Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання
Всього знайдено 29, показано з 1 по 20.

Тема: О Победе! Д. Корчинский

Типово О Победе! Д. Корчинский

Євросоюз – це врятовані нами країни, котрі зараз бридяться бачити нас у своєму колі. Але наші заслуги перед західним світом безмірні, наші жертви – безпрецедентні, наше ім’я залишиться у віках.

Сьогодні нас вчать основ демократії західні лідери, котрі встигли побувати членами гітлерюгенду, або ті, хто відрізав вуха в’єтконгівцям. Це зараз бельгійці, датчани та інші роблять вигляд, що не знають ніякої України. А 65 років тому, облизуючи чобіт німецького солдата, вони сподівалися лише на Перший, Другий, Третій та Четвертий Українські фронти. Не надто докучала Німеччині і та інтелігентна війна в Африці, яку неквапно вели британці. І після цього у них вистачає зухвалості вимагати від нас доказів, що ми дозріли до членства в Євросоюзі та інших євроструктурах?

Світ завдячує визволенням від фашизму насамперед нам, українцям. І лише в другу чергу – росіянам та іншим народам Радянського Союзу. Завдяки нам танки Гудеріана не ввійшли у Москву – Росія ніколи б не справилася з ворогом самотужки. Російський газ для України має бути безкоштовним.

Боляче бачити, як бідують наші ветерани. В цьому винен не тільки наш уряд, але й уряди багатьох європейських країн. Вони всі повинні платити пенсії нашим ветеранам. А деякі мають регулярно каятися і просити прощення в українського народу, відповідно до технології, до якої їх привчили наші брати євреї. Останні не тільки не діляться з нами грошима, а ще й не визнають нашого голодомору.

Європейці мають нахабство стверджувати, що союзники теж зазнавали втрат, а у Франції теж був рух опору? Проте французький опір – це коли паризька повія відмовлялася брати марки і вимагала долари, а Шарля де Голля не сприймали всерйоз навіть такі наївні політики, як Черчілль і Рузвельт. Істинну позицію Франції висловлював уряд Петена, якого справді підтримували маси і який активно допомагав Третьому Рейху кувати перемогу.

Справді, наш нинішній стан не відповідає нашій величі, позаяк ми досі не отямилися від зазнаних втрат.

Українцям довелося у XX столітті знищити дві імперії: німецьку ми подолали героїзмом, радянську - саботажем. Ми чекаємо від Європи вдячності, грошей, почесного місця на ринках і безвізового режиму для всіх громадян України. Ми чекаємо від Росії – безкоштовного газу та відкриття українських шкіл у звільнених нами містах.

Разом із живими ветеранами, 9 травня ми прийдемо до посольств Франції, Польщі, Бельгії, Данії, Норвегії, Росії, Британії та Ізраїлю. Ми вимагаємо безвізового режиму для визволителів та їхніх нащадків, прийняття до ЄС, грошей та безкоштовного газу.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Цитата Допис від sindikat777 Переглянути допис
    Євросоюз – це врятовані нами країни, котрі зараз бридяться бачити нас у своєму колі. Але наші заслуги перед західним світом безмірні, наші жертви – безпрецедентні, наше ім’я залишиться у віках.

Сьогодні нас вчать основ демократії західні лідери, котрі встигли побувати членами гітлерюгенду, або ті, хто відрізав вуха в’єтконгівцям. Це зараз бельгійці, датчани та інші роблять вигляд, що не знають ніякої України. А 65 років тому, облизуючи чобіт німецького солдата, вони сподівалися лише на Перший, Другий, Третій та Четвертий Українські фронти. Не надто докучала Німеччині і та інтелігентна війна в Африці, яку неквапно вели британці. І після цього у них вистачає зухвалості вимагати від нас доказів, що ми дозріли до членства в Євросоюзі та інших євроструктурах?

Світ завдячує визволенням від фашизму насамперед нам, українцям. І лише в другу чергу – росіянам та іншим народам Радянського Союзу. Завдяки нам танки Гудеріана не ввійшли у Москву – Росія ніколи б не справилася з ворогом самотужки. Російський газ для України має бути безкоштовним.

Боляче бачити, як бідують наші ветерани. В цьому винен не тільки наш уряд, але й уряди багатьох європейських країн. Вони всі повинні платити пенсії нашим ветеранам. А деякі мають регулярно каятися і просити прощення в українського народу, відповідно до технології, до якої їх привчили наші брати євреї. Останні не тільки не діляться з нами грошима, а ще й не визнають нашого голодомору.

Європейці мають нахабство стверджувати, що союзники теж зазнавали втрат, а у Франції теж був рух опору? Проте французький опір – це коли паризька повія відмовлялася брати марки і вимагала долари, а Шарля де Голля не сприймали всерйоз навіть такі наївні політики, як Черчілль і Рузвельт. Істинну позицію Франції висловлював уряд Петена, якого справді підтримували маси і який активно допомагав Третьому Рейху кувати перемогу.

Справді, наш нинішній стан не відповідає нашій величі, позаяк ми досі не отямилися від зазнаних втрат.

Українцям довелося у XX столітті знищити дві імперії: німецьку ми подолали героїзмом, радянську - саботажем. Ми чекаємо від Європи вдячності, грошей, почесного місця на ринках і безвізового режиму для всіх громадян України. Ми чекаємо від Росії – безкоштовного газу та відкриття українських шкіл у звільнених нами містах.

Разом із живими ветеранами, 9 травня ми прийдемо до посольств Франції, Польщі, Бельгії, Данії, Норвегії, Росії, Британії та Ізраїлю. Ми вимагаємо безвізового режиму для визволителів та їхніх нащадків, прийняття до ЄС, грошей та безкоштовного газу.
    Сразу видно, г-н Корчинский как начал праздновать майские праздники с 1 мая, так и не остановится до сих пор)) Вот новые агитки к 9 мая.)) Страшно подумать, что он предъявит Европе к дню пионерии, тоже ведь праздник не за горами)) Ну и если по нарастающей, то день пограничника вообще весь мир ждет с содроганием))
    Ну то такэ...

Почетный форумчанин
    Логика года 2007
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    7 651

Типово

бред сивой кобылы и черный пиар на ветеранской памяти..
    Невозможно вести честный и искренний спор с дураками ....

Дописів
    351

Типово

+100
    Пусть о Корчинском думают что хотят, такие вещи говорит только он.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 322

Типово

Цитата Допис від arktur Переглянути допис
    +100
    Пусть о Корчинском думают что хотят, такие вещи говорит только он.
    Ну кроме него еще полно "глашатаев правды", которые такой бред несут.
    Тыгнывбок к примеру...

А плюсы то за шо?
    За то шо газ должен быть для Украины бесплатным?
    Или что пенсии ветеранам должны эурапейцы платить?

Это ж насколько у этих свыдомоидов психика то искалечена....
    Жалко даже...

Почетный форумчанин Аватар для j
    Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Ай да Кочинский, ай да сукин сын! В штампомётстве и следовании канонам агитпропа (любого пошибу) его точно не обвинишь.
    Эту б энергию, да в здоровое русло... Ато ведь нишу жирика у нас занимает
    ...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Корчинський завжди вмів гостро писати. На жаль, на цьому всі його чесноти й вичерпуються.

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Сразу видно, г-н Корчинский как начал праздновать майские праздники с 1 мая, так и не остановится до сих пор)) Вот новые агитки к 9 мая.)) Страшно подумать, что он предъявит Европе к дню пионерии, тоже ведь праздник не за горами)) Ну и если по нарастающей, то день пограничника вообще весь мир ждет с содроганием))
    Самим веселим буде Свято довгих ножів .

Типово

Цитата Допис від LeoLogic Переглянути допис
    бред сивой кобылы и черный пиар на ветеранской памяти..
    Соплєй тільки не треба, мої діди воювали не за них ...і не за кремлівські флешмоби з помаранчево-чорними стрічками.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    29 666

Типово

Українцям довелося у XX столітті знищити дві імперії: німецьку ми подолали героїзмом, радянську - саботажем. Ми НЕ чекаємо від Європи вдячності, грошей, почесного місця на ринках і безвізового режиму для всіх громадян України.
    Ну і хрін с вами! И болта в дупу. Самі впораємося
    Корчинський

Во как надо было закончить Иначе вся агитпромовская патетика свелась к очередному клянченью.

Sweet_Sveta
    Guest

Типово

Ми чекаємо від Європи вдячності, грошей, почесного місця на ринках і безвізового режиму для всіх громадян України. Ми чекаємо від Росії – безкоштовного газу та відкриття українських шкіл у звільнених нами містах.
    а сколько денежек от Европы потребуем? а как делить будем? если чего- я бегу в очередь
    вот Латвия просит от России за советскую оккупацию "всего-ничего" 200 миллиардов...но мы будем умнее, мы же не латыши
    триллион- не меньше
    а они сразу "ой, ну держите конечно!")))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    29 666

Типово

Цитата Допис від Sweet_Sveta Переглянути допис
    а как делить будем? если чего- я бегу в очередь
    Темнокожим выплачивать не будут. Меняйте аватару

Почетный форумчанин Аватар для j
    Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Цитата Допис від -=coNDor=- Переглянути допис
    А шо вы сразу так? Не видите штоль, любезная дамочка из СССР. А ведомы ли вам понятия "дитё фестиваля молодёжи" или "дитё олимпиады"?
    Политкорректнее надобноть!
    ...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)

Почетный форумчанин
    Логика года 2007
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    7 651

Типово

Соплєй тільки не треба, мої діди воювали не за них ...і не за кремлівські флешмоби з помаранчево-чорними стрічками.
    вот интересно - а за что воевали твои деды?

Sweet_Sveta
    Guest

Типово

Цитата Допис від -=coNDor=- Переглянути допис
    это я как Обама, "хорошо загоревшая" в сезон в Крыму

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

думаю, за Батьківщину.

Типово

Я думаю, за свою честь і гідність та за Землю пращурів, яку треба було зберегти для нащадків. Але точно не за профанацію історії моєї країни, не за кремлівських карликів і не за їх "газпром".

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    29 666

Типово

Цитата Допис від j Переглянути допис
    А шо вы сразу так? Не видите штоль, любезная дамочка из СССР. А ведомы ли вам понятия "дитё фестиваля молодёжи" или "дитё олимпиады"?
    Политкорректнее надобноть!
    Исправляюсь: темнокожим будут давать половину стандартной компенсации.
    Цитата Допис від Sweet_Sveta Переглянути допис
    это я как Обама, "хорошо загоревшая" в сезон в Крыму
    И белые треугольнички, как полагается?

Интересно, а у Обамы они тоже есть?

Почетный форумчанин
    Логика года 2007
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    7 651

Типово

Я думаю, за свою честь і гідність та за Землю пращурів, яку треба було зберегти для нащадків. Але точно не за профанацію історії моєї країни, не за кремлівських карликів і не за їх "газпром".
    вот только не надо меня политлабудой кормить, я ведь могу задать вопрос и по другому - а на чьей стороне?

Типово

вот только не надо меня политлабудой кормить, я ведь могу задать вопрос и по другому - а на чьей стороне?
    дурацьке питання, і так ясно.

Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті