| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да убирать
Нет не убирать
У цій темі розміщено одне відео. Те, яке я вам уже показав. І ви згодились, що провокаційних моментів там нема, а побиття автобуса - є.
Я так розумію, відео, яке показує провокаційні дії по відношенню до свободівців не існує. То ж ваш лемент про провокації безпідставний.
Як це розуміти?
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Вот никогда не думал, что Грузия такая большая. А оказывается таки до - от Кавказа до Карпат и даже дальше.![]()
Любі друзі! Ви намагаєтеся стверджувати, що всі до єдиного члени ВО Свобода не мають мобільних телефонів?
А якщо мають, то де ж їх записи того, чим саме їх провокували? А то стрільця вони зняли, а усе інше не змогли?
Я може б і згодився з ідеєю, що вони дауни. Але ж даунів в таких кількостях на вулиці не випускають!
Отож я прошу одного: підкріпіть свою позицію недвозначним підтвердженням провокацій. Якщо не можете - то вам прийдеться погодитись, що провокацій не було, або знову й знову товкти в ступі безпідставні звинувачення, сподіваючить, що є ще лохи, які можуть бути настільки ж довірливими, як і ви самі.
До речі. Безпідставні звинувачення мають власну назву: наклепи. А ви таким чином стаєте звичайними наклепниками. Дуже вас прошу: не треба так старанно робити себе цією малошановною категорією. Ще Відьма куди б не йшло. Але ж ви, Мадест! Я був про вас набагато кращої думки....
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Кажуть наче Кирюха вже давно горілкою та цигарками не торгує.
Люстрація - Свобода - Тягнибок
http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/
Ну основная масс роликов снята вне автобуса, вот этот изнутри единственный.
Вот тут
http://forum.gorod.dp.ua/showthread....14264&page=113
Дакото.....Ми ролик розглядаємо?...я так зрозумів, то вибачте але дійсно подій у автобусі
немає….
Я особисто вважаю провокацією саму анонсовану подію «приїдемо розвернемо» тощо….
Так же вважав спробу розвернути Український прапор на червоній площі…з благородних мотивів
Timeo Danaos et dona ferentes
Непонятно, будут все таки видео с провокациями коммуняк и приезжих?
Что за недоработки такие![]()
Ну то такэ...
Дакота, три місяця до того представники Родіни і Русскоє єдинство займалися провокуванням і нагнітали воплями: мы всех свидомых передушим, нас много и с нами Россия, а тут бац, почали скавчати, що їх мирних покладальщіків квітів абіділі, що ж таке? Куди подівався бойовничий запал? І Ви будете серьйозно мені розповідати, що не було ніяких провокацій?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
У меня появилась версия, что там потом всех обыскивали, изымали мобильные телефоны и камеры, стирали то, где были провокации приезжих, а оставляли только с перекошенными рожами, плевками и непристойными жестами жителей "культурной столицы Украины". Не ну а шо?
Ну то такэ...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks