Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Убирать ли Ленина из мавзолея?

Голосували
26. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Да убирать

18 69,23%
  • Нет не убирать

8 30,77%
Сторінка 400 з 1183 ПершаПерша ... 300350390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410450500900 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 23646, показано з 7 981 по 8 000.

Тема: Все темы от К. Чугункина

Дописів
    12 761

Типово

Цитата Допис від Иггдрасиль Переглянути допис
    подивіться у відловідній темі, там усе є

і ось ще почитайте http://h.ua/story/330021/ і не задавайте більше безглуздих питань
    Капец, текст написанный непонятно кем это и все аргументы? ))

Типово

Цитата Допис від Иггдрасиль Переглянути допис
    подивіться у відловідній темі, там усе є

і ось ще почитайте http://h.ua/story/330021/ і не задавайте більше безглуздих питань
    У цій темі розміщено одне відео. Те, яке я вам уже показав. І ви згодились, що провокаційних моментів там нема, а побиття автобуса - є.

Я так розумію, відео, яке показує провокаційні дії по відношенню до свободівців не існує. То ж ваш лемент про провокації безпідставний.

Як це розуміти?

Дописів
    7 852

Типово

Цитата Допис від Dak0ta Переглянути допис
    У цій темі розміщено одне відео. Те, яке я вам уже показав. І ви згодились, що провокаційних моментів там нема, а побиття автобуса - є.

Я так розумію, відео, яке показує провокаційні дії по відношенню до свободівців не існує. То ж ваш лемент про провокації безпідставний.

Як це розуміти?
    Але не зафіксовано подій у автобусі, може вони дулі тикали))))

А хто у тому ролику в автобусі виголошує «не провокуйте мене!»
    Приблизно 0:50 та шо за шеврон майорів на 2:57-59
    Timeo Danaos et dona ferentes

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Як це розуміти?
    Можно не знімати провокації, а потоім почати знімати відповідь на них, і буде виглядати саме так. Я нікого не чіпав, їхав собі тихо-мирно, а на мене напали.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Цитата Допис від Harald Переглянути допис
    Ты писал, что тебе не нужна новая религия, поэтому я тебе и посоветовал обратиться к старой
    Я писал, что лояльно отношусь к старой религии, потому что мне не нужна новая.
    Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
    Об управленческом учете человечьим языком

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Вот никогда не думал, что Грузия такая большая. А оказывается таки до - от Кавказа до Карпат и даже дальше.

Дописів
    12 761

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Можно не знімати провокації, а потоім почати знімати відповідь на них, і буде виглядати саме так. Я нікого не чіпав, їхав собі тихо-мирно, а на мене напали.
    То есть свободовцы снимали все кроме того как их провоцировали? ))) Не смешите ))

Типово

Цитата Допис від madest Переглянути допис
    Але не зафіксовано подій у автобусі, може вони дулі тикали))))

А хто у тому ролику в автобусі виголошує «не провокуйте мене!»
    Приблизно 0:50 та шо за шеврон майорів на 2:57-59
    Любі друзі! Ви намагаєтеся стверджувати, що всі до єдиного члени ВО Свобода не мають мобільних телефонів?

А якщо мають, то де ж їх записи того, чим саме їх провокували? А то стрільця вони зняли, а усе інше не змогли?

Я може б і згодився з ідеєю, що вони дауни. Але ж даунів в таких кількостях на вулиці не випускають!

Отож я прошу одного: підкріпіть свою позицію недвозначним підтвердженням провокацій. Якщо не можете - то вам прийдеться погодитись, що провокацій не було, або знову й знову товкти в ступі безпідставні звинувачення, сподіваючить, що є ще лохи, які можуть бути настільки ж довірливими, як і ви самі.

До речі. Безпідставні звинувачення мають власну назву: наклепи. А ви таким чином стаєте звичайними наклепниками. Дуже вас прошу: не треба так старанно робити себе цією малошановною категорією. Ще Відьма куди б не йшло. Але ж ви, Мадест! Я був про вас набагато кращої думки....

Почетный форумчанин
    Пара года 2006 (Morgenstern)
    Иноземный огородник года 2013
    Звідки Ви
    Тупик Нечистой силы, 13
    Дописів
    130 020

Типово

Цитата Допис від RedFox Переглянути допис
    Я писал, что лояльно отношусь к старой религии, потому что мне не нужна новая.
    Так ты симпатизируешь старообрядцам?
    Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Цитата Допис від Harald Переглянути допис
    Так ты симпатизируешь старообрядцам?

Если ты не воспринимаешь слово "старая", как "ныне существующая", тогда почему ты остановился на староверах? Предложил бы уже язычников, они старее.
    Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
    Об управленческом учете человечьим языком

Звідки Ви
    Січеслав (Дніпраклаакафск на Дніпрє України)
    Дописів
    18 515

Типово

Кажуть наче Кирюха вже давно горілкою та цигарками не торгує.
    Люстрація - Свобода - Тягнибок
    http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Бригадный Переглянути допис
    То есть свободовцы снимали все кроме того как их провоцировали? ))) Не смешите ))
    А що, там є шо це свободовці знімали? Прям з автобуса з ветеранами?

Дописів
    12 761

Типово

Ну основная масс роликов снята вне автобуса, вот этот изнутри единственный.
    Вот тут
    http://forum.gorod.dp.ua/showthread....14264&page=113

Дописів
    7 852

Типово

Дакото.....Ми ролик розглядаємо?...я так зрозумів, то вибачте але дійсно подій у автобусі
    немає….

Я особисто вважаю провокацією саму анонсовану подію «приїдемо розвернемо» тощо….
    Так же вважав спробу розвернути Український прапор на червоній площі…з благородних мотивів

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Непонятно, будут все таки видео с провокациями коммуняк и приезжих?
    Что за недоработки такие
    Ну то такэ...

Типово

Цитата Допис від madest Переглянути допис
    Дакото.....Ми ролик розглядаємо?...я так зрозумів, то вибачте але дійсно подій у автобусі
    немає….

Я особисто вважаю провокацією саму анонсовану подію «приїдемо розвернемо» тощо….
    Так же вважав спробу розвернути Український прапор на червоній площі…з благородних мотивів
    Я, здається, не вимагаю запису саме з автобусу. Мене влаштує яка завгодно. Аби провокації було видно. Де вона? Або надаємо - або наклепники.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Любі друзі! Ви намагаєтеся стверджувати, що всі до єдиного члени ВО Свобода не мають мобільних телефонів?

А якщо мають, то де ж їх записи того, чим саме їх провокували? А то стрільця вони зняли, а усе інше не змогли?

Я може б і згодився з ідеєю, що вони дауни. Але ж даунів в таких кількостях на вулиці не випускають!

Отож я прошу одного: підкріпіть свою позицію недвозначним підтвердженням провокацій. Якщо не можете - то вам прийдеться погодитись, що провокацій не було, або знову й знову товкти в ступі безпідставні звинувачення, сподіваючить, що є ще лохи, які можуть бути настільки ж довірливими, як і ви самі.

До речі. Безпідставні звинувачення мають власну назву: наклепи. А ви таким чином стаєте звичайними наклепниками. Дуже вас прошу: не треба так старанно робити себе цією малошановною категорією. Ще Відьма куди б не йшло. Але ж ви, Мадест! Я був про вас набагато кращої думки....
    Дакота, три місяця до того представники Родіни і Русскоє єдинство займалися провокуванням і нагнітали воплями: мы всех свидомых передушим, нас много и с нами Россия, а тут бац, почали скавчати, що їх мирних покладальщіків квітів абіділі, що ж таке? Куди подівався бойовничий запал? І Ви будете серьйозно мені розповідати, що не було ніяких провокацій?

Дописів
    7 852

Типово

Я, здається, не вимагаю запису саме з автобусу. Мене влаштує яка завгодно. Аби провокації було видно. Де вона? Або надаємо - або наклепники.
    здається доведеться повторити
    Так же вважав би спробу розвернути Український прапор на червоній площі…з благородних мотивів

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

У меня появилась версия, что там потом всех обыскивали, изымали мобильные телефоны и камеры, стирали то, где были провокации приезжих, а оставляли только с перекошенными рожами, плевками и непристойными жестами жителей "культурной столицы Украины". Не ну а шо?
    Ну то такэ...

Дописів
    12 761

Типово

Дакота, три місяця до того представники Родіни і Русскоє єдинство займалися провокуванням і нагнітали воплями: мы всех свидомых передушим, нас много и с нами Россия, а тут бац, почали скавчати, що їх мирних покладальщіків квітів абіділі, що ж таке? Куди подівався бойовничий запал? І Ви будете серьйозно мені розповідати, що не було ніяких провокацій?
    То есть вы признаете что 9 мая провокаций не было, они были до того? Сейчас бум их искать )

Сторінка 400 з 1183 ПершаПерша ... 300350390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410450500900 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті