| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
.. а шо на него смотреть ... обанкротится он... у него уже с дилерами проблемы...![]()
ЗЫ если взять конкретно меня с напарником и конкретного поляка, то я сильно сомневаюсь, что наша производительность будут ниже... а за качество я молчу... ну а если брать страны в целом, ну так я ж не один в этой стране работаю..![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
А что такое видеокассета ?А вспомнил ,это VHS ?
а что у вас остался видеоплеер ? у меня есть друг,так у него остался видак Томпсон 6380 и немного видеокассет с нулёвками. Вам нужны ?
Мы с них писали всем ментам города,пока Областная у меня не отобрала 104 видеокассеты.
Между прочим и Тюле их расписывали.
![]()
капєц. ще один видатний юрист знайшовся... це ж треба...Володимир Олійник вважає, що Юлія Тимошенко боїться свідчення свідків тому, що рано чи пізно світове співтовариство побачить: не все так добре в тих контрактах, як про це любить розповідати екс-прем’єр. „Що вони ухвалені всупереч українському законодавству”, – уточнив депутат.
Політик наголосив, що захист Тимошенко намагається зробити все, аби справу екс-прем’єра не було розглянуто до кінця, і щоб суд не виніс свій вердикт. „Якщо рішення суду буде, це дозволить його оцінювати: після рішення суду першої інстанції є апеляція, касація, є також Європейський суд з прав людини, і тоді всім стане очевидно, в чому суть висунених обвинувачень”, – аргументував Володимир Олійник.
„А якщо зараз припинити справу на стадії досудового слідства, ніхто не зможе дати цій справі оцінку, а от коли справа вийде на європейський рівень і стане публічною, всі побачать, що угода протирічила інтересам держави й національному законодавству. У Тимошенко не було питань до Ющенка тому, що його свідчення є неспростовними”, – підсумував народний депутат.
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
http://www.viasat.ua/pages/contact если ты считаешь серьезной компанию юридический адресс которой это а/я то кто же тебе дохтор...![]()
здається, у такій спосіб передають попереджувальне вітання панам з Газпрому щодо розглядання самого контракту у суді.а от коли справа вийде на європейський рівень і стане публічною, всі побачать, що угода протирічила інтересам держави й національному законодавству
После выхода из здания суда в интервью журналистам Ющенко выразил мнение, что суд, помимо выяснения обстоятельств заключения “газовых соглашений” 2009 года, обязан также изучить аргументы, с помощью которых в рамках международного права можно было бы рассмотреть возможность денонсации этого соглашения или его “отдельных одиозных положений”.
Экс-президент подчеркнул, что “харьковские соглашения” (апрель 2010 года) являются следствием “газовых соглашений”-2009, они серьезно повлияли на национальную безопасность Украины.
“Это соглашение, по сути, сдало нашу политику безопасности, оно привело на наши земли чужой флот”, — сказал В.Ющенко.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks