Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Нужны ли прививки?

Голосували
916. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • нужны

440 48,03%
  • не нужны

264 28,82%
  • воздержусь

141 15,39%
  • свой вариант

71 7,75%
Сторінка 136 з 270 ПершаПерша ... 3686126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146186236 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5387, показано з 2 701 по 2 720.

Тема: ПРИВИВКИ. Том 2

Звідки Ви
    goldenstone.com.ua
    Дописів
    3 952

Типово

в чем принципиальная разница?

Дописів
    2 761

Типово

Цитата Допис від orachka Переглянути допис
    в чем принципиальная разница?
    Это вы у меня спрашиваете?
    Действительно, в чем разница? я почему то думала, флг вреднее рентгена. Если без разницы, какого ))))) делают детям манту? А не флюшки

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    5 887

Типово

Цитата Допис від Эвелина Переглянути допис
    Флюшку ребенку? или все таки рентген?
    Малому рентген, а родителям флюорографию.

Дописів
    59

Типово

Цитата Допис від mamaya Переглянути допис
    Подскажите сколько стоит справка о прививках (всех) для сада если кто делал напишите в личку. Спасибо.
    Срочно подскажите не знаю сколько платить врачу

Дописів
    8 425

Типово

Цитата Допис від mamaya Переглянути допис
    Срочно подскажите не знаю сколько платить врачу
    запросы разные от 50 и до........

Девочки, если после привики тмпература 38,5 -30 - врач сказал только жаропонижающее - остальное в норме, что поэфективнее?

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 492

Типово

Цитата Допис від WOJCIK* Переглянути допис

Девочки, если после привики тмпература 38,5 -30 - врач сказал только жаропонижающее - остальное в норме, что поэфективнее?
    Одним деткам лучше помогает от температуры Панадол (это парацетамол), другим - Нурофен (это ибупрофен).Пробуйте.

Дописів
    562

Типово

Цитата Допис від WOJCIK* Переглянути допис

При температуре на вакцинацию лучше использовать Нурофен.

Звідки Ви
    Центр
    Дописів
    853

Типово

Цитата Допис від Mediaphag Переглянути допис
    Уже есть первый устный ответ с поликлиники на мое заявление.
    Теперь даже не знаю, нужно ли мне лезть в бутылку и требовать письменный ответ.
    В общем, поликлиника может поставить и подпись и печать при условии флюрографии родителей и малого.
    Вот теперь даже в растерянности.
    Завідувачу поліклініки № …,
    п. <П.І.Б. Завідувача>
    ………………………………………..
    ………………………………………..
    батьків <П.І.Б. дитини>
    <П.І.Б. батька>
    <П.І.Б. мами>

Заява
    Я, <П.І.Б. батька>, заявляю про відмову від усіх профілактичних щеплень, а також проби Манту, флюорографії й інших процедур, пов'язаних із введенням в організм сторонніх речовин або іонізуючих випромінювань моїй дитині <П.І.Б. дитини>.
    1) Відмовляюся від подальших вакцинацій, ревакцинацій та біопроб (Манту, р. Пірке) через наявність у їхньому складі одного (у деяких випадках - декількох відразу) з токсичних компонентів: солей ртуті, солей алюмінію, формальдегіду, фенолу. За результатами міжнародних досліджень ці речовини є причинами розвитку Аутизму, хвороби Альцгеймера, рака, Синдрому Раптової Дитячої Смертності.
    2) Відмовляюся від можливої вакцинації краснухи, Гепатиту В, вітрянки з етичних міркувань через використання у виробництві вакцин диплоїдних клітин тканин абортованих плодів людини.
    3) Дана відмова є обмірковане і зважене рішення , прийняте на підставі детального і усебічного вивчення питань, пов'язаних з вакцинацією, особистого досвіду і цілком відповідає нормам діючого законодавства, у тому числі...
    а) ст.19 Загальної Декларації Прав Людини (Кожна людина має право на волю переконань)
    б) ст. 26 Загальної Декларації Прав Людини і ст. 43 Конституції України (про право на освіту, у тому числі дошкільну);
    б) ст. 3, ч. 1 Закону України про освіту (про можливості одержання освіти громадянами України незалежно від стану здоров'я, переконань і інших обставин);
    в) ст. 43 (про згоду на медичне втручання) "Основ законодавства України про охорону здоров'я";
    д) ст.2, п.1. Конвенції про права дитини (Держави учасники... забезпечують усі... права... без якої-небудь дискримінації, незалежно від стану здоров'я... дитини)
    е) ст. 1, п.1(а). Конвенції про боротьбу з дискримінацією в області освіти ("вираз < дискримінація > охоплює всяку різницю, виняток, обмеження... по ознаці... переконань..., що має на меті або наслідком знищення або порушення рівності відносин в області освіти і зокрема ... закриття для якої-небудь особи чи групи осіб доступу до освіти будь-якої ступіні чи типу")
    е) ч. І., ст.2, п.2 Конвенції про права дитини (Держави-учасниці вживають всіх необхідних заходів для забезпечення захисту дитини від усіх форм дискримінації або покарання на підставі статусу, діяльності, висловлюваних поглядів чи переконань дитини, батьків дитини, законних опікунів чи інших членів сім'ї.),
    з) ч. І., ст.18, п.3 Конвенції про права дитини (Держави-учасниці вживають всіх необхідних заходів для забезпечення того, щоб діти, батьки яких працюють, мали право користуватися призначеними для них службами й установами по догляду за дітьми.)
    і) ч.І., п. 11 частини 1 Європейської Соціальної Хартії (про право кожної людини на використання будь-яких заходів, що дозволяють йому забезпечити найвищий досяжний рівень здоров'я).
    й) ст.12, закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб" (про щеплення за згодою після надання об’єктивної інформації)

Ознайомлений зі змістом Закону України " Про захист населення від інфекційних хвороб", лікарем доведенi до відома можливі наслідки відсутності щеплень:
    - Ускладнення при коклюші: бронхіт, пневмонія, енцефаліт, пупочні і пахові грижі, випадання прямої кишки, масивні геморрагии і крововиливи в головний мозок;
    - Ускладнення при дифтирії - міокардит, неврити, нефротичний синдром, периферичні паралічі, смерть;
    - Ускладнення при правці - аспираційна пневмонія, набряк легень , переломи і вивихи кісток, нашарування вторинної бактеріальної інфекції - бронхопневмонії, сепсис, деформації хребта, контрактури м'язів і суглобів, паралічі черепних нервів, летальний результат;
    - Ускладнення при Гепатиті В є затяжний перебіг хвороби з переходом у хронічний гепатит (імовірність - 5-10%), що у свою чергу може привести до цирозу і раку печінки. Імовірність хронічної інфекції в дітей від 1 до 5 років складає 25-50%, у дітей, що заразилися гепатитом при пологах - 90%;
    - Ускладнення при Поліомієліті - 80-90% - це легке захворювання, в інших 10% воно викликає параліч. У випадку паралічу близько 25% одержують серйозні порушення, близько 25% одержують середній параліч і 50 % виліковуються;
    - Ускладнення при Корі - пневмонія, отит і інші бактеріальні інфекції, а також сліпота, поразки слуху, розумова відсталість.
    - Ускладнення при Туберкульозі - поразкою багатьох органів, що супроводжуються лихоманкою, значним спадком сил. найчастіше уражаються легені з утворенням порожнин (каверн), що можуть прориватися в бронхи.
    Можливі поствакційні ускладнення:
    1. Анафілактичний шок;
    2. Енцефалопатія;
    3. Судорожні стани при t >39
    4. Набряк , гіперемія в місці уведення вакцини.

Звідки Ви
    пр. Кирова
    Дописів
    0

Типово

1
    Востаннє редагував Honeyann: 12.03.2011 о 00:55

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    1 406

Типово

Цитата Допис від Honeyann Переглянути допис
    Нужна справка для дет.сада. Буду благодарна.
    И мне очень нужна! Подскажите в ЛС.

Звідки Ви
    Правый берег
    Дописів
    2 401

Типово

Цитата Допис від Lanysia Переглянути допис
    И мне очень нужна! Подскажите в ЛС.
    Цитата Допис від Honeyann Переглянути допис
    Нужна справка для дет.сада. Буду благодарна.
    Девочки, ну ей Богу....можете конечно камнями кидать.....

Но это настолько щекотливая тема....те, кто решали этот вопрос ( в том числе и я) вряд ли дадут вам координаты врачей или мед.сотрудников, которые помогли в этом .
    Потому как многое может выплыть наружу...

Если вам это так нужно и вы заинтересованы в этом вопросе, неужели так сложно пойти в поликлинику и самим узнать что и к чему.....круг людей, способных помочь очень узкий.

Желаю удачи и настойчивости!

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    3 793

Типово

Цитата Допис від ФИФИ Переглянути допис

Но это настолько щекотливая тема....те, кто решали этот вопрос ( в том числе и я) вряд ли дадут вам координаты врачей или мед.сотрудников, которые помогли в этом .

Если вам это так нужно и вы заинтересованы в этом вопросе, неужели так сложно пойти в поликлинику и самим узнать что и к чему.....круг людей, способных помочь очень узкий.

у нас в поликлинике не дают ни под каким предлогом. Я уже пару лет бьюсь и прошу то со старшей, теперь с младшим... так что была бы благодарна за информацию о других "выходах".

Звідки Ви
    Победа-6
    Дописів
    0

Типово

Цитата Допис від Полуничка Переглянути допис
    у нас в поликлинике не дают ни под каким предлогом. Я уже пару лет бьюсь и прошу то со старшей, теперь с младшим... так что была бы благодарна за информацию о других "выходах".
    а если не секрет - у кого просите?

Дописів
    1 109

Типово

Приветики,а я как раз собралась после праздников мужа засылать на преговоры туда насчёт проставления прививочек...так что,у нас всё так безнадёжно в нашей поликлиннике? а в манипуляционной пробовали договорится?
    Репетитор англ.языка для школьников
    0661237893

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    1 406

Типово

Цитата Допис від ФИФИ Переглянути допис

В том то и дело, что в нашей поликлинике пытались договориться больше года назад, никак не хотят. Поэтому и надеюсь, может где-нибудь, хоть в часной, хоть в гос.клинике.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    3 793

Типово

Цитата Допис від Yuki Переглянути допис
    а если не секрет - у кого просите?
    Цитата Допис від ANASTASIA_05 Переглянути допис
    Приветики,а я как раз собралась после праздников мужа засылать на преговоры туда насчёт проставления прививочек...так что,у нас всё так безнадёжно в нашей поликлиннике? а в манипуляционной пробовали договорится?
    да, я пыталась еще 3 года назад договориться и с манипуляционной медсестрой, и с педиатром - ни в какую ( с педиатром нашла другой выход и мы попали в сад с частичными прививками). Теперь пыталась снова договориться с педиатром насчет прививок младшему, она категорически отказалась. Говорит, что кто-то уже попался на этом и сейчас все боятся.

Звідки Ви
    Победа-6
    Дописів
    0

Типово

да, я пыталась еще 3 года назад договориться и с манипуляционной медсестрой, и с педиатром - ни в какую ( с педиатром нашла другой выход и мы попали в сад с частичными прививками). Теперь пыталась снова договориться с педиатром насчет прививок младшему, она категорически отказалась. Говорит, что кто-то уже попался на этом и сейчас все боятся.
    На самом деле главная в этом спектакле - медсестра из манипульки, педиатр может вообще не участвовать, а как известно - поликлиника у нас в городе не одна и медсестер в них много...

Детский врач года 2009 Аватар для ANYTA2006
    Дописів
    14 236

Типово

Цитата Допис від bocheeva Переглянути допис
    Головний інфекціоніст України Сергій Крамарєв під час прес-конференції в медіа-холі ІМК розповів про людей, яким протипоказано вакцинуватися.

За його словами, є вікові обмеження. Зокрема, протипоказано робити щеплення дітям до 6 місяців.

"Крім того, існують протипоказання щодо алергії на попереднє введення вакцини. Алергія на можливі компоненти вакцини, наприклад, деякі антибіотики, які додаються для стабілізації. Тому, якщо у людини є алергія на яєчний білок, то вакцинацію, звичайно, робити не можна", - заявив С.Крамарєв.

Також, стверджує спеціаліст, є й такі протипоказання, до яких відносять, наприклад, первинний імунодефіцит, який "є абсолютним протипоказанням на введення вакцини".

Джерело: ІМК
    То что вы процитировали является вырваным из контекста кусочком. Я лично знакома с Сергеем Крамаревым и он относится к прививкам с той же щепетильностью и любовью что и областной иммунолог Сычова
    Далеко не все вакцины изготавливаются на основе куринного белка. К таковой отноится противогриппозная вакцина.
    Востаннє редагував ANYTA2006: 06.03.2011 о 23:46

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    3 793

Типово

Цитата Допис від Yuki Переглянути допис
    На самом деле главная в этом спектакле - медсестра из манипульки, педиатр может вообще не участвовать, а как известно - поликлиника у нас в городе не одна и медсестер в них много...
    а как же запись в карточку?
    и нужно же знать в какую поликлинику идти к медсестре, а не просто рейдом по больницам

Звідки Ви
    Победа-6
    Дописів
    0

Типово

а как же запись в карточку?
    и нужно же знать в какую поликлинику идти к медсестре, а не просто рейдом по больницам
    запись в карточку о том что прививка сделана и номер вакцины (или как его там) делает непосредственно медсестра из манипульки. педиатр только пишет направление на прививку после осмотра ребенка. Если вы уверены, что в вашей поликлинике в манипульке сидит только одна медсестра и с ней не договориться- прошерстите близлежащие на предмет более сговорчивой - саму прививку вы имеете право делать у какой угодно, даже не по месту жительства - ваше право.

Сторінка 136 з 270 ПершаПерша ... 3686126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146186236 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті