Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 285 з 556 ПершаПерша ... 185235275276277278279280281282283284285286287288289290291292293294295335385 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11115, показано з 5 681 по 5 700.

Тема: Экс-премьера Юлию Тимошенко арестовали

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Ну как нет? Иногда проскакивают интереные ссылки. Например, из этого топика я увидел ссылку на фотокопию обсуждаемых директив. Так-что не все так плохо.
    Так а я и не говорю, что что-то плохо. Есть повод пообщаться - уже хорошо.

Дописів
    28 619

Типово

Цитата Допис від gmsalex Переглянути допис
    Это заявление только потому, что судят воровку?
    Вообще то ВОНА хочет в эурапейский суд бежать ябедничать.
    Еще раз вам индивидуально хочу повторить. Личные проблемы и судьба госпожи Тимошенко лично меня вообще никак не интересуют. Ну насрать мне на нее. Единственная польза от наблюдения за данным процессом - изучение работы репрессированной машины. Все, другой пользы я не вижу. Так-что проходите мимо со своим юлькиным фетишом

Звідки Ви
    Третий саркофаг справа
    Дописів
    43 000

Типово

Да скоко же мона ее мучить?
    Повесить и дело с концом....изверги.

ОПЫТНЫЙ
    Guest

Типово

Цитата Допис від monkey man Переглянути допис
    Когда уже к названию тем добавят заветное "...и повесили".
    ?
    И есть за что !Но мне лючше,что бы она сидела на зоне ж/м Западный . Я передачи ей буду носить.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 322

Типово

Еще раз вам индивидуально хочу повторить. Личные проблемы и судьба госпожи Тимошенко лично меня вообще никак не интересуют. Ну насрать мне на нее. Единственная польза от наблюдения за данным процессом - изучение работы репрессированной машины. Все, другой пользы я не вижу. Так-что проходите мимо со своим юлькиным фетишом
    Это вряд-ли.
    Человек, которому насрать и на тимоху и на яныка не называет одну Госпожой Тимошенко, а другого - презрительно так - царем, а служащих - исполнитель-дурак...

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від gmsalex Переглянути допис
    Это вряд-ли.
    Человек, которому насрать и на тимоху и на яныка не называет одну Госпожой Тимошенко, а другого - презрительно так - царем, а служащих - исполнитель-дурак...
    А ведь точно подмечено.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Судя по экспертному заявлению Лавриновича - министра юстиции от ПР, в этом случае директивы кабмина не предусмотрены законом.
    Когда нибудь заведите себе привычку дочитывать сообщения оппонентов, тем более те, часть которых цитируете до конца. Во многих случаях и отвечать не придется.

Вообще-то, если бы вы немнгого отвлеклись от митингов, и заглянули своим глазиком в директиву, о которой идет речь, то вы с огромным удивлением обнаружили бы, что директивы подписаны Проданом, а Тимошенкой они утверждены.
    Не надо транслировать свои действия по посещению митингов (наверное в поддержку Юлии Владимировны) на других людей. Очередной пук в лужу получился громким, но Вас он совершенно не красит.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    Кабінет Міністрів України відповідно до законодавства координує та контролює діяльність зазначених державних господарських об'єднань, підприємств, установ та організацій. Керівники державних господарських об'єднань, підприємств, установ та організацій, утворених Кабінетом Міністрів України, несуть персональну відповідальність перед Кабінетом Міністрів України за результати роботи цих об'єднань, підприємств, установ та організацій, ефективне використання державного майна.
    Прем'єр-міністр України представляє Кабінет Міністрів України у відносинах з іншими органами, підприємствами, установами та організаціями в Україні та за її межами
    Але Прем'єр-міністр України може здійснювати інші повноваження, передбачені Конституцією, цим та іншими законами України.

в статті 44 ЗУ "Про КМУ" немає ані слова про таку річь, як доручення П-М, про які написано в Регламенті КМУ. Більше того - в самому Законі відсутня будь-яка згадка про такий документ, як директиви (чи то КМ, чи то П-М), але, знов таки, в Регламенті КМУ прописаний порядок підготовки директив, згідно якого, Кабінет Міністрів за рішенням Президента України подає на його затвердження проект директив делегації чи представникові України на переговори, які проводяться від імені України.
    Зрозуміло, що цей порядок не стосується переговорів, які вела делегація Нафтогазу, керівник якого згідно Статуту (і вищезгаданого закону про КМУ) несе персональну відповідальність за виконання покладених на Компанію завдань та вправі без довіреності вчиняти юридичні дії від її імені. Він також, відповідно до рішень, прийнятих правлінням Компанії, представляє Компанію у відносинах з державними органами, юридичними особами та громадянами, встановлює порядок підписання договорів та інших угод від імені Компанії, підписує договори (контракти) та інші угоди від імені Компанії, здійснює інші функції відповідно до законодавства та цього Статуту.

Жодного слова про будь-які директиви. Що вимагав Дубина від Тимошенко? І яким чином він збирався використовувати документ, який здавався йому схожим на "директиви КМУ"? І ще: а чи впливає наявність або відсутність директив на обсяг персональної відповідальності Дубини, який, як свідомий громадянин, міг відмовитись виконувати вимоги Тимошенко (точніше вимоги КМ України з точки зору Дубини), якщо вважав їх злочинними? Дехто так само розмірковує: якщо це директиви КМУ, вони б не були злочинними, а якщо це директиви Тимошенко - то це вочевидь злочинний наказ. Не зважаючи на зміст.
    тобто питання не у функціях директив, а взагалі в потребі їх для делегації НГ.
    Практически мы говорим об одном и том же, и Вы это прекрасно понимаете. То что я называю "функциями" директив, Вы называете "потребностью в директивах". "Злочинні" не директивы. Это чересчур уж оценочное суждение. Вопрос именно в превышении полномочий. Если директивы были, то они должны были быть утверждены на Кабмине, а не лично Премьером.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Практически мы говорим об одном и том же, и Вы это прекрасно понимаете. То что я называю "функциями" директив, Вы называете "потребностью в директивах". "Злочинні" не директивы. Это чересчур уж оценочное суждение. Вопрос именно в превышении полномочий. Если директивы были, то они должны были быть утверждены на Кабмине, а не лично Премьером.
    ну трошки ж не так. цей випадок взагалі ніяких директив не потребує. тобто, що є директива, що її немає - відповідальне рішення за компанією. і ще, де написано, що Тимошенко - прем'єр не мала права писати директиву від себе для підприємства Нафтогаз і передати її на підпис Продану? а те, що Дубина начебто не роздивився щодо директиви - це ж йолки палки.
    Востаннє редагував Rоlа: 01.09.2011 о 22:05

Дописів
    28 619

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    А ведь точно подмечено.
    А еще у меня на правой половине попы родинка есть. Не подзаметите, что бы это значило?

Дописів
    32 194

Типово

А еще у меня на правой половине попы родинка есть. Не подзаметите, что бы это значило?
    Вы это бросьте - свои голландско-европейские штучки. Здесь вам не там. Родинки на жопе и прочая муйня - это - в Знакомства. Там есть, кому заценить.

Дописів
    16 602

Типово

это доп. ориентир для точного боя

Дописів
    28 619

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Вы это бросьте - свои голландско-европейские штучки. Здесь вам не там. Родинки на жопе и прочая муйня - это - в Знакомства. Там есть, кому заценить.
    Это про Юру что ли?

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 754

Типово

Цитата Допис від HOLONAVT Переглянути допис
    Никогда ни за кого не агитировала. Более того, очень подробно описала, как в декабре 2004 г. у ЦУМа первым вышел с сине-голубым флагом Андрей, потом еще пару человек потом -я.
    Мы понятия не имели где Партия регионов располагается. За свои деньги покупали все, что хоть как-то напоминало атрибутику ПР.
    В первую очередь , с моей стороны, это был протест против манипуляции людьми со стороны рыженьких.
    Никогда не желала и не желаю заниматься политикой.
    Просто достали - вот и вышла с протестом.
    А вот нашеукраинцы ( за счет личного знакомого с советских времен) меня звали за денежку поработать задолго до компании. Ну америкосов с грантами я не очень люблю.

....
    вы же писали выше, что ездили в западную Украину агитировать и за это вам платили
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Это да. Но вопрос остается в том, что если решение было принято преступное, с превышением полномочий и пр. , то какого хрена эти решения ратифицировала Рада, при офигительном количество голубых?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Это да. Но вопрос остается в том, что если решение было принято преступное, с превышением полномочий и пр. , то какого хрена эти решения ратифицировала Рада, при офигительном количество голубых?
    ... предлагаю всю раду посадить рядом с Юлей на скамейку подсудимых.... ну хотя бы тех кто голосовал за....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Reflex
    Guest

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    ... предлагаю всю раду посадить рядом с Юлей на скамейку подсудимых.... ну хотя бы тех кто голосовал за....
    Годится. Звоним в СБУ?

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Reflex Переглянути допис
    Годится. Звоним в СБУ?
    ... пусть форумы читают... не фиг расслабляться...
    ЗЫ а чего в СБУ?
    ЗЫ ЗЫ а если садить ВСЮ Раду, то кто должен давать разрешение на судебное преследование депутатов...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Третий саркофаг справа
    Дописів
    43 000

Типово

Как у Горбачева на челе?

Globus
    Guest

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    .. а говоришь я злой...
    ЗЫ я не шучу, тебе не хватает образования.. (не дипломов)
    Шурик тебе всего не хватает))))
    образование без мозга - деньги на ветер (в твоем случае государственные), так, что ты должен - работать больше надо)))

Сторінка 285 з 556 ПершаПерша ... 185235275276277278279280281282283284285286287288289290291292293294295335385 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті