Эх люблю "В далекий край товарищ улетает" в исполнении Тилля Лидемана.
Printable View
Эх люблю "В далекий край товарищ улетает" в исполнении Тилля Лидемана.
Господи, це питання досі мусолять.
А я лише тільки поділилася теплим відчуття - прийшов в магаз і наче ти вдома. Ось всякі вереси з торчинами на полицях, ось міленіум, ось люди вибирають оселедець, між собою розмовляючи українською тощо
До чого тут те мовне питання, здавалося б
ПАРЄ пропонує країнам ЄС продовжити тимчасовий захист біженцям з України Джерело: https://censor.net/ua/n3492144
А я відіслала)) Попри таке собі володіння мовою. І за два місяці вона сама покращилася. Не без суржику звісно. Але були питання-ви з якої частини України? Відповідаю-Дніпро. Дивуються-а шо, так можна було :lol:
Тут ще питання-а є бажання?Мені завжди подобалась і вважала співучою. Тож ніякого тиску на себе не було
Співзвучна позиція :-) Не спробував, не дізнаєшься.
Коли я тільки переходила на українську, то мотив був корисний: перевести ділову та медійну комунікацію.
Таам, де на русском я писала легко, то на українській треба було поміркувати.
Так от. Спершу було дуже багато бажаючих мене виправляти.
І це мені дуже заважало бо сидром "я все роблю не так" зі школи ще живий.
Тому перше, що я зробила: всіх лінгвістів послала в сад.
Хочете мені допомогти? Припинить смикати.
Робіть свій контент українською. Розмовляйте українською.
Я підтягнусь до відмінників з часом)
І якось полегшало.
Питання мови в моєму оточенні не стоїть, ттт!
Є знайома, яка на мові жестів лише розмовляє. Не заважає порозумітись :-)
Зато никто не увидит правды. Век инновационных технологий породил диванных вояк, психологов, финансистов, идеологов и тт.д.Под вымышленным ником и аватаркой или даже с красивого "вылизанного фотошопом" аккаунта очень удобно вести дебаты и диктовать истину. В глаза повторить смельчаков практически нет). Хотя, че уж греха таить, я и сама, отчасти, являюсь диванные репортёром)).
Я теж з малим намагаюсь наздогнати :-)
До речі, з інглішем в мене так само.
До війни якось пішла до школи Пуліна, чисто для себе.
Бились з моїм "як собака - все розуміє, але не говорить" рік.
Вбитий школою комплекс стояв як скеля!
Пошатнувся лише коли групою зібрались поза школою та під віскі грали в якусь настолку. На інгліш.
І раптом (після перших пару дрінків) я як заспікала )))
Тому імхо: мова - це бажання + практика.
Інше підтягнеться.
...никуда не посылаю тех кто задает мне вопрос относительно использования русского языка, спокойно отношусь даже к тем кто пытается негативной тональностью корректировать ,понимаю, что есть люди пострадавшие от рашистов , потерявшие семьи ... лично мое мнение , то живя в Украине и имея паспорт этой страны человек обязан выучить украинский , все остальное какая-то дичь принципиальная для меня , но это исключительно мое мнение .