє редагував dumka1: 06.09.2011 о 20:07
ПРИВЕЗЕННОЕ ИЗ ДАЛЬНИХ СТРАНСТВИЙhttp://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=217867
На форуме есть грандиозная тема о хлебопечках. Вам туда.
Approved by Boberchuk
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks