Слізно благаю не брати участі в опитуванні представникам інституту людожерів, інституту приватних підприємців, інституту бомжів та мешканцям чужих країн.
Колись читав, що певна міжнародна рахункова шарага дійшла висновку, що людина, котра заробляє три долари за годину, являє собою голодранця і екскремента.
Також мені відомо що закон про термін робочого часу ніхто не відміняв і він складає 41 годину на тиждень.
Також мені відомо, що надурочний робочий час оплачується за подвійним тарифом.
Також я умію користуватися калькулятором, і саме завдяки цьому умінню я й почав палко мріяти стати голодранцем і екскрементом.
Надаю нескладні науково економічні розрахунки.
41 година на тиждень * 4 тижні = 164 години роб. часу на місяць.
164 роб. Години * 3 долари = 492 долари на місяць.
492 долари на місяць * 4,85 гривні за нацкурсом = 2386 гривень та ще й 20 копійок.
О! Як дуже мені хочеться бути голодранцем і екскрементам!
Та це ще не все. Справа в тім, що я працюю не 164 години на місяць, а 270 годин тяжкої праці віддаю я суспільству загалом і особисто певному людожеру.
270-164=106 годин надурочної важкої та небезпечної праці. Ці години мають бути оплачені мені за подвійним тарифом по 6 доларів за одну годину
106 * 6 = 636 доларів.
Таким чином, як би я був голодранцем і екскрементів, то моя місячна заробітна платня складала б
492 + 636 = 1128 братніх американських доларів, або 5470 рідних українських гривень, та ще й 80 копійок!
Боже! Подаруй мені щастя бути голодранцем та екскрементам!
Звертаюсь до людей найманої праці з проханням взяти участь у моєму опитуванні стосовно тривалості робочого часу та мрії про долучення до інституту голодранців і екскрементів.
Відповіді про небажання бути голодранцем і екскрементам означатимуть що ви отримуєте більше ніж три долари за годину своєї тяжкої і небезпечної праці.
Так жы я ссапчаю, што я Дерсу-Узала, тольки мине почему то хворум не принял по эфтому имени.
Моить я забанеенной за што й то?
Bookmarks